2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

tebrikler sağlıkla kavuşursunuz inşallahh
Sağol canım iyiim siz nasılsınızzz

Deecem özledim seniiiiiiiiiiii

anacım ben de seni özledim valla hızlı bi haftasonunun ardından tekrar sizlerleyimm
ha bu arada kuzenim fal baktı ilkbebiş erkekmiş bi de akrep burcu olcakmış

Ay nasıl bir falmış bu
Okudum geçmişi İstanbula gelmişsiniz.İnsan bi uğrar

çok sevindim senin adına tebrik ederim. Darısı başımıza bizim için dua etmeyi unutma olurmu.

selam kızlaaaaaaaaaaaar...
çocuklar oyun oynarken kaçak girdim,yakalanma korkusu olmadan evde yazışmak ne kadar güzelmiş ama burda tam çocukların eve gitme saati ve gelen giden bitmiyoooo...
neyse canlaaaaar öğleden sonra görüşürüüüüüüük

Edebiyat canım.Ama henüz hazır bi r şekilde sınava giremedim.Bu sene azimliyim ders bile çalışıyorum düşün yani o kadar azimliyim

Allah yardımcımız olsun canım...
ben de 2007 den beri yarım yamalak çalışarak giriyorum sınava ama hala atanamadım...

Allah yardımcımız olsun canım...
ben de 2007 den beri yarım yamalak çalışarak giriyorum sınava ama hala atanamadım...

Amin canım.Ben bu sene de ücretli öğretmenlik yapacaktım ama öyle olunca sınava hazırlanamıyorum.En iyisi çalışmayayım da şu sınava hazır gireyim bi kere de.İnşallah bu yıl atanırız canım

slam hanımlar,bugun doktora gıttım hem ıdrar hem kan tahlılı verdım kan malesef yarın cıkacak ama idrar testim pozitif cıktı çok şükür..bakalım kanda neler cıkacak çok merak edıyorum,dua edin bana işallah bebeğim benımledır..

inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…