2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

eyvahhh durdurun artik turliki durdurabilirsenizzz

eski turlik ol dedikte bu kadarda demedikk

süpersin süpeeeeerrrrrrrr devam devaaammmm

valla kanka benim bi ortam yok ki
yada dibe batarım yada iyice uçarım...
benim kocişte sen niye pc bakıp bakıp gülüyosun diyo...
o da kaç gündür moralim bozuk diye üzülüyodu...
bugün hastaneden eve geldik,,,diyo ki "kadınlar kulübündeki arkadaşlarına anlat...
alıştı artık size de hatta evde adım "gel bakalım kadınlar kulübü" ne çıktı

:101::101::101::122::122::122::122::122::122::122::122::119:

evet yawrum burdayızzzz,tey tey teyy

AMİNNNNNN
Çok geçmiş olsun canımm,,,
evet hayırlısını,sağlıklısını istemek lazımm tabi..

bak kanka kocisinde üzülüyomus iste... bende sana bisey diyemez olduydum... ama böyle ol isteee
herzaman pozitif düsünelim kizlar... birbirimize destek oluyoruz zaten yakinda bide teker teker hamile haberleri aliriz ozaman deymeyin keyfimizeeee

yıwwwwrıııııııııııııııım ağzın bal yisssiiin şikerimmmmmmmmmmmmmm

ay aynı benim eşim canım oda öyle diyo yine senin kızlara mı diyo ben pc odasına gelirken bende evet çatla sen orda kal diyorum heheh

degajeme doğruuuuu
ay meyve suyu sıkayım bari kendime anacım yoksa çekirdek filan var dayanamicemmmmmmay canında çekmesin canım heee sonrahemen gelirim bennn
yok be ya, hamilelikten beri çiğdem yiyemiyorum ben. hatta bebek bir haftalık falanmış,eşim almış,tutturdum bunda limon tuzu tadı var iğrençççç diye.hapır hupur yerdim halbuki,şimdi kokusu bile kötü geliyorçiğdemin .yağlı yağlı.ıyykkk.üç tanesi yarım dilim ekmek kalorisnde uyma şeytanaaa! git tuz koy dilinin ucuna bir cimdik.

sedacımın bir sözü var;dileğinizi tam tutun...kesinlikle doğru,,,bişeyi delicesine istiyoruz sadece istiyoruz,gerçekleşince sanki dünyanın en mutlu insanı biz olucakmışız gibi ama hayırlısını istemeyi nedense hep unutuyoruz...Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..

aynen canım hayırlısı istemek çok ayrı birşey biz öylesine isteyince rabbim veriyor ama hayırlı mı değil mi bilmiyoruz oyüzden benimde felsefem herzaman her konuda budur hayırlısını istemek eşiminde hep hayırlısını istemiştim hakkımda hayırlıysa olsun rabbim diye dua etmiştim demekki hayırlıymış ki oldu aman bebişide öyle isteyelim bencedeeeeeeee

azönce ünivdeki arkadaşımla görüştüm evleneyimde çocuk işi kolay diyor bende hoop orda dur bakalım şekerim öyle kolay değil dedim 7 aydır deniyoruz tık yok dedim cidden mi diye şaşırdı oda yeşilçama çok bakmış olsa gerek benim gibi

uyumuşum...meyvemi soyup geleyim ben,gece öğünümyatarken de süttt şarkımız hepimize gelsin...

Zordur yol beklemek derken yorar insani
ıyiyim desende ele verir gozlerin seni
Ozlemissin bes belli tenimi
Unutamadigin her halinden belli
Ozledin mi diye sorsana bir bana
Nerde
Ama ayilik var senin hamurunda
Onumuzde ki 10 yil unutamazsin sen birini bir daha
Ozlemissin bes belli tenimi

Sarilmandan belli kiracan mi belimi
Cok canim acidi ceksene elini

Ceksene elini

Ceksene elini

Ceksene elini

aynenn canim bende esim ve ailesi beni isterken istemiyordum ama hep hayirlisi olsun dedim olduu...
simdide hayirlisiyla bebek istiyorum.. Rabbim insallah cok fazla aratmadan verir isteyen herkezee

evet canlarım,rabbim her şeyin hayırlısını versin. biz bilemeyebiliriz ne hayırlı ne değil...o her şeyi bilir,olmazları oldurur...hayırlısını versin hakkımızda.

aynenn canim bende esim ve ailesi beni isterken istemiyordum ama hep hayirlisi olsun dedim olduu...
simdide hayirlisiyla bebek istiyorum.. Rabbim insallah cok fazla aratmadan verir isteyen herkezee

canı gönülden aminnnnnn diyorum bende canım hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah bebişlerimiz

evet canlarım,rabbim her şeyin hayırlısını versin. biz bilemeyebiliriz ne hayırlı ne değil...o her şeyi bilir,olmazları oldurur...hayırlısını versin hakkımızda.

sen daha burda mısın hadi bakem meyveni yemeyeee naş naşşşşşşşş

canı gönülden aminnnnnn diyorum bende canım hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah bebişlerimiz

imanın şartlarından biridir hayra ve şerre inanmak...bazen kendimizi kaybedip sadece istemeyi biliyoruz ama dediğim gibi hayır mı şer mi bilemiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…