2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kızlar pek muhabbete katılamadım,eşim elimden aldıı laptopuu,,,
ben şimdi yatmaya gidiyorum kuzular:78::78::78:,öpüyorum hepiniziiii,,,,
iyi geceler kızlarrrrrrrrr

yani buda demek oluyor ki bizlere bitki çayları yasakkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
selamlar herkese aranızda hsg çektiren var mı yardim lùtfen

kızlar pek muhabbete katılamadım,eşim elimden aldıı laptopuu,,,
ben şimdi yatmaya gidiyorum kuzular:78::78::78:,öpüyorum hepiniziiii,,,,
iyi geceler kızlarrrrrrrrr

tahmin etmiştik zaten canım iyi geceler sana kendine dikkat et

evet hamile iken herşeye dikkat etmek lazım fazlası ile.ama aşkım bebişim genetikmiş baba tarafında varmış,aslında kardeşimin doktoru özelde idi ve süper bi doktor ama görüyolarmış ve söylemiyolarmış üffffff neyse ama kardeşim aşırı sigara içiyodu malesef.allahım kötülüklerle karşılaştırma bu sitedeki arkadaşlarımı ve beni.......

yani buda demek oluyor ki bizlere bitki çayları yasakkkkkkkkkkkkkkk

amaaaaaaaaan boşverelim yahuuu...heni takılmıcaktık herşeye,,biz akışına bırakalım da gelen giden olursa zaten belli edicek kendini,,,
o zaman bırakırız kötü alışkanlıkları...

mjs daki zaralı diyo ama başka bi sitede de senin dediğin gibi 2 fincana kadar içilebilir diyo
hangisine inanıcaz ki biz şimdi,,,en iyisi doktora sorup öğrenmek......

bencede içmemek lazım canım baksana benim bulduğum yazıda içilir diyo hangisine inanacağız en iyisi içmemek:26:

öyle valla neye inanacagimizi sasirdikk
biraz önce size meyveli yogurt yedim demistimya......

dün annem TVde görmüs.... cocuklarimiza yedirdigimiz o meyveli yogurtlar ileride obezite yaparmis yahuuuuu e biz ne yiceezzz en guzeli dogal yollardan beslenmek yaa herseyin dogalini yemek yapacak baska bisii yok

bacılarrr...
her sabah saat 6 da kalkan bu garibanın uykusu geldiiii...
ben gidiyorum,,,hoşçakalın,dostça kalın...
beni unutmayın özleyin...

amaaaaaaaaan boşverelim yahuuu...heni takılmıcaktık herşeye,,biz akışına bırakalım da gelen giden olursa zaten belli edicek kendini,,,
o zaman bırakırız kötü alışkanlıkları...
aslında haklısın canım aynen öyle yapalım

ozaman sende doğal yogurda vişne,çilek,kayısı vs reçelinin tortunu almadan damlat harika oluyo al sana meyveli yoğurt canım

Maydonoz falan ne bilim aslında as olan buhar.zaten doktorlar kaplıcaya gönderiyo tatile,bi akraba var burda kadıncağızın 10 sene olmamış en sonunda tedavi falan derken göndermiş kaplıcaya demiş kocanla bi git gerçekten,işte ne bileyim akıntıyı söküyo heralde

bacılarrr...
her sabah saat 6 da kalkan bu garibanın uykusu geldiiii...
ben gidiyorum,,,hoşçakalın,dostça kalın...
beni unutmayın özleyin...

ay canım ya yatta dinlen hadı özleriz tabiki zaten ben kkda olmadığım zaman aklım hep sizlerde hepinizi çoooook seviyem daaaaaaiyi geceler canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…