zaman dondu kaldı sankigeçmiyo bir türlü
eşim temizlik yapmayı yasakladı karnım ağrıyo diye bide sağlık ocağındakiler ayakta fazla durma dedi mutfakta biraz işim yapıyorum kızıyo gelip götürüyo bni komik haldeyiz
selam kızlar..ya sersem gibiyim haftasonu biraz hızlı geçti..cumartesi akşam 8 e geliyodu oturuyoruz böyle..eşim de tv'de istanbulda yılbaşı kutlamalarını fln izliyo..kalk dedi istanbula gidelim ...e gidelim dedim ben de :gece 8,30 da çıktık 11,30da istanbuldaydık pazar da yine 8 gibi çıktık geldik gece 1i geçiyodu yattım ama hala ayılamadım çok yorgunum ev de bi o kadar dağınık..gidince yapmam gereken temizliği düşüündükçe daha da yoruluyorum..
AAA süper cilginlik yapmissiniz valla, genclik boyle birsey oluyor heralde. Sen halledersin temizligi merak etme, azicik da esin yardim eder, biter gider. Allah icinize sindirsiin.
evt biraz öyle oldukimseye haber vermeden çıktık gittik annemi aradım gece biz istanbula geldik diye valla akşam spora gitmicem bu durumda gidip temizlerim sonra da çamaşırımı fln yıkarım..perdeleri yıkıycaktım ama onu artık yarına fln yaparım..
sizlerde ne var ne yok?var mı değişiklikler?
Yok bir değişklik işte. C.tesi randevum var, sabırla beklemeye çalışıyorum. aklımdan uzaklaştırmaya çalışıyorum çünkü oyle olunca zaman geçmek bilmiyor. hafiften iç bulantıları başladı, yemek düşüncesi biraz uzak geliyor, canım istemiyor. Onun dışında herşey yolunda işte. Ben de pek temizlik yapamıyorum korkudan, üstten üstten süpürge toz alma o kadar...Benim ev de pek iç açıcı degil yani aslında. Ütüm var biraz, aksam yapicam hepsini insallah.
Günaydın kızlar. 8 ocağı beklemeye devam ediyorum bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Allah beklemekiçin sabır versiiiin. Az kalmis zaten hepi topu 5 güncük :) inşallah vardır hamilelik.
Kızlarrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnn
Kızlarrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnn
kızlar günaydın adetim 4 gün geçti gelmedi bugün test aldım çift çizgiyi gördüm meleğimiz bizimle sanırım... çok heyecanlıyım ilk bebeğimiz bu bizim inşallah... yarın kan tahlili yaptırcam benim için dua edin
Sağol canım iyiim siz nasılsınızzzGünaydin Esraaaa, nasılsın?
Günaydın canım iyiyim sağol siz nasılsınız
İnşallah herşey yolunda gider. Hayırlı olsuuun.
Deecem özledim seniiiiiiiiiiiigünaydın esraaaaaaaaaaaa
Günaydin Esraaaa, nasılsın?
İnşallah herşey yolunda gider. Hayırlı olsuuun.
Sağol canım iyiim siz nasılsınızzz
Deecem özledim seniiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?