kızlar pek muhabbete katılamadım,eşim elimden aldıı laptopuu,,,
ben şimdi yatmaya gidiyorum kuzular:78::78::78:,öpüyorum hepiniziiii,,,,
iyi geceler kızlarrrrrrrrr
kızlar pek muhabbete katılamadım,eşim elimden aldıı laptopuu,,,
ben şimdi yatmaya gidiyorum kuzular:78::78::78:,öpüyorum hepiniziiii,,,,
iyi geceler kızlarrrrrrrrr
evet hamile iken herşeye dikkat etmek lazım fazlası ile.ama aşkım bebişim genetikmiş baba tarafında varmış,aslında kardeşimin doktoru özelde idi ve süper bi doktor ama görüyolarmış ve söylemiyolarmış üffffff neyse ama kardeşim aşırı sigara içiyodu malesef.allahım kötülüklerle karşılaştırma bu sitedeki arkadaşlarımı ve beni.......türkiye'de 12 bin bebek doğuştan kalp hastalığı riski taşıyor. Doç. Dr. Arda saygılı, bu hastalıkların tanısının anne karnından itibaren konulabildiğini belirterek uyardı: Anneler hamilelik döneminde yeşil çay içmemeli. çünkü yeşil çay tüketimi bebeğin kalbinin açıklığını kapatıp, hayatını tehlikeye sokuyor..* yeşil çay bebeğe ne şekilde zarar veriyor?
Kalpte doğal ilk açıklık, delik var. Bunlar bebek doğduktan sonra hemen kapanmaya başlıyor. Normalde bir ay içinde kapanıyor ama bazen bu süreç bir yıla kadar uzuyor. Duktus denilen açıklık çok önemli. Bu, anne karnında kapanırsa bebeğin hayatını tehdit ediyor. Hamilelik sırasında kadınlardan, 'non steroid antienflamatuar' denilen ağrı kesici ilaçları almamalarını istiyoruz. çünkü bunlar doğrudan bebeğin kalbini etkiliyor, bebeğin duktus açıklığını kapatabiliyor. Aynı şekilde yeşil çay içmek, anne karnında duktusu kapatıp bebeğin hayatını tehlikeye sokuyor. çünkü yeşil çayda, antienflamatuar maddeler var.
yani buda demek oluyor ki bizlere bitki çayları yasakkkkkkkkkkkkkkk
mjs daki zaralı diyo ama başka bi sitede de senin dediğin gibi 2 fincana kadar içilebilir diyo
hangisine inanıcaz ki biz şimdi,,,en iyisi doktora sorup öğrenmek......
bencede içmemek lazım canım baksana benim bulduğum yazıda içilir diyo hangisine inanacağız en iyisi içmemek:26:
aslında haklısın canım aynen öyle yapalımamaaaaaaaaan boşverelim yahuuu...heni takılmıcaktık herşeye,,biz akışına bırakalım da gelen giden olursa zaten belli edicek kendini,,,
o zaman bırakırız kötü alışkanlıkları...
öyle valla neye inanacagimizi sasirdikk
biraz önce size meyveli yogurt yedim demistimya......
dün annem TVde görmüs.... cocuklarimiza yedirdigimiz o meyveli yogurtlar ileride obezite yaparmisyahuuuuu e biz ne yiceezzz en guzeli dogal yollardan beslenmek yaa herseyin dogalini yemek yapacak baska bisii yok
bacılarrr...
her sabah saat 6 da kalkan bu garibanın uykusu geldiiii...
ben gidiyorum,,,hoşçakalın,dostça kalın...
beni unutmayın özleyin...
bacılarrr...
her sabah saat 6 da kalkan bu garibanın uykusu geldiiii...
ben gidiyorum,,,hoşçakalın,dostça kalın...
beni unutmayın özleyin...
uyumuşum ben yine...yerime yatayım gidip...yarın görüşürüz
uyumuşum ben yine...yerime yatayım gidip...yarın görüşürüz
selamlar herkese aranızda hsg çektiren var mı yardim lùtfen
grsrz tatlim iyi geceler sizzeeee
ay canım iyi geceler sana annecik yatta iyice dinlennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?