2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Bu arada yeni arkadaşlar katılmış aramıza,
merhaba herkese,dilerim bu ay hamiş sayımız bol olur.
Bereketli bir ay olsun hepinize.
kendime de şubat için bol şans diliyorum:)

ben artık yatıyorum kızlar...iyi geceler...
hepinizi öptüm
yarın görüşürüz...

bebiş yaklaşık 2 cm olmuştu,iyiydi çok şükür.ben eskiye göre daha iyiyim,daha enerjik oldum sanki.

maşallah sen tecrübelisin ben hiç öğretmenlik yapmadım sayılır ben üniversitede çalışıyorum.. hiç derse girmedim diyebiliriz..

daha güzel ya,akademik kariyer:)))sen bilinçli şekilde o bölümü seçenlere hocalık yapacaksın ilerde,o daha keyifli olur sanırım:)

evet canim yaa ben kendimi cok kotu hisettim bugun... aksam ustu cok asiri agrim vardi oldum resmen ama simdi hic bisey yok okadar agridan sonra yeni dogmus gibi oldum simdi cok iyi hissediyorum biseyler geldi birkac saat once baktim hic bisey yok kanamam yok zaten yattim dinleniyorum bende...allahtan hairlisi ne diyeyim.....

ben de uyukluyorum:) iyi geceler sizeeeee:79::80:

iyi canım sevindim herşeyin yolunda olduğuna.
Sen de vücudunun yeni haline alışıyorsun işte ne güzel.
Bünyen de yavaş yavaş alışıcaktır.
Dilerim çok rahat bir hamilelik sürecin olur.
İyi geceler,Allah rahatlık versin hepinize.

slm canlarimmm artik bu topicten devam ediyoruzz galibaa..
bende anca bu saatte girebildim ama sizler uyuyorsunuz
ne var ne yok anlatin bakim gecmisi okuyamadim??
ben hala iyilesemedim cok fena üsüttüm heralde yaa... sürekli tuvalete gidiyorum ama cok az bisi geliyo okadar sinir oldum yaaa
turlik kusuu bana sanki sen hamileymissin gibi geldi yahuu, hadi insallahhh insallahhh

ay bu arada biiey sorcam yaa turlik bu dua işi noldu aralık topiğindeki... 4444 tamamlandımı???

sanırım 1 kişi kalmış onunkileri de 2 kişi arasında paylaşmışlar ama kim olduğunu hatırlamıyorum hiç...sanırım daha bitmedi...
biz 41 yasin okuyalım bence...

sedaninkini deeceyle paylasmistik 76tane okuyacakti ama napti bilmiyorum
bide buglem10 arkadasimizin bi yakini vefat etmis daha okuyamadim dedi artik onunkini paylasirmiyiz bilmiyorum... ondan sonra duamizi bitirmis oluruzz

güzell fikirr

canim cok gecmis olsun ama bence bebegin düsmemistir yaa

Deecem seda ebru zehraa özledim sizi de yahu keşke denk gelebilseydik Bu aralar nadir giriyorum zaten

evet yaa bende karşılaşamıyorum onlarla... bende özledimmmmm

canlarim bende özledimm sizii ama biliyorsunuz annemler var anca onlar gittikten sonra girebilirim nete rahat rahat:)

ayy ne güzel bu ayy,reglin ne zaman gelirse gelsin,stressiz beklicenn,,,
bu ayy ebru,zehra,sen kaçırdınız hep yumurtlama günlerinizii,,,:26::26:

ben 76 okumuştum,benim duamı ebru almıştı bilmiyorum devamı ne oldu?

canim deecede 76 tanesini bitirirse seninkide bitmis olur insallah

canim demek adet oldun haa bu ay erkenden geldi desene...

kaçak kanka gelmiş....
hadi ama ya erken erken gel şuraya da biraz sohbet edelim kafamız dağılsın...
bu arada bana demişsin ya hamilesin bence diye,ben de diyorum ki kesin yok çünkü sanırım bu ay yumurtlamadım ben ve bütün çalışmalar da boşa gitti...

gunaydın tatlılarr....oh nihayet gelebildim..nasılsınız bakalım?

ebrucum ben o 76yı o gece okudum hatta yazdım ama görülmemiş galiba bitti yani epey oldu

yarın doktora gitçek :18:
karın ağrısı hala devam gaz hala devan 2.5lt su içicem diye çatlıyom
saat 10dan önce kalkmayan ben 7 gibi kalkıyorum artık uyuyamıyorum

yarın doktora gitçek :18:
karın ağrısı hala devam gaz hala devan 2.5lt su içicem diye çatlıyom
saat 10dan önce kalkmayan ben 7 gibi kalkıyorum artık uyuyamıyorum

Ben de geceleri çişe kalkmaktan helak oluyorum sorma. gaz problemi de maalesef var, agri da yapıyor kerata. Herkeste uygku yapar sende ters etki mi yaptı Sıpa? İnşallah yarın doktor randevun da çok iyi geçer. Ben de merakla bekliyorum c.tesi lan randevumu. zaman geçmek bilmez şimdi bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…