imanın şartlarından biridir hayra ve şerre inanmak...bazen kendimizi kaybedip sadece istemeyi biliyoruz ama dediğim gibi hayır mı şer mi bilemiyoruz...
imanın şartlarından biridir hayra ve şerre inanmak...bazen kendimizi kaybedip sadece istemeyi biliyoruz ama dediğim gibi hayır mı şer mi bilemiyoruz...
benimde canim acayip abur cubur cektii amaaaa yemicemmmm
benimde canim acayip abur cubur cektii amaaaa yemicemmmm
çok çiğneyin yediğinizi,hızlı yemeyin, bir dilim elmayı 5 dkdır yiyorum minik minik ısırıp
valla ben az önce çayla abur cubur yedim,,,napayım onlarsızda çay içilmiyorrr,boş boşş
cidden asıl kiloyu onlar yapıyooo,eşim o yüzden 80 kilo oldu
bebişim sedacığımın dediği gibi meyve ye yada dilinin altına tuz koy ben meyve yedim kesti beni hatta nasıl yediysem burnumda elma olmuş
valla ben az önce çayla abur cubur yedim,,,napayım onlarsızda çay içilmiyorrr,boş boşş
cidden asıl kiloyu onlar yapıyooo,eşim o yüzden 80 kilo oldu
valla gittim bi meyveli yogurt yedim yaa ama inanki kendimi zor tuttum hazir böreklik yufka vardi eski ebru olsa gece gece demez yapar yerdi böreginiiiiiama basardimmm
valla canim benim abur cubur dedigim seker cips kola cikolata falann ben bunlari coookk yerim cokta severim ama cekirdeke falan alerjim oldugu icin yiyemiyorum ama ben bu kilolarii
geceleri yemek yedigim icin aldim.... geceleri pizzalardi patateslerdi börekti cörekti derken 70 kilo aldim
valla siz siz olun sakin gece gece yemek yemeyin
bacılar ya bi diyet listesi varmış;onu bana da bi yazsanız...
az önce kendimi kaybedip bi dünya çekirdek çitledim sonra da sinir oldum kendime...
hadi verin şu listeyi de bende başlıyım yarın...
valla çok zayıflamam geldi,,,kaçmadan başlasam iyi olucak
eee yalnız olunca şeytan dürtüyo vallahi beni canım hele bir mutfağa gideyim diyorum sonra bakmışımki elimde bisürü yiyecekbizim eve kola çok nadir girer nerdeyse girmez cipste binde bir ama çayın yanında bisküvi filan derken arada da çekirdek geç vakit olunca alıyoruz işte kiloları ama gündüz yesemde akşam fazla yemeyeceğimmm
ya kızlar bende listeyi bulamadım ama bundan önce 6 kilo vermiştim diyet yapmadan yine öyle yapacağım sabah kahvaltımı normal yapacağım öğleye meyve vs bol su tüketeceğim akşam yemeğinide az yiyeceğim birazda şekeri azalttım mı tamamdır hee birde yürüyüş tabiki
spordan önce 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu yağ yakımını hızlandırıyomuş kızlar...
ben spor yapmayı çok sevmem yani yapabileceğim bi spor dalı bulamadım kendime...topla oynanan oyunları hiç sevmem mesela çünkü top fobisi var bendeen iyisi göbek atarak yağları yakmak
heee bi de şimdi aklıma geldi,,,sabah aç karnına bir bardak ılık suya 3 yemekkaşığı elma sirkesi ve bi tatlı kaşığı bal karıştırarak içince hem metabolizmayı hızlandırır hemde yağları yakarmış...bende mide rahatsızlığı olduğu için sadece 1 ay içebildim ama faydasını da gördüm...hem tokluk hissi veriyo az kahvaltıyla öğlene kadar acıkmadan durabiliyosun...ama insanın içi hep sirkeye kokuyo tabi o ayrı mesele
ya canim ben önceden hic spor yapmadan kilo verebiliyodum hatta herseyi yiyordum ama yinede kilo almazdim hep 50 kiloydum ne guzel ama simdi evlendigimden beri kilolarim aldi basini gidiyo
aslinda bunun sebebi belli bende... evlendigimden beri fazla disari cikmiyorum e evde otur otur can skintisindan sürekli yiyorum hele geceleri daha cok yiyorum e buda kilo yapiyo...
önceden okuldu, calismakti, arkadaslarla gezmekti v.s. derken cabuk kilo veriyodum.. off özledim eski kilomuu... ama insallah zayiflicam hatta yilbasinda annemler geldiginde beni bidahaki görüsünüzde 60 kilo olucam demistim insallahta dedigimi yapabilirim... yapabilirizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?