- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
sağol canım...dr.um gerçekten çok iyi çıktı ama benimde onun gibisini bulana kadar canım çıktııı...
sorun yok evet ama forumda dr.un bana verdiği ilaçla ilgili yorumları okurken kafam biraz karıştı:26:
hem diyete başlamak istememin nedeni biraz kilo vermek ve ilgimi başka bi yöne çekmek...
kafam dağılsın biraz,çok bunaldım son günlerde,,,bi de adet olsam hayırlısıyla iyice ferahlıcam amaa...
yarın iş olmasın ben de aynısını yaparım hep böyleydim,çocukken de. yalnız gece uykusunun yerini bir şey tutmuyor. ve bir de 40 yaşına dek salgılanan bir hormon varmış yaşam kalitesi artıran ve yalnız gece 10 sabah 5 arası karanlıkta uyuyorsak salgılanıyormuş.
iyyim canim... nasil görmedim seni canim??? geldigini mi???
valla son zamanlarda bitane cvp yazip ciktigin icin diyecek bisey bulamadim..
ama hosgeldin canikomm sen nasilsin
amatör olarak arkadaş toplantılarında şarkı söylediğim zamanlarda arkadaşlarım tarafından sesim çok beğeniliyordu.
11 nisan 1979 yılında urfanın kurtuluşunu kutlamak amacı ile yapılan gecede,ibrahim tatlısesin gelmemesi ile teknik direktörü benim sahneye çıkmamı önerdi,ve ben sahne aldım.ışıl hanım eşim olmak üzere 4 çocuk sahibiyim.
ibrahim tatlıses benim yakın arkadaşımdır...
metin bu canımm....ne değişikmiş ama
evet ben günde 10 tane içiyodum işte yarısını içime çekiyodum yarısını çekmiyodum falan aralık 2010 da edirneye memlekete gittim annemin korkusundan 1 tane dahi içemedim krize girdim ama oyalancak başka bişiler buldum.ocak 3 te kocişime döndüm eve yani içmedim çünkü hemen çalışmalara başladık,çocuk için razıyım.............
bunu ingilizceye mi ceviricezzz?????
amatör olarak arkadaş toplantılarında şarkı söylediğim zamanlarda arkadaşlarım tarafından sesim çok beğeniliyordu.
11 nisan 1979 yılında urfanın kurtuluşunu kutlamak amacı ile yapılan gecede,ibrahim tatlısesin gelmemesi ile teknik direktörü benim sahneye çıkmamı önerdi,ve ben sahne aldım.ışıl hanım eşim olmak üzere 4 çocuk sahibiyim.
ibrahim tatlıses benim yakın arkadaşımdır...
metin bu canımm....ne değişikmiş ama
evet canım son zamanlarda 1-2 msj yazabiliyorum çünkü bu hafta hep hastayım;grip oldum,,,gece ya pc başında uyuyakalıyorum yada eşim bu hafta gündüzcü olduğu için gece her fırsatta benden alıyo pc yi ve sayfayı kapatıyo bende onunla çene yarışına girmektense kanepede uyuyakalıyorum...bu arada bugün dr. a gittim onu kastetmiştim beni görmedin mi diye...
metin türkçe açısından bir sürü yanlış içeriyorışıl hanım eşim olmak üzere 4 çocuk sahibiyim. böyle bir c ümle yok türkçede!
o hap,şu yuvarlak olan,onu tüp bebek yaptıranlara da veriyorlar,doğum kontrol hapı değil ve gebelik olasılığını artırma nedeni yumurtlamanı düzene koyuşu.için rahat olsun.iştah açar sanırım,her hormon gibi.
evet çevirebilcekmisin canım,yoksa biz yapamayız deyip göndereyim çocuğu
evet bende öyle dedim çocuğa,ama böyle olacak diyorrr
valla canim ben ceviremedim bunu yaa:26::26::26:
gördüm canim gördüm... cok sevindim senin adina iyi bi doktor bulmussun.. herseyde yolundaymis bide adetin geldimi tam olur istee..
hep beraber diyet yapariz ayni anda kafa dagitiriz biraz ara veririz calismalara veee sonunda da hamile kalirizzz
tamam canım,sağol ,anacım öyle uzun metni nasıl çevirelim yahuuu,eşim matemetikçi,bense lise bilgilerimle imkansız bunu çevirmem,göndereyim gitsin napayımm,,
hala adet olamadığım için iyice sterse girdim ve sanırım biraz da alınganlık var üstümde...bi de sen her zaman yanımda olurdun hep destek olurdun ya bugün dr.a gidişimle ilgili bişey yazmayınca illa ki hatırlatayım dedim...kötüyüm ve hepinizin desteğine çooook ihtiyacım var...
hala adet olamadığım için iyice strese girdim ve sanırım biraz da alınganlık var üstümde...bi de sen her zaman yanımda olurdun hep destek olurdun ya bugün dr.a gidişimle ilgili bişey yazmayınca illa ki hatırlatayım dedim...kötüyüm ve hepinizin desteğine çooook ihtiyacım var...
hala adet olamadığım için iyice strese girdim ve sanırım biraz da alınganlık var üstümde...bi de sen her zaman yanımda olurdun hep destek olurdun ya bugün dr.a gidişimle ilgili bişey yazmayınca illa ki hatırlatayım dedim...kötüyüm ve hepinizin desteğine çooook ihtiyacım var...
anammmm canim yaaa deme öleee kiyamam ben sana... ya napim herzaman girip cikiyosun bende cvp yazmak istemedim.... ama bilseydim yazmazmiydimm
canim cok takma kafana yaaa zaten hep bundan oluyor bütün seyler
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/306811-304lk-g246z-a287r305m-taneme-55.htmloku bak burda bir bayan da yazmış,saboli rumuzuevet canım yuvarlak olandan,,,yarısı beyaz yarısı kahveregi...
herhalde bu her ikisinin de farklı hormonlar olmasından kaynaklanıyo...
sen yumurtlamanı düzene koyar diyosun içim rahatlıyo,,,bi yandan başka şeyler duyuyorum yani yumurtlamaya yardımcı olmaz sadece adeti düzenler diye...
yani benim kafa oldu bi dünyaaaa,,,zaten kaç gündür delici bi baş ağrım var ve ben korkudan hiç ilaç almamıştım bu gece apranax aldım ama heralde benim kafa ağrıya karşı bağışıklık oluşturdu o yüzden ilaca tepki vermiyo...şu anda ağrıdan gözlerim bile görmüyo yani o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?