2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ay inşallah sağlıklı olsunda ne olursa olsun ama kız olursa da ii olur ay pazartesi gidicem işte görmeye hastaneye bakalım Allahım olmayanlarada meleklerini bir an önce yollasın boş olan kucakları doldursun

Hadi bakalım hayırlısı olsun, Allah kucaginda gormeyi nasip etsin.

Hanimlar ben kaçıyorum, butun gun disardaydik, cok yoruldum.iyi aksamlar.

selam arkadaşlar... birşey soracağım ben... yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor değil mi? ben 25 aralıkta yumurtladım... aynı gün doktora gitmiştim doktor söyledi... yani dün 14. gündü benim adet günüm dün müydü? yoksa bugün mü?... hala hasta olmadım da... ama hem çok karnım ağrıyor hem de buna bağlı olarak midem bulanıyor sanki...

dün ya da bugün...idrar testi yapsana

:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

dün ya da bugün...idrar testi yapsana

ya çarşamba günü yapmıştım... hatta buraya da yazmıştım... birinde bir buçuk çizgi çıktı... hemen ikinciyi yaptım hevesle ama tek çıktı... o yüzden yapmak istemiyorum...
zaten hasta olacakmışım gibi geliyo... vazgeçtim yani ümitlenmekten...

ya en fazla 5 liranın başına gelecek,merak etmekten iyidir.ümitlenmeden yap,çıkarsa sürpriz olsun.çarşambadan bugüne kaç gün geçti.belki var????belki ilk test daha hassastı yakaladı???

kaderjjjjjjjjim yavrumm sen niye sustun tatlişkom

ya en fazla 5 liranın başına gelecek,merak etmekten iyidir.ümitlenmeden yap,çıkarsa sürpriz olsun.çarşambadan bugüne kaç gün geçti.belki var????belki ilk test daha hassastı yakaladı???

haklısın aslında yarına kadar olmazsam yarın alıp pazartesi sabah yapayım...

iyi akşamlar arkadaşlar . bugün boş geçti 10 ocak bakalım inş. o günde gelmez gelmemeside gecikme deilde bebiş olur inşallahhhh... :) . arkadaşlar benim şuan sarı sarı akıntım var neden olur sizce adet gününe yakın oluyor mu?

güzelim senin akıntın var hemde sarı diyosunsanırım iltihabin var yanman oluyormu;?

ay bende seni merak ediyordum... ben de hala olmadım... karnım adet olacak gibi sancım var... sende var mı belirti falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…