ay inşallah sağlıklı olsunda ne olursa olsun ama kız olursa da ii olur ay pazartesi gidicem işte görmeye hastaneye bakalım Allahım olmayanlarada meleklerini bir an önce yollasın boş olan kucakları doldursun
dün ya da bugün...idrar testi yapsanaselam arkadaşlar... birşey soracağım ben... yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor değil mi? ben 25 aralıkta yumurtladım... aynı gün doktora gitmiştim doktor söyledi... yani dün 14. gündü benim adet günüm dün müydü? yoksa bugün mü?... hala hasta olmadım da... ama hem çok karnım ağrıyor hem de buna bağlı olarak midem bulanıyor sanki...
:80::79::81:Hanimlar ben kaçıyorum, butun gun disardaydik, cok yoruldum.iyi aksamlar.
dün ya da bugün...idrar testi yapsana
ya çarşamba günü yapmıştım... hatta buraya da yazmıştım... birinde bir buçuk çizgi çıktı... hemen ikinciyi yaptım hevesle ama tek çıktı... o yüzden yapmak istemiyorum...
zaten hasta olacakmışım gibi geliyo... vazgeçtim yani ümitlenmekten...
vayyy smyr! ne zamandır yoktun. nasılsın?
iyiyim tatlım siz nasılsınız??kızın oluyomus bu arada hayırlı olsun
ya en fazla 5 liranın başına gelecek,merak etmekten iyidir.ümitlenmeden yap,çıkarsa sürpriz olsun.çarşambadan bugüne kaç gün geçti.belki var????belki ilk test daha hassastı yakaladı???
iyi akşamlar arkadaşlar . bugün boş geçti 10 ocak bakalım inş. o günde gelmez gelmemeside gecikme deilde bebiş olur inşallahhhh... :) . arkadaşlar benim şuan sarı sarı akıntım var neden olur sizce adet gününe yakın oluyor mu?
iyi akşamlar arkadaşlar . bugün boş geçti 10 ocak bakalım inş. o günde gelmez gelmemeside gecikme deilde bebiş olur inşallahhhh... :) . arkadaşlar benim şuan sarı sarı akıntım var neden olur sizce adet gününe yakın oluyor mu?
ay herkesler nerde yaa... neden kimseler konuşmuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?