Merhabalar bende 2011 Ocak ayında hamile kalmak istiyorum yeni yıldan dileğim bu :))
2011 çok güzel geçecekmiş astrologlar öle diyor inşallah hepimize mutluluk getirir.........
hayırlısı diyip dua edicezz..dua rahatlatır stres atmak için birebirdirBu kadar kanalize olmuşken bebeğe ve anneliğe nasıl aklımızdan çıkarıp stressiz devam edeceğiz çalışmaya bilen var mı arkadaşlar?:44:
Aylardır çalışa çalışa öldükArtık ben de kazanmak istiyorum.
Merhabalar bende 2011 Ocak ayında hamile kalmak istiyorum yeni yıldan dileğim bu :))
2011 çok güzel geçecekmiş astrologlar öle diyor inşallah hepimize mutluluk getirir.........
yeni yıl yeni yıl yenii yıllll bizlere beeebişş verssiinn
yeni yıl yeni yıl yenii yılllll bebişş sesleriyle neşelensiinnnnnnnnnnnnnnnn
uymadı ama neyseeeee
uymuş canım uymuş hemde çok güzel uymuş...
yeni yıl bebişle güzel
saol tatlım :)
kesinliklee !!!
keşke hemen öğrenebilsek yaa,yeni yılda kocişimizin kulağına fısıldasak baba oluyorsun die..
ahhh ahhhhh........
ben 29 yaşındayım, 2 yıllık evliyim..
yeni yeni başladık çalışmalara
sen ne zamandır istiyorsun? anlatasana birascık
saol tatlım :)
kesinliklee !!!
keşke hemen öğrenebilsek yaa,yeni yılda kocişimizin kulağına fısıldasak baba oluyorsun die..
ahhh ahhhhh........
ben 29 yaşındayım, 2 yıllık evliyim..
yeni yeni başladık çalışmalara
sen ne zamandır istiyorsun? anlatasana birascık
merhabalar kızlar,size katılabilirmiim?ben mart ayında tüp bebeğe tekrar başlaycağımişallah bu sefer saglıklı bebek saibi olurum dilerim allahımdan bebek hasreti çekenlere sağlıklı bebekler allah nasip eder
merhabalar kızlar,size katılabilirmiim?ben mart ayında tüp bebeğe tekrar başlaycağımişallah bu sefer saglıklı bebek saibi olurum dilerim allahımdan bebek hasreti çekenlere sağlıklı bebekler allah nasip eder
Çin takvimi mi erkek bebek diyor.Ama kaç yaş için.Gerçi yaş hesaplamak da ayrı bir problem ya neyse
bende tickerim da görüldüğü gibi 2 yıl 5 ay 1 hafta 2 günlük evliyim
26 yaşındayım
benim hikaye biraz uzun aslında...
ilk yıl ben istemedim evimiz yoktu hoş hala da yok ama çok şükür sağlığımız yerinde ev nasıl olsa olur...
sonra istedim hemde çok istedim,adetlerim düzensiz olduğu için dr a gittim bi sorun yoktu ama troidim düşüktü hemde çok düşük yani hipertroid...
5-6 ay tedavi ilaç falan filan ve kesinlikle korunma
tedavim bitti troid yükseldi artık normaldi ama adetler hep düzensiz.tekrar dr yine herşey temiz.dr lar stres diyo başka bişey demiyo...
işte en son ben 24 eylül de adet oldum bi daha ııı ıııı tık yok hadi yine dr.söktürücü filan derkeeeeeen ben taaaa 16 kasımda adet oldum.bundan sonra soğan kürüne başladım bi umut...
duyduğumuzu yapıcaz ya illa ki...
18 kasımdan 21 gün sonra 6 aralıkta hoooop kendiliğinden bi daha adet oldum aralık ayı da güme gitti işte...
ben bu erkenci adeti ya soğan suyu ya da duphaston a bağlıyorum...
işte benim hikayemin özeti...
iyi akşamlar kızlaaaaaaaarrr
Hiç çevrenizde çin takvimine uymayan gördünüz mü? Ben kimi sorduysam aynen çıkıyormuş cinsiyeti
eğer yaş doğru hesaplandıysa genelde doğru çıktığını ben de duydum.Tabi bunlar işin eğlencesi Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla kucağımıza alıp büyütelim ,erkek kız ne fark eder değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?