2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canım ben bugün özel haztanede yaptırdım kan testi 5 tl...hem de 1 saat içinde çıktı...aile hekimliğinde bi sabah veriyosun ertesi gün çıkıyo ve aile hekimliği görevli aracıyla hastane laboratuarına gönderiyolar...çok acil değilse aile hekimliğinde yaptırabilirsin...

bendede top fobisi var... o yüzden evde mekik cekmek dans etmek tam bana göre

anacım hepsi okeyde yeşil çayı nasıl içecez ki ya bebiş yüzünden ya zencefilde çok fena birşey ya tadı

ayy çok sağol yarın gideyi duramıcam ay sonuna tam karşımda bi yol var aramızda çok yakın gideyim dimi

kader nereye kaçtı yine ya haber vermeden caduuuuuuukesin eşi pcyi kapmıştır

Osmaniyede yaşıyorum burda özele gidiyorum 10 tl ama 1 saatte çıkıyo.aile hekimliğinde uğrarşıtırırlar diye gitmemiştim ilk defa gidicem amaaaaannnn hayırlısı beya

Türkiye'de 12 bin bebek doğuştan kalp hastalığı riski taşıyor. Doç. Dr. Arda Saygılı, bu hastalıkların tanısının anne karnından itibaren konulabildiğini belirterek uyardı: Anneler hamilelik döneminde yeşil çay içmemeli. Çünkü yeşil çay tüketimi bebeğin kalbinin açıklığını kapatıp, hayatını tehlikeye sokuyor..* Yeşil çay bebeğe ne şekilde zarar veriyor?
Kalpte doğal ilk açıklık, delik var. Bunlar bebek doğduktan sonra hemen kapanmaya başlıyor. Normalde bir ay içinde kapanıyor ama bazen bu süreç bir yıla kadar uzuyor. Duktus denilen açıklık çok önemli. Bu, anne karnında kapanırsa bebeğin hayatını tehdit ediyor. Hamilelik sırasında kadınlardan, 'non steroid antienflamatuar' denilen ağrı kesici ilaçları almamalarını istiyoruz. Çünkü bunlar doğrudan bebeğin kalbini etkiliyor, bebeğin duktus açıklığını kapatabiliyor. Aynı şekilde yeşil çay içmek, anne karnında duktusu kapatıp bebeğin hayatını tehlikeye sokuyor. Çünkü yeşil çayda, antienflamatuar maddeler var.

Zencefil, ıhlamur, papatya, rezene, kuşburnu, normal çay, yeşil çay .................. max 2 fincan içilebilir.

Adaçayı, sinameki , fesleğen, keten tohumu, ahududu çayı, fesleğen, biberiye, lavanta, yaban mersini, sarı kantaron, melisa yaprağı, kedi otu, oğul otu, aloe vera, karahindiba, karanfil yağı, ardıç, ginseng, melek otu, kafuriye, kimyon, yasemin, safran, ................................ asla içilmemeli, düşük, kanama ve erken doğuma sebep olabilir.

Hamilelikte Yeşil Çay.. Lütfen Dikkat!
Türkiye'de 12 bin bebek doğuştan kalp hastalığı riski taşıyor. Doç. Dr. Arda Saygılı, bu hastalıkların tanısının anne karnından itibaren konulabildiğini belirterek uyardı: Anneler hamilelik döneminde yeşil çay içmemeli. Çünkü yeşil çay tüketimi bebeğin kalbinin açıklığını kapatıp, hayatını tehlikeye sokuyor..

Acıbadem Sağlık Grubu Pediatrik Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Arda Saygılı, 12 bin bebeğin kalp hastalığı riski taşıdığını söyledi. Saygılı, doğumsal kalp hastalıklarının tanı ve tedavisiyle ilgili merak edilenleri açıkladı...

* Yeşil çay bebeğe ne şekilde zarar veriyor?

Kalpte doğal ilk açıklık, delik var. Bunlar bebek doğduktan sonra hemen kapanmaya başlıyor. Normalde bir ay içinde kapanıyor ama bazen bu süreç bir yıla kadar uzuyor. Duktus denilen açıklık çok önemli. Bu, anne karnında kapanırsa bebeğin hayatını tehdit ediyor. Hamilelik sırasında kadınlardan, 'non steroid antienflamatuar' denilen ağrı kesici ilaçları almamalarını istiyoruz. Çünkü bunlar doğrudan bebeğin kalbini etkiliyor, bebeğin duktus açıklığını kapatabiliyor. Aynı şekilde yeşil çay içmek, anne karnında duktusu kapatıp bebeğin hayatını tehlikeye sokuyor. Çünkü yeşil çayda, antienflamatuar maddeler var. Aşırı üzüm suyu içmenin de benzer etkisi var

bunu forumdan biri yazmis kizlar

maximum 2 bardak içilir yazıyo kızlar netteeeeeeee

mjs daki zaralı diyo ama başka bi sitede de senin dediğin gibi 2 fincana kadar içilebilir diyo
hangisine inanıcaz ki biz şimdi,,,en iyisi doktora sorup öğrenmek......

bencede içmemek lazım canım baksana benim bulduğum yazıda içilir diyo hangisine inanacağız en iyisi içmemek:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…