- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
eğer kahve zararlıysa ben yandım bende de ne zararlı alışkanlık varmış beeee...
sigara kola kahve...
günde 2 türk kahvesi içmezsem yapamam.bi tanesini okulda bi tanesini de evde kocişle karşılıklı höpürdetiyoruz...
innnşallah bulaşıcır kızlar,hepinize bulaşsın:)))
gebelikte tansiyon takibi yaparsın,yükseliyorsa yassssahhh
yükselmiyorsa bir tane en çok.ben de tiryakiydim,şimdi haftada 2 falan,aklıma sigara düşüyor çünkü...açıkçası sigara hiiiç aklımdan çıkmıyor.
iyi geceler kızlar ben çıkyorum ...
hahahahahhahaa delii :)
hele çift çizgiyi gör bak nası bırakırsıınnn
gebelikte tansiyon takibi yaparsın,yükseliyorsa yassssahhh
yükselmiyorsa bir tane en çok.ben de tiryakiydim,şimdi haftada 2 falan,aklıma sigara düşüyor çünkü...açıkçası sigara hiiiç aklımdan çıkmıyor.
sigarayı bırakırım zaten bırakmazsam kocişin dilinden kafayı yerim...
kola yı da içmesem olur...kendime katı meyva sıkacağı aldım durmadan karışık meyva suyu yapıyorum...kolanın yerini tutmaz ama sonuçta sağlıklı olan da meyva suyu.
kahve yi günde en az bi fincan içerim heralde tabi bi sakıncası bi zararı yoksa...
evet cadııı,aralık topiğine hiç uğramazsan bilmezsin tabii:))sedase sen hamilemisiiinnnn aaa bilmiyorduummm
ay evet bulaştır bize dee noolurr
kaç aylıksın? belirtilerin neler hadi anlat bizeee
benim tahlillerim yapıldı,vitamin eksiğim de çıktı elevit verdi dr bana.onda da folik var.elevit çok kötü kabızlık yapınca folik plus ve folbiol daha çok dokunur dedi ithal bir ilaç verdi,şimdi onu kullanıyorum,rahat ettim ama devlet ödemiyor.30 tane var kutuda ve 37 lira.o da vitamin kompleksi,farkı probiyorik olması.kabızlık çeken olursa aklınızda olsun.adı multibionta
evet cadııı,aralık topiğine hiç uğramazsan bilmezsin tabii:))
valla ben daha 1 haftalıkken öğrendim değerim 25'ti ve her belirti vardı bildiğin ne kadar varsa...memeler bomba,kokular iğrenç...akıntıikarında batma...
ben şimdi hepimiz için dua okumaya gideceğim.turlik'imin topikine uğrarım ben yine,siz de gelin aralık ayına ara sıra.:79:
evet cadııı,aralık topiğine hiç uğramazsan bilmezsin tabii:))
valla ben daha 1 haftalıkken öğrendim değerim 25'ti ve her belirti vardı bildiğin ne kadar varsa...memeler bomba,kokular iğrenç...akıntıikarında batma...
ben şimdi hepimiz için dua okumaya giderim.turlik'imin topikine uğrarım ben yine,siz de gelin aralık ayına ara sıra.:79:
bu arada,1 buçuk aylık canım,6+4 daha. rabbim tamamlamayı nasip etsin.hepimizehayırlı evlatlar versin.
kociş işe gitti ben yalnız kaldım ühüüü ühü ühü ühü
üzülem kıss benim ki de yok bu gece :)
ya ben hiç sevmiyorum bu gece çalışma olayını...alışamadım bi türlü...neyse ki sadece 1 gece.ondan sonra geceleri evde olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?