buralarda daha yeni olduğumdan tickeri falan görmedim,kurcalamadım hiç ..gezindim durdum okudum hep yazılanları..arada bir uğrar oldum sonra :)
maşallahh maşallahhh bi yastıkta kocayın -kocayalım :):)
ev mev onlar zamanla olacak şeyler,en önemlisi sağlık dediğin gibi..
owww bayağı bir düzensizmiş be canım..Olsun ama artık herşeyin birçağresi var.Allah çözümsüz rahatsızlık vermesin.Hipertroidi olan bir arkdişim vardı.ameliyat falan olmuştu.o da bayağı uğraştı değerleriyle ama sonra oğluşuna kavuştuuuustres yapma sağlığına dikkat et gerisi Allah tan artık..
öyle soğan moğan içme be yavrum..bozma dengeni .yani vücut normalde alışık değil o tarz şeylere birden ilginç şeyler içmeye başlayınca vucutta başka yerlerden uyarılar verir..
düzenli beslen.haftada 1 kırmızı et,balık.fındık fıstık,baklagil vs.vs.bol su böyle doğal beslenilmeli bence.bunlarıda yeni doğum yapan arkadaşım söyledi bana
su içmek için zorla kendini..ben çalışırken hep masamda büyük bardakta su vardır..
folicplus kullanmaya başladın mı ?
ay folic dedim aklıma geldi bugün içmedim halaa yaa.unutyorum bazenn
su şişesi hep yanımda durur ama ben içmeyi unutuyorum hep.kola içmek daha iyi geliyor hatta bağımlısıyımdiyebilirim.biliyorum çok zararlı ama alışkanlık işte kopamıyorum.
bu arada folik asit almayı düşündüm ama kendi kendime alıp içmek olur mu bilmiyorum.dr a gidipbi danışmak lazımdır heralde...sana dr mu verdi yoksa kendin mi aldın...ben de yarın eczaneye uğrayıp bi alayım...
su şişesi hep yanımda durur ama ben içmeyi unutuyorum hep.kola içmek daha iyi geliyor hatta bağımlısıyımdiyebilirim.biliyorum çok zararlı ama alışkanlık işte kopamıyorum.
bu arada folik asit almayı düşündüm ama kendi kendime alıp içmek olur mu bilmiyorum.dr a gidipbi danışmak lazımdır heralde...sana dr mu verdi yoksa kendin mi aldın...ben de yarın eczaneye uğrayıp bi alayım...
canim eczaneden kendinde gidip alabilirsin ama doktora sorsan daha iyi olur yani
cünkü folik asitinde cesitleri var... o yüzden en güzeli doktorun sana hangisini tavsiye ederse onu alirsin
adetlerim normalde 30-32 gündür bu da dr lara göre normal bi durum...herkesin kilo boy vs.özellikleri gibi bu da bi insan özelliği dediler.yılda 1 kere olur benim böyle...o da yoğun stres altında kaldıysam ve yorucu istemediğim bi yolculuk yaptıysam...soğan suyunu da saflığıma geldi deneyim bi dedim ne zararı olabilir ki diye düşündüm ama sanırım benim erkenciyi o getirdi.çünkü hep kahve lekelenme oldu yani pis ve eski kan ne bilim belki de iyi oldu içimdeki pis kanı attım...
dediğin gibiyim hatta fazlası...etsiz balıksız yaşayamam.fındıkfıstık baklagil severim ama su işte onu bazen içmeyi bile unutuyorum
cısss bebişin için tutmalısın kendiini tatlımmmm zararlı şeylerden yavaş yavaş uzaklaşım zemini hazırlayalım dimii ama :):)
bana dr verdi ,günde 3 tane iç dedi.istersen sabh öğle akşam istersen hepsini aynı anda yut dedi..
vitamin olduğundan zararı yok.hamileliği düşünen her kadın içmeliymiş.en az 3 ay öncesinden kullanmak gerekiyormuş.olası sakatlıklar için önemliymiş canım..netten de bakabilirsin için rahat olsun die.ya da telefon aç sor dr.na..
folicplus kullandığım vitaminin adı başka isimlerde de varmış.ama bazılarına günde 2 kere iç denebiliyormuş.O yüzden sen dr.konuş derim ben
turlliiiiikkkk misafirin var
lap diye dalacağım belki ama,kadın doğumcum kola içeceğine sigara iç bebeğe daha az zarar verirsin dedi.zaten içmiyorum kola sevmem dedim ama nedenini de sordum.kola bebeğin kordonunu eritiyormuş.ocakta bebişler geleceğine göre,bırakmayı deneyin bence.gebeyken sigarayı bırakma stresiyle uğraşıyorum ben, sizinki de tiryalik,şimdiden bırakın da hamileyken zorlanmayın.
sigara hiiiç kullanmadım.kola içiyordum arada bir yemeklerin yanında ama onu da çok azalltım şimdi varsa yoksa ayran!!!
bişiy sorcam ; günde 1 fincan türk kahvesinin zararı olur mutek kötü alışkanlığım o
ay ne güzel misafir bu böyle yaaa...hamile uğuru getirirsin inşallah bize...
kola=turlik
bi ara israil i protesto etmek için içmeyi kestim ama dayanamadım yine başladım...hani sigara içerken bırakmaya karar verdiğimizde hep bu son sigaram deriz yaa...ben de şimdi diyorum şişenin dibinde 1 bardak kola kalmış onu da içeyim bırakıyorum
kriterlerime uygun bi dr bulsam hemen gidicem aslında ama dr diye geçinen bu insanlara bi daha gitmek istemiyorum...burda geçen yıl yeni bi özel hastane açıldı oraya yeni bi kadın doğum dr u geldi onu araştırıyorum şimdi...iyi bi dr sa hemen ona gidicem inşallah...bende bu şans varken o dr da foossss çıkmaz inşallah...
sigara hiiiç kullanmadım.kola içiyordum arada bir yemeklerin yanında ama onu da çok azalltım şimdi varsa yoksa ayran!!!
bişiy sorcam ; günde 1 fincan türk kahvesinin zararı olur mutek kötü alışkanlığım o
tük akhvesini dr. günde bir tane öneriyorlar ama hamileyken bir zararı olurmu kii
hahahahahhahaa delii :)eğer kahve zararlıysa ben yandım bende de ne zararlı alışkanlık varmış beeee...
sigara kola kahve...
günde 2 türk kahvesi içmezsem yapamam.bi tanesini okulda bi tanesini de evde kocişle karşılıklı höpürdetiyoruz...
dr.google dan arasana.bakalım hakkında çıkan olumsuz haber var mı ön araştırma yapmış olursun..gittiğin ilk gün kanın ısınır inşallah doktora .ilk günden belli olur nası biri olduğu..
inşallah şansın yaver giderde istediğin gibi dr bulursun.
ben dr.çok memnunum şeker gibi kadın yaa bıcır bıcırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?