Kızlar bişi sorucam aile hekimliği kan tahlili yapıyo dimi fakat o kanı onlar mı gönderiyo sanki gecen gün bi kadının eline verdiler gibi gördüm tüpü.ona göre yaptırıcam da.yoksa 10 tl vermek istemiyorum özele cevap yazar mısınız bilen var mı?
spordan önce 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu yağ yakımını hızlandırıyomuş kızlar...
ben spor yapmayı çok sevmem yani yapabileceğim bi spor dalı bulamadım kendime...topla oynanan oyunları hiç sevmem mesela çünkü top fobisi var bendeen iyisi göbek atarak yağları yakmak
heee bi de şimdi aklıma geldi,,,sabah aç karnına bir bardak ılık suya 3 yemekkaşığı elma sirkesi ve bi tatlı kaşığı bal karıştırarak içince hem metabolizmayı hızlandırır hemde yağları yakarmış...bende mide rahatsızlığı olduğu için sadece 1 ay içebildim ama faydasını da gördüm...hem tokluk hissi veriyo az kahvaltıyla öğlene kadar acıkmadan durabiliyosun...ama insanın içi hep sirkeye kokuyo tabi o ayrı mesele
1- Yeşil çay yağ oluşmasını yavaşlatır, enerji kullanımını hızlandırır.
2- Zencefil içerdiği gingerol sayesinde metabolizmanın fazla çalışmasını sağlar ve sindirimi hızlandırır.
3- Su sadece susuzluğunuzu gidermez, aynı zamanda midenizi doldurur ve açlık hissinizi azaltır!
4- Yemeklerden 20 dk önce içeceğiniz bir bardak su,tokluk hissi sağlar.Günde 2 litre su içmek çok faydalı.
5- İştah dindirme özelliğine sahip olan tarçın, yağ yakımını da hızlandırır.
6- Limon, içerdiği C vitamini sayesinde yağların kolay yakılmasını sağllar.
7- Sarımsak kan dolaşımına ve sindirime yardımcı olur.
öfff çok pisss gaza geldim yawww
ayy çok sağol yarın gideyi duramıcam ay sonuna tam karşımda bi yol var aramızda çok yakın gideyim dimicanım ben bugün özel haztanede yaptırdım kan testi 5 tl...hem de 1 saat içinde çıktı...aile hekimliğinde bi sabah veriyosun ertesi gün çıkıyo ve aile hekimliği görevli aracıyla hastane laboratuarına gönderiyolar...çok acil değilse aile hekimliğinde yaptırabilirsin...
anacım hepsi okeyde yeşil çayı nasıl içecez ki ya bebiş yüzündenya zencefilde çok fena birşey ya tadı
ayy çok sağol yarın gideyi duramıcam ay sonuna tam karşımda bi yol var aramızda çok yakın gideyim dimi
aaa niye?? yesil cayi niye icemeyiz bebek yüzünden anlamadim???
eee anacım oda bitki değil mi ya?ada çayı içilmez diye biliyorum yoksa yeşil çay içilebiliyo mu?
eee anacım oda bitki değil mi ya?ada çayı içilmez diye biliyorum yoksa yeşil çay içilebiliyo mu?
evet zehracım yaaaa yeşil çay bebeğe zararlı mı?
oysa ki ben nane limonlu yeşil çaya bayılırım...
canim yesil cayin kansere bile faydasinin oldugunu duydum
cok faydali bu cay bence hic bir zarari olmazz
maximum 2 bardak içilir yazıyo kızlar netteeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?