evet bende okulda izlemistim su da dogumu cok fena bisey ya bakamamistim bile....
evettt bende onu anlamiyorum ya zaten... eskiden kadinlar anca doguma giderken doktor yüzü görürlermis hatta bazilari yakinlarindaki ebe ana dedikleri su filmlerdeki gibi yanionu cagirirlarmis öyle dogururlarmis ve cokta saglikli cocuklari olurmus.... bizse simdi folik asitti, demir hapiydi bilmem neydi, ufacik bi sancida doktora kosmalardi... anlamiyorum yani eskidende bunlari yapmadan kadinlar cok saglikli cocuklar getirirlermis dünyaya:44:
hoşgeldin canım hayırlısı olsun aklında kalmadı en zamanında bir sağlık sorunun yokmuş iyde bir dr. düşmüşsün hayırlsı olsun inşaallah...ne diyeti kızım ya amannn bide bunla uğraşmayın
valla bize fazla gelenleri cöpe atmaya karar verdikte
öyle valla biz olmuyor diye üzülüyoruz eskiden korunmamı vardı ya kadıncağızlar allaha emanettiler her zaman olsaydı çocuk zaten kadınların hali kalmazdı buda bir nimetmiş aslında ya bir taneye bile buzamanda zor bakıyoruz yemesi içmesi okulu derken her işte bir hayır vardır ya olup olmadı konusuda çok takılmam lazım daaaa yapsakk bideee süper olucakk
sen kalbini bozma inşallah her dr. da yöntemi farklı oluyor başkasına gitsen başka bişey vercek dr. aklına takılanı sor istersen bidaki gidişinde bakalım o nedicek...sağol canım...dr.um gerçekten çok iyi çıktı ama benimde onun gibisini bulana kadar canım çıktııı...
sorun yok evet ama forumda dr.un bana verdiği ilaçla ilgili yorumları okurken kafam biraz karıştı:26:
hem diyete başlamak istememin nedeni biraz kilo vermek ve ilgimi başka bi yöne çekmek...
kafam dağılsın biraz,çok bunaldım son günlerde,,,bi de adet olsam hayırlısıyla iyice ferahlıcam amaa...
öylee olup olmadi konusunda cok takilmamak lazim ama iste insan cok istedimi olmazmis ya öyleymis gercektende... bi becerebilsekte atabilsek su bebek konusunu aklimizdan hemencecik olcak ama nerdee...
turlik canım özelden az evvel başka bir arkadaşa mesaj attığımdan
10 dakika geçmeliymiş bende buradan yazıyom
canım birincisi adet düzensizliğinin varlığı demek hormonel bir bozukluğun var demektir
burda o kadar çok arkadaş varki pimpirik yapıyolar stres oluyolar ama adetleri 28 günü geçmiyor
eğer bir iki günlün bir gecikmeyse dikkate almamak gerek ama her ay 35 günü geçikiyorsa
kesinlikle hormonel bir bozukluk sözkonusudur.
bence sen beni dinle adetin 3.günü hormonlarına baktır.
ayrıca ben çok araştırdım cycloyu çok hekime sordum
cevap olarak sadecce adetiniz düzene girer ama yumurtlamanıza faydası olmaz dedi
eğer hormonların temizse ilaç faydalı olacaktır.ve umarımkide sorun öyledir
ama sen yinede baktır ihmal etme tammamı canişkom
yahu daha 7 saat önce kalktim yine uykum geldi bee:106::106::106:
uyku uykunun mayasıdı derler ne kadar çok uyursan uyu daha çok uykun gelir
yahu daha 7 saat önce kalktim yine uykum geldi bee:106::106::106:
ebrucum nasılsın?
bugün beni görmedin sen amaaaaa...gördün de ben mi gözden kaçırdım acaba...geçmişi okumaya çalışıyorum sürekli ama mutlaka gözden kaçırdığım bişeyler oluyooo...
sağol canım,,,her zaman destek oldun beni bilgilendirdin...
adetim geldikten sonra 3-5 arası günlerde gidip hormonlarıma baktırıcamm,,,en azından bi adım attım doktora gittim hormon testi de yaptırırsam kafam tamamen rahat olucak...
inşallah hormonlarda bi sorun yoktur ve benim için ve Allah'ımın uygun gördüğü en hayırlı zamanda hamile kalabilirim...
ben geldim kuzularr...
komşunun oğlu geldi ingilizce ödevi varmışş,,,eşimde az çok yardımcı oluyor işte
ama bir metin vermişler çeviremedik,heavenn nerdesin yawrummmmmmmmmmm:84::84::84:
öyle canim.... valla 9 saat uyumusum bugünsabahin besinde yattim ama tam uykumu alamadim galibaa
hosgeldin canikomm.... biz yardim ci olalimmm
aa ebru sen anlarsın dimi bacım
evet ben günde 10 tane içiyodum işte yarısını içime çekiyodum yarısını çekmiyodum falan aralık 2010 da edirneye memlekete gittim annemin korkusundan 1 tane dahi içemedim krize girdim ama oyalancak başka bişiler buldum.ocak 3 te kocişime döndüm eve yani içmedim çünkü hemen çalışmalara başladık,çocuk için razıyım.............bende şu sigarayı bir bıraka bilsem ya öfff içmiyorum sanki yiyorum çok fazlalaştı kokusundan rahatsız da oluyorum nasıl iş anlamadım ...bırakan oldumu aranızda hiç kızlar yaaaa offgf bütğün herşeyyy hamileliğie bağltılı hamile kalsam bırakıcamdaaaa :95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?