2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

o hap,şu yuvarlak olan,onu tüp bebek yaptıranlara da veriyorlar,doğum kontrol hapı değil ve gebelik olasılığını artırma nedeni yumurtlamanı düzene koyuşu.için rahat olsun.iştah açar sanırım,her hormon gibi.

evtt canim öyleymis... ve dedigin gibi gece uykusunun yerini hic bir sey tutmuyor.. insan uykusunu tam alamiyo bidaha yapmicam zaten ya

iyyim canim... nasil görmedim seni canim??? geldigini mi???

valla son zamanlarda bitane cvp yazip ciktigin icin diyecek bisey bulamadim..

ama hosgeldin canikomm sen nasilsin

evet canım son zamanlarda 1-2 msj yazabiliyorum çünkü bu hafta hep hastayım;grip oldum,,,gece ya pc başında uyuyakalıyorum yada eşim bu hafta gündüzcü olduğu için gece her fırsatta benden alıyo pc yi ve sayfayı kapatıyo bende onunla çene yarışına girmektense kanepede uyuyakalıyorum...bu arada bugün dr. a gittim onu kastetmiştim beni görmedin mi diye...

bunu ingilizceye mi ceviricezzz?????

maşallah herşey onlar içinde sen başarmışsın zaten ben de biraz ara versem olucak ta işte sebep olması lazım senin gibi...

metin türkçe açısından bir sürü yanlış içeriyorışıl hanım eşim olmak üzere 4 çocuk sahibiyim.böyle bir cümle yok türkçede!

gördüm canim gördüm... cok sevindim senin adina iyi bi doktor bulmussun.. herseyde yolundaymis bide adetin geldimi tam olur istee..

hep beraber diyet yapariz ayni anda kafa dagitiriz biraz ara veririz calismalara veee sonunda da hamile kalirizzz

evet canım yuvarlak olandan,,,yarısı beyaz yarısı kahveregi...
herhalde bu her ikisinin de farklı hormonlar olmasından kaynaklanıyo...
sen yumurtlamanı düzene koyar diyosun içim rahatlıyo,,,bi yandan başka şeyler duyuyorum yani yumurtlamaya yardımcı olmaz sadece adeti düzenler diye...
yani benim kafa oldu bi dünyaaaa,,,zaten kaç gündür delici bi baş ağrım var ve ben korkudan hiç ilaç almamıştım bu gece apranax aldım ama heralde benim kafa ağrıya karşı bağışıklık oluşturdu o yüzden ilaca tepki vermiyo...şu anda ağrıdan gözlerim bile görmüyo yani o kadar...

hala adet olamadığım için iyice strese girdim ve sanırım biraz da alınganlık var üstümde...bi de sen her zaman yanımda olurdun hep destek olurdun ya bugün dr.a gidişimle ilgili bişey yazmayınca illa ki hatırlatayım dedim...kötüyüm ve hepinizin desteğine çooook ihtiyacım var...

Son düzenleme:

anammmm canim yaaa deme öleee kiyamam ben sana... ya napim herzaman girip cikiyosun bende cvp yazmak istemedim.... ama bilseydim yazmazmiydimm

canim cok takma kafana yaaa zaten hep bundan oluyor bütün seyler

bebişim bende yazdım ama görmedin heralde,
stres yok yok yok
kafandan at bebişi ,adet düzensizliğini filann,oda seni iyice strese sokar,herşey düzelecek inşlhhh Allahın izniyle,,,

ay canım ya kıyamam ben sanaaaaaaatakma kafana ilacını iç keyfine bakkkk

anammmm canim yaaa deme öleee kiyamam ben sana... ya napim herzaman girip cikiyosun bende cvp yazmak istemedim.... ama bilseydim yazmazmiydimm

canim cok takma kafana yaaa zaten hep bundan oluyor bütün seyler

her zaman giriyorum aslında ve az da olsa msj yazıyorum bütün hafta sonu burdaydım,,,sadece 2-3 gündür az girer oldum...hafta sonu da mide ağrım tuttu ve yalnızdım evde sonradan anladık ki ben bozuk çiğ köfteden zehirlenmişim ve c.tesi günü akşama kadar yattım,,,
benim son durum bu yani...bana göre trajediiiii

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/306811-304lk-g246z-a287r305m-taneme-55.htmloku bak burda bir bayan da yazmış,saboli rumuzu

kuşummmmm yapma bunuu, moralini yüksek tut. bu kadar çok yıpratma kendini turlik kuşum.her işte bir hayır var,allahım sana emanetim,hayırlısını ver de,kendini en güvenilir'e bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…