2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

gebelikte tansiyon takibi yaparsın,yükseliyorsa yassssahhh
yükselmiyorsa bir tane en çok.ben de tiryakiydim,şimdi haftada 2 falan,aklıma sigara düşüyor çünkü...açıkçası sigara hiiiç aklımdan çıkmıyor.

hımmm..öğrendiğmiz iyi oldu canım :)

çıkar aklından yok öyle bişiy...sütiç sen süttt miss oohhh

hahahahahhahaa delii :)
hele çift çizgiyi gör bak nası bırakırsıınnn

sigarayı bırakırım zaten bırakmazsam kocişin dilinden kafayı yerim...
kola yı da içmesem olur...kendime katı meyva sıkacağı aldım durmadan karışık meyva suyu yapıyorum...kolanın yerini tutmaz ama sonuçta sağlıklı olan da meyva suyu.
kahve yi günde en az bi fincan içerim heralde tabi bi sakıncası bi zararı yoksa...

canım yaaa bende yüksek tansiyon olma olasılığı çok yüksek çünkü babamda var genetik olabilir...arada sırada da yükseliyo zaten...hemen hissediyorum zaten ben yükseldiğini....
offf offff yandık desene ciciş

güle güle kullan ne güzel yaaa bak canım çekti şimdi
yarın bende evdekini bir kurcalıyım :):)
aynen zararı yoksa bende içerim valla :):)

sedase sen hamilemisiiinnnn aaa bilmiyorduummm
ay evet bulaştır bize dee noolurr
kaç aylıksın? belirtilerin neler hadi anlat bizeee
evet cadııı,aralık topiğine hiç uğramazsan bilmezsin tabii:))
valla ben daha 1 haftalıkken öğrendim değerim 25'ti ve her belirti vardı bildiğin ne kadar varsa...memeler bomba,kokular iğrenç...akıntıikarında batma...
ben şimdi hepimiz için dua okumaya giderim.turlik'imin topikine uğrarım ben yine,siz de gelin aralık ayına ara sıra.:79:

söylediğin çok iyi oldu yaa bende kabızlık çok fenaa
bazen nefes aldırmıyor
folicplus dan öncede vardı,şimdi de var...
ohh............ parasıda iyiymiş be :)
hemen not alıyorum ilacın adını.benim kuşçuya bi sorayım bana da verir herhalde

bu arada,1 buçuk aylık canım,6+4 daha. rabbim tamamlamayı nasip etsin.hepimizehayırlı evlatlar versin.

hahahahaha haklısınnn canımmm :):)
aralık topiğine yazmıştım ben ilk..aralıktan ümitliği olduğm içinn :)):) ama çok sık gelemiyorum buralara
gelsemde okuyorum yazma fırsatım pek olmuyor.işyerinde yoğunum giriyorum pıtpıt okuyorum sonra kapatmak zorunda kalıyorum
bu akşamda kocişkom evde yok.arada bir konaklamaları oluyor böyle iş icabı.ondan bu kadar uzun kalıp herkese bulaştım hahahahahhaa :):)
ayy ne güzel erkenden öğrenmişsinn ne mutlu sana.allah sağsalim kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh
saooll canımm Allah kabul etsin..
amin..
olur gelirim..ama beni fazla göremezseniz küsmeyin olur muu

kociş işe gitti ben yalnız kaldım ühüüü ühü ühü ühü

aa altta kimse kalmamışş
herkesin uykusu geldi anlaşılan......

bende kaçtım ,herkese tatlı rüyalaarr

en kısa zamanda gelicem yine..
belki uzun uzun yazamam ama okuycam mutlaka

kızllaaaarrr bende ocak ayı için ümitli olmak istiyorum. Lütfenn benim için de dua edinnn.:2:

kızllaaaarrr bende ocak ayı için ümitli olmak istiyorum. Lütfenn benim için de dua edinnn.:2:

ya ben hiç sevmiyorum bu gece çalışma olayını...alışamadım bi türlü...neyse ki sadece 1 gece.ondan sonra geceleri evde olucak...

sevilcek gibi değil gerçekten.Şanslısın ozaman
benim ki haftada 1 gece kesin konaklıyor maaleseff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…