hala adet olamadığım için iyice strese girdim ve sanırım biraz da alınganlık var üstümde...bi de sen her zaman yanımda olurdun hep destek olurdun ya bugün dr.a gidişimle ilgili bişey yazmayınca illa ki hatırlatayım dedim...kötüyüm ve hepinizin desteğine çooook ihtiyacım var...
her zaman giriyorum aslında ve az da olsa msj yazıyorum bütün hafta sonu burdaydım,,,sadece 2-3 gündür az girer oldum...hafta sonu da mide ağrım tuttu ve yalnızdım evde sonradan anladık ki ben bozuk çiğ köfteden zehirlenmişim ve c.tesi günü akşama kadar yattım,,,
benim son durum bu yani...bana göre trajediiiii
bebişim bende yazdım ama görmedin heralde,
stres yok yok yok
kafandan at bebişi ,adet düzensizliğini filann,oda seni iyice strese sokar,herşey düzelecek inşlhhh Allahın izniyle,,,
turlik kusuuu canim bide sen burda bizi eglendiren degilmiydin nerde senin türkülerin manilerin...
yine eski turlik ol ve öyle katil aramiza
eger böyle stresli olucaksan bakkk bir süre gelme aramiza demi kizlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz eski turliki istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aynen bende kaderciğime katılıyorum baksana canım bende bugün 4.günüm ama ped bile yok bende hatta dünde yoktu 3 ped ancak kullandım şaka gibi dimi ama hiçççç oralı bile değilim ya aman hayırlısı olsun diyorum no stressssssss
turlik kusuuu canim bide sen burda bizi eglendiren degilmiydin nerde senin türkülerin manilerin...
eger böyle stresli olucaksan bakkk bir süre gelme aramiza demi kizlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebişim bende yazdım ama görmedin heralde,
stres yok yok yok
kafandan at bebişi ,adet düzensizliğini filann,oda seni iyice strese sokar,herşey düzelecek inşlhhh Allahın izniyle,,,
ay canım ya kıyamam ben sanaaaaaaatakma kafana ilacını iç keyfine bakkkk
evet benimde 3 pedle biiti bu ay,hiç ilgilenmedim bile,,,kafaya taksam hiç gelmicek belkide
evet benimde 3 pedle biiti bu ay,hiç ilgilenmedim bile,,,kafaya taksam hiç gelmicek belkide
canım inan o kadar çok başım ağrıyo ki çoğu kez kaçırıyorum yazılanları,,,kusura bakmayın...yarın stressiz ve bebek düşüncesi olmadan yaşamaya çalışıcam...tekrar örgüye mi başlasam acaba...yada başka uğraşlar bulayım ben kendime..
ah canım ya seni çok iyi anlıyorum bende hemen hamiş olmak istiyorum nedense kendimi tanıyamaz oldum bu haftada benm felaket baş ağrısı çektim aynı senin gibi dikkat et ya ama üzülmek yok artık en büyük düşmanımız stressssssscanım inan o kadar çok başım ağrıyo ki çoğu kez kaçırıyorum yazılanları,,,kusura bakmayın...yarın stressiz ve bebek düşüncesi olmadan yaşamaya çalışıcam...tekrar örgüye mi başlasam acaba...yada başka uğraşlar bulayım ben kendime...
canımmm
hemen adet olmak ve hemen ilaca başlamak istiyorum...
ya biz burda daha önceleri çok eğleniyoduk çok gülüyoduk şimdi niye böyle oldu,,,niye duygusala bağladık biz...
benimkide gelmedi gelmedi geldigi gibide kayboldu
eeee noldu hic birsey olmadi yola devammm ediyozzz
dr.a dedim "ben çok araştırıyorum çok okuyorum hatta bazen abartıp kendime teşhis bile koyuyorum"dr.da ne okuyosan ne araştırıyosan hemen bırak ve sabret dedi...ama ben buraya gelmeden siznle konuşmadan yapamam...bilmediğim hatta farkında bile olmadığım bi çok şeyi burda öğrendim...
şu anda eski turlik oluyor ve sahnelerin tozunu attırmaya geliyorum
Nane nane nane nan nane nane
Nane şekeri bu ne bahane
Şahaneyim şahane bundan sana ne
Yıldız kaydı gökten yürek yandı birden
Unutamadı sende unutamadı alem
Nane nane nane nan nane nane...
Nane nane nane nan nane nane
Nane şekeri bu ne bahane
Şahaneyim şahane bundan sana ne
Yıldız kaydı gökten yürek yandı birden
Unutamadı sende unutamadı alem
Nane nane nane nan nane nane...
iste buuuuuuuuuuuuuuu evetttt turlik kusumuzzz yine aramiza katildiiiii
çikita muz'u da isterüüükkkkkk
hay hay efeeeeeeeem
Şurup gibiyim şurup
turp gibiyim turp turp
ben ateş sen barut Hmmmm
öptüm seni şap şup
şap şup
şap şup
şap şup
ha şap
Ha şup
şaka değil
işte şurup
krizlere girme
beni unutup
grup olalım grup
ben hudut sen haydut
gizli gizli gelme
her derde deva şifasın şifa
çok çektim cefa
vitamini havuz
ben küfte sen tuz
aahh buz gibiyim buz buz
ohhhh muz gibiyim muz muz
çikita muz
çikta muz
çikta çikta çikta
çik çik çik çikita
çikita muz
fidanı muz sensiz kalbim buz buz
hiçbirşey isteme benden
ahhh yoksa bu aşk tuz buz
ohhh yoksa bu aşk göz göz dudak dudak ten ten
daha fazla diretme
üstüme fazla gelme
inan ilacın benim
ahh ok gibiyim ok ok ohh yok gibiyim yok yok
çikita muz çikta çikta çikta çik çik çiki ta çikita muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?