2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

adetlerim normalde 30-32 gündür bu da dr lara göre normal bi durum...herkesin kilo boy vs.özellikleri gibi bu da bi insan özelliği dediler.yılda 1 kere olur benim böyle...o da yoğun stres altında kaldıysam ve yorucu istemediğim bi yolculuk yaptıysam...soğan suyunu da saflığıma geldi deneyim bi dedim ne zararı olabilir ki diye düşündüm ama sanırım benim erkenciyi o getirdi.çünkü hep kahve lekelenme oldu yani pis ve eski kan ne bilim belki de iyi oldu içimdeki pis kanı attım...
dediğin gibiyim hatta fazlası...etsiz balıksız yaşayamam.fındıkfıstık baklagil severim ama su işte onu bazen içmeyi bile unutuyorum

su içmek için zorla kendini..ben çalışırken hep masamda büyük bardakta su vardır..
folicplus kullanmaya başladın mı ?
ay folic dedim aklıma geldi bugün içmedim halaa yaa.unutyorum bazenn

su içmek için zorla kendini..ben çalışırken hep masamda büyük bardakta su vardır..
folicplus kullanmaya başladın mı ?
ay folic dedim aklıma geldi bugün içmedim halaa yaa.unutyorum bazenn

su şişesi hep yanımda durur ama ben içmeyi unutuyorum hep.kola içmek daha iyi geliyor hatta bağımlısıyımdiyebilirim.biliyorum çok zararlı ama alışkanlık işte kopamıyorum.

bu arada folik asit almayı düşündüm ama kendi kendime alıp içmek olur mu bilmiyorum.dr a gidipbi danışmak lazımdır heralde...sana dr mu verdi yoksa kendin mi aldın...ben de yarın eczaneye uğrayıp bi alayım...

cısss bebişin için tutmalısın kendiini tatlımmmm zararlı şeylerden yavaş yavaş uzaklaşım zemini hazırlayalım dimii ama :):)
bana dr verdi ,günde 3 tane iç dedi.istersen sabh öğle akşam istersen hepsini aynı anda yut dedi..
vitamin olduğundan zararı yok.hamileliği düşünen her kadın içmeliymiş.en az 3 ay öncesinden kullanmak gerekiyormuş.olası sakatlıklar için önemliymiş canım..netten de bakabilirsin için rahat olsun die.ya da telefon aç sor dr.na..
folicplus kullandığım vitaminin adı başka isimlerde de varmış.ama bazılarına günde 2 kere iç denebiliyormuş.O yüzden sen dr.konuş derim ben

canim eczaneden kendinde gidip alabilirsin ama doktora sorsan daha iyi olur yani
cünkü folik asitinde cesitleri var... o yüzden en güzeli doktorun sana hangisini tavsiye ederse onu alirsin

turlliiiiikkkk misafirin var
lap diye dalacağım belki ama,kadın doğumcum kola içeceğine sigara iç bebeğe daha az zarar verirsin dedi.zaten içmiyorum kola sevmem dedim ama nedenini de sordum.kola bebeğin kordonunu eritiyormuş.ocakta bebişler geleceğine göre,bırakmayı deneyin bence.gebeyken sigarayı bırakma stresiyle uğraşıyorum ben, sizinki de tiryalik,şimdiden bırakın da hamileyken zorlanmayın.

kriterlerime uygun bi dr bulsam hemen gidicem aslında ama dr diye geçinen bu insanlara bi daha gitmek istemiyorum...burda geçen yıl yeni bi özel hastane açıldı oraya yeni bi kadın doğum dr u geldi onu araştırıyorum şimdi...iyi bi dr sa hemen ona gidicem inşallah...bende bu şans varken o dr da foossss çıkmaz inşallah...

hayırlı olsun canım bende geldim bu ay ilaç kullanıcam ocak ayını es geçiyorum ama takipteyim sizlerden iyi haberler alırız inşaallah....

sigara hiiiç kullanmadım.kola içiyordum arada bir yemeklerin yanında ama onu da çok azalltım şimdi varsa yoksa ayran!!!
bişiy sorcam ; günde 1 fincan türk kahvesinin zararı olur mu tek kötü alışkanlığım o

benim tahlillerim yapıldı,vitamin eksiğim de çıktı elevit verdi dr bana.onda da folik var.elevit çok kötü kabızlık yapınca folik plus ve folbiol daha çok dokunur dedi ithal bir ilaç verdi,şimdi onu kullanıyorum,rahat ettim ama devlet ödemiyor.30 tane var kutuda ve 37 lira.o da vitamin kompleksi,farkı probiyorik olması.kabızlık çeken olursa aklınızda olsun.adı multibionta

ay ne güzel misafir bu böyle yaaa...hamile uğuru getirirsin inşallah bize...

kola=turlik

bi ara israil i protesto etmek için içmeyi kestim ama dayanamadım yine başladım...hani sigara içerken bırakmaya karar verdiğimizde hep bu son sigaram deriz yaa...ben de şimdi diyorum şişenin dibinde 1 bardak kola kalmış onu da içeyim bırakıyorum

tük akhvesini dr. günde bir tane öneriyorlar ama hamileyken bir zararı olurmu kii

innnşallah bulaşıcır kızlar,hepinize bulaşsın:)))

dr.google dan arasana.bakalım hakkında çıkan olumsuz haber var mı ön araştırma yapmış olursun..gittiğin ilk gün kanın ısınır inşallah doktora .ilk günden belli olur nası biri olduğu..
inşallah şansın yaver giderde istediğin gibi dr bulursun.
ben dr.çok memnunum şeker gibi kadın yaa bıcır bıcırr

eğer kahve zararlıysa ben yandım bende de ne zararlı alışkanlık varmış beeee...
sigara kola kahve...
günde 2 türk kahvesi içmezsem yapamam.bi tanesini okulda bi tanesini de evde kocişle karşılıklı höpürdetiyoruz...

hahahahahhahaa delii :)
hele çift çizgiyi gör bak nası bırakırsıınnn

araattım canım.alanında uzman bi dr.çapa mezunuydu sanırım...diyarbakır da falan özel doğum evlerinde çalışmış...sonra da buraya geliyomuş işte.ben geldi diye duymuştum ama 13 ocakta burda olucakmış...belki hamile kalırım da hamileyim diye giderim o doktora inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…