2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

imanın şartlarından biridir hayra ve şerre inanmak...bazen kendimizi kaybedip sadece istemeyi biliyoruz ama dediğim gibi hayır mı şer mi bilemiyoruz...

aynen canım her şerde bir hayır,her hayırda da şer vardır oyüzden neyin hakkımızda iyi olup olmadığını bilmediğimiz için hayırlısı dememiz lazım mutlaka ve inşallahta demeliyiz

çok çiğneyin yediğinizi,hızlı yemeyin, bir dilim elmayı 5 dkdır yiyorum minik minik ısırıp

çok çiğneyin yediğinizi,hızlı yemeyin, bir dilim elmayı 5 dkdır yiyorum minik minik ısırıp

ah ya ben işte ondan alıyorum kiloyu yaaa yavaş yiyemiyorum sedacım yaaa işteyken alıştım galiba yoğunluktan hızlı yemeye hala devam ediyorum aklıma gelince yavaşlıyorum ama sonra unutup seriye bağlıyorum işi sorma gitsin

valla ben az önce çayla abur cubur yedim,,,napayım onlarsızda çay içilmiyorrr,boş boşş
cidden asıl kiloyu onlar yapıyooo,eşim o yüzden 80 kilo oldu

ah şekerim aynen ya çay demek yanında bişeyler yemek demek benim içinde yoksa boğazım yanıyo sankiama artık akşamları yememeye çalışıyorum

bebişim sedacığımın dediği gibi meyve ye yada dilinin altına tuz koy ben meyve yedim kesti beni hatta nasıl yediysem burnumda elma olmuş

valla gittim bi meyveli yogurt yedim yaa ama inanki kendimi zor tuttum hazir böreklik yufka vardi eski ebru olsa gece gece demez yapar yerdi böreginiiiii ama basardimmm

valla ben az önce çayla abur cubur yedim,,,napayım onlarsızda çay içilmiyorrr,boş boşş
cidden asıl kiloyu onlar yapıyooo,eşim o yüzden 80 kilo oldu

valla canim benim abur cubur dedigim seker cips kola cikolata falann ben bunlari coookk yerim cokta severim ama cekirdeke falan alerjim oldugu icin yiyemiyorum ama ben bu kilolarii
geceleri yemek yedigim icin aldim.... geceleri pizzalardi patateslerdi börekti cörekti derken 70 kilo yum

valla siz siz olun sakin gece gece yemek yemeyin

Son düzenleme:
bacılar ya bi diyet listesi varmış;onu bana da bi yazsanız...
az önce kendimi kaybedip bi dünya çekirdek çitledim sonra da sinir oldum kendime...
hadi verin şu listeyi de bende başlıyım yarın...
valla çok zayıflamam geldi,,,kaçmadan başlasam iyi olucak

eee yalnız olunca şeytan dürtüyo vallahi beni canım hele bir mutfağa gideyim diyorum sonra bakmışımki elimde bisürü yiyecekbizim eve kola çok nadir girer nerdeyse girmez cipste binde bir ama çayın yanında bisküvi filan derken arada da çekirdek geç vakit olunca alıyoruz işte kiloları ama gündüz yesemde akşam fazla yemeyeceğimmm

valla canim ben biraz öncede dedim listeyi bulamadim diye:26:

hangi sayfada kaldi bilmiyom.... yoksa su listeye benimde bi göz atmam gerekkk

evett aslinda öyle yapmak gerek biraz fazla kacirirsak yemegi bir sonraki yemekte daha az yemek lazimm

bu arada 70 kilo aldim yazmisim 70kiloyum diyecegim yerde ama düzelttim simdi

ya kızlar bende listeyi bulamadım ama bundan önce 6 kilo vermiştim diyet yapmadan yine öyle yapacağım sabah kahvaltımı normal yapacağım öğleye meyve vs bol su tüketeceğim akşam yemeğinide az yiyeceğim birazda şekeri azalttım mı tamamdır hee birde yürüyüş tabiki

spordan önce 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu yağ yakımını hızlandırıyomuş kızlar...
ben spor yapmayı çok sevmem yani yapabileceğim bi spor dalı bulamadım kendime...topla oynanan oyunları hiç sevmem mesela çünkü top fobisi var bendeen iyisi göbek atarak yağları yakmak

heee bi de şimdi aklıma geldi,,,sabah aç karnına bir bardak ılık suya 3 yemekkaşığı elma sirkesi ve bi tatlı kaşığı bal karıştırarak içince hem metabolizmayı hızlandırır hemde yağları yakarmış...bende mide rahatsızlığı olduğu için sadece 1 ay içebildim ama faydasını da gördüm...hem tokluk hissi veriyo az kahvaltıyla öğlene kadar acıkmadan durabiliyosun...ama insanın içi hep sirkeye kokuyo tabi o ayrı mesele

ya canim ben önceden hic spor yapmadan kilo verebiliyodum hatta herseyi yiyordum ama yinede kilo almazdim hep 50 kiloydum ne guzel ama simdi evlendigimden beri kilolarim aldi basini gidiyo

aslinda bunun sebebi belli bende... evlendigimden beri fazla disari cikmiyorum e evde otur otur can skintisindan sürekli yiyorum hele geceleri daha cok yiyorum e buda kilo yapiyo...

önceden okuldu, calismakti, arkadaslarla gezmekti v.s. derken cabuk kilo veriyodum.. off özledim eski kilomuu... ama insallah zayiflicam hatta yilbasinda annemler geldiginde beni bidahaki görüsünüzde 60 kilo olucam demistim insallahta dedigimi yapabilirim... yapabilirizzzz

Kızlar bişi sorucam aile hekimliği kan tahlili yapıyo dimi fakat o kanı onlar mı gönderiyo sanki gecen gün bi kadının eline verdiler gibi gördüm tüpü.ona göre yaptırıcam da.yoksa 10 tl vermek istemiyorum özele cevap yazar mısınız bilen var mı?

ay canım onu biliyorum ama midem kalkıyo benim yaaa içemiyorum ama elma sirkesini salataya filan koyarım bir kaç damla ancak okadar yane

1- Yeşil çay yağ oluşmasını yavaşlatır, enerji kullanımını hızlandırır.
2- Zencefil içerdiği gingerol sayesinde metabolizmanın fazla çalışmasını sağlar ve sindirimi hızlandırır.
3- Su sadece susuzluğunuzu gidermez, aynı zamanda midenizi doldurur ve açlık hissinizi azaltır!
4- Yemeklerden 20 dk önce içeceğiniz bir bardak su,tokluk hissi sağlar.Günde 2 litre su içmek çok faydalı.
5- İştah dindirme özelliğine sahip olan tarçın, yağ yakımını da hızlandırır.
6- Limon, içerdiği C vitamini sayesinde yağların kolay yakılmasını sağllar.
7- Sarımsak kan dolaşımına ve sindirime yardımcı olur.

öfff çok pisss gaza geldim yawww

aynı beni anlatmışın canım aynen bende öyle evde oturup ha bire dıkınmaktan kilo aldımokadar evin içinde dolanıyoruz ama faydası olmuyor ama bu zamana kadar diyet yapmadan verdim ben hep eşim yarın evde yürüyüşe çıkacaz yine 2 saat filan sürüyo yürümemiz akşamda ağır yemek yapsam bile fazla yemem olur biterçayıda fazla şekerli içmem bolda su yeşillik yedik mi tamamdırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…