bebiş yaklaşık 2 cm olmuştu,iyiydi çok şükür.ben eskiye göre daha iyiyim,daha enerjik oldum sanki.Yok canım umutsuzluk yok,
aksine tuhaf olucak belki ama sevindim bile kırmızıları gördüğüme.
Biliyorsun idrar yolları iltihabım vardı ve antibiyotik,efervesan falan kullandım.
her ne kadar hamilelerin bile kullandığı bir antibiyotik deselerde dr risk hep var ilk 3 ay vitamin bile
vermek istemem dedi.içim rahatladı bir bakıma.
Bakalım bu ay sıkı bir çalışma yapıp önümüzde ki maçlara bakıcaz artık
Sen nasılsın canım,bebişimiz nasıl?
maşallah sen tecrübelisin ben hiç öğretmenlik yapmadım sayılır ben üniversitede çalışıyorum.. hiç derse girmedim diyebiliriz..
evet canim yaa ben kendimi cok kotu hisettim bugun... aksam ustu cok asiri agrim vardi oldum resmen ama simdi hic bisey yok okadar agridan sonra yeni dogmus gibi oldum simdi cok iyi hissediyorum biseyler geldi birkac saat once baktim hic bisey yok kanamam yok zaten yattim dinleniyorum bende...allahtan hairlisi ne diyeyim.....bende de oldu...canım bebek sağlıksız olacaksa vücut gebeliği sonlandırıyormuş çok şükür yumurtlama sorunun yok başka rahim rahatsızlığın da yoksa bebişin olur zaten bir meraktan test yapıp canımızı sıkıyoeuz bilmesek hasta olduk geç oldum dicez böyle rahat yazıyorum ama bende çok üzülmüştüm vardır bilmediğimiz bir hayır...
iyi geceler cnm allah rahatlik versin....ben artık yatıyorum kızlar...iyi geceler...
hepinizi öptüm
yarın görüşürüz...
hemen bir türkü gelsin sana:
giden ay dutulur mu
bala tuz gatılır mı
geceler çoğ uzundur
yalınız yatılır mı
gidiyom gidemiyom
az doldur içemiyom
sevdim gonca gül idi
goyup da gidemiyom
garşıdan geçti gelin
elinde deşti gelin
gitme bir yol göreyim
gençliğim geçti gelin
ben artık yatıyorum kızlar...iyi geceler...
hepinizi öptüm
yarın görüşürüz...
arkadaşlar ben kaçar... hepinize iyi geceler... yatalım kalkalım da merakımızın dinmesi için bir gün daha az kalmış olsun... (ay şafak sayar gibi oldu) şafak 5
iyi geceler cnm allah rahatlik versin....
iyi uykular turlik kuşummm:)
ben de uyukluyorum:) iyi geceler sizeeeee:79::80:
ay bu arada biiey sorcam yaa turlik bu dua işi noldu aralık topiğindeki... 4444 tamamlandımı???
sanırım 1 kişi kalmış onunkileri de 2 kişi arasında paylaşmışlar ama kim olduğunu hatırlamıyorum hiç...sanırım daha bitmedi...
biz 41 yasin okuyalım bence...
ben tutarım canım fark etmez...
41 yasinde hem çok fazla kalabalık da olmayız...
çünkü dua zaten 41 tane...
payşatırsak 5 re tane düşse (1 kişiye 6) çabucak biter...okunmaya başlayınca 5 yasin 1 saat falan sürüyo zaten...
ama çok fazla katılmak isteyen olursa daha önce de demiştim 8li gruplar yaparız herkes kendi grubunda ki kişiler için okumuş olur...
bu benim nacizane fikrim tabi...başka fikir ve yorumlara da açığım...
gittim cnm ben hiz iyi degilim moralim cok bozuk gebelik testinde pozitif cikmasina ragmen kan testinde degerlerim 48 cikti dr bana hamile olmadigimi bebegimi kaybettigimi soyledi dun. ve tekrar test yaptik testler negatif cikiyor sali gunune kadar adet olmazsam egr tekrar kan testi yapacaklar varsa katlar zaten ben hic bisey anlamadim canim cok sikkin bana yardimci olur musun sitelerden baktim 48 siniri tam 3 haftalik icine denk geliyor yani 5 gunluk gecikme varmis adetimde benim kafam cok karisti moralim cok bozuk:18:
kadercim sanirim yolunda degil canim cok sIKKIN ben en son 15 kasimda adet olmustum daha sonra 28 kasimda cok az kanamam geldi lekelenme seklinde yani dr lar son adet tarihimi 28 kasim olarak saydilar kan testinde 48 cikti degerlerim idrarda da onlara gore adetten 1 gun once pozitifti her iki idara tahlilindede pozitif cikti birtanesinde 1-2 haftalik pregnant diyordu simdi ise bana bebegimi kaybettigimi hamile olmadigimi soyluyorlar ben ne yapicam
Deecem seda ebru zehraa özledim sizi de yahu keşke denk gelebilseydikBu aralar nadir giriyorum zaten
evet yaa bende karşılaşamıyorum onlarla... bende özledimmmmm
ayy ne güzel bu ayy,reglin ne zaman gelirse gelsin,stressiz beklicenn,,,
bu ayy ebru,zehra,sen kaçırdınız hep yumurtlama günlerinizii,,,:26::26:
ben 76 okumuştum,benim duamı ebru almıştı bilmiyorum devamı ne oldu?
Ben geldim kızlar
Nasılsınız?keyifler yerinde mi?
Yeni ayımız sizlere hayırlı olsun,benim için bu ay da 1 ocakla başlamadan bitti
Dün bahsetmiştim Ebru'ya,belki okumuşsunuzdur.
Az bir kanamam olmuştu ama ihtimal vermemiştim.
Malesef o görmeyi hiç istemediğim adetimmiş
Turlikçim listede ki yerime eklersin
sizler nasılsınız?
slm canlarimmm artik bu topicten devam ediyoruzz galibaa..
bende anca bu saatte girebildimama sizler uyuyorsunuz
ne var ne yok anlatin bakim gecmisi okuyamadim??
ben hala iyilesemedim cok fena üsüttüm heralde yaa... sürekli tuvalete gidiyorum ama cok az bisi geliyo okadarsinir oldum yaaa
turlik kusuu bana sanki sen hamileymissin gibi geldi yahuu, hadi insallahhh insallahhh
gunaydın tatlılarr....oh nihayet gelebildim..nasılsınız bakalım?
ebrucum ben o 76yı o gece okudum hatta yazdım ama görülmemiş galibabitti yani epey oldu
bende geldim
herkese günaydın
yarın doktora gitçek :18:
karın ağrısı hala devam gaz hala devan 2.5lt su içicem diye çatlıyom
saat 10dan önce kalkmayan ben 7 gibi kalkıyorum artık uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?