2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

öyle valla biz olmuyor diye üzülüyoruz eskiden korunmamı vardı ya kadıncağızlar allaha emanettiler her zaman olsaydı çocuk zaten kadınların hali kalmazdı buda bir nimetmiş aslında ya bir taneye bile buzamanda zor bakıyoruz yemesi içmesi okulu derken her işte bir hayır vardır ya olup olmadı konusuda çok takılmam lazım daaaa yapsakk bideee süper olucakk

sağol canım...dr.um gerçekten çok iyi çıktı ama benimde onun gibisini bulana kadar canım çıktııı...
sorun yok evet ama forumda dr.un bana verdiği ilaçla ilgili yorumları okurken kafam biraz karıştı:26:

hem diyete başlamak istememin nedeni biraz kilo vermek ve ilgimi başka bi yöne çekmek...
kafam dağılsın biraz,çok bunaldım son günlerde,,,bi de adet olsam hayırlısıyla iyice ferahlıcam amaa...

öylee olup olmadi konusunda cok takilmamak lazim ama iste insan cok istedimi olmazmis ya öyleymis gercektende... bi becerebilsekte atabilsek su bebek konusunu aklimizdan hemencecik olcak ama nerdee...

Son düzenleme:
sen kalbini bozma inşallah her dr. da yöntemi farklı oluyor başkasına gitsen başka bişey vercek dr. aklına takılanı sor istersen bidaki gidişinde bakalım o nedicek...

öylee olup olmadi konusunda cok takilmamak lazim ama iste insan cok istedimi olmazmis ya öyleymis gercektende... bi becerebilsekte atabilsek su bebek konusunu aklimizdan hemencecik olcak ama nerdee...

uyutmaları lazım ama artık ilk aylardaki gibi değilim alışıyoruz yavaş yavaş ....

sağol canım,,,her zaman destek oldun beni bilgilendirdin...
adetim geldikten sonra 3-5 arası günlerde gidip hormonlarıma baktırıcamm,,,en azından bi adım attım doktora gittim hormon testi de yaptırırsam kafam tamamen rahat olucak...
inşallah hormonlarda bi sorun yoktur ve benim için ve Allah'ımın uygun gördüğü en hayırlı zamanda hamile kalabilirim...

yahu daha 7 saat önce kalktim yine uykum geldi bee:106::106::106:

ebrucum nasılsın?
bugün beni görmedin sen amaaaaa...gördün de ben mi gözden kaçırdım acaba...geçmişi okumaya çalışıyorum sürekli ama mutlaka gözden kaçırdığım bişeyler oluyooo...

iyyim canim... nasil görmedim seni canim??? geldigini mi???

valla son zamanlarda bitane cvp yazip ciktigin icin diyecek bisey bulamadim..

ama hosgeldin canikomm sen nasilsin

tatlım, ayrıca reglinin 21. günü progesteronunu ölçtür,yumurtlama düzeyini gösterir. kadın doğumcular 10 olsun en az der,benim endokrincim 3'ü geçsen yeter demişti.ben en çok 7'yi bulabildim,her ay bakılıyordu çünkü bana.ama şükür işte...bunu da sırf için rahat etsin diye yazdım.ronya da kesin pcos'lu ve çok beklemiş değil mi?çünkü aynı ben gibi hormon mormon hepsinden haberdar.rabbim her isteyene tez vakitte versin.

ben geldim kuzularr...
komşunun oğlu geldi ingilizce ödevi varmışş,,,eşimde az çok yardımcı oluyor işte
ama bir metin vermişler çeviremedik,heavenn nerdesin yawrummmmmmmmmmm:84::84::84:

öyle canim.... valla 9 saat uyumusum bugün sabahin besinde yattim ama tam uykumu alamadim galibaa

yarın iş olmasın ben de aynısını yaparım hep böyleydim,çocukken de. yalnız gece uykusunun yerini bir şey tutmuyor. ve bir de 40 yaşına dek salgılanan bir hormon varmış yaşam kalitesi artıran ve yalnız gece 10 sabah 5 arası karanlıkta uyuyorsak salgılanıyormuş.

evet ben günde 10 tane içiyodum işte yarısını içime çekiyodum yarısını çekmiyodum falan aralık 2010 da edirneye memlekete gittim annemin korkusundan 1 tane dahi içemedim krize girdim ama oyalancak başka bişiler buldum.ocak 3 te kocişime döndüm eve yani içmedim çünkü hemen çalışmalara başladık,çocuk için razıyım.............

amatör olarak arkadaş toplantılarında şarkı söylediğim zamanlarda arkadaşlarım tarafından sesim çok beğeniliyordu.
11 nisan 1979 yılında urfanın kurtuluşunu kutlamak amacı ile yapılan gecede,ibrahim tatlısesin gelmemesi ile teknik direktörü benim sahneye çıkmamı önerdi,ve ben sahne aldım.ışıl hanım eşim olmak üzere 4 çocuk sahibiyim.
ibrahim tatlıses benim yakın arkadaşımdır...

metin bu canımm....ne değişikmiş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…