tebrikler sağlıkla kavuşursunuz inşallahhkızlar günaydın adetim 4 gün geçti gelmedi bugün test aldım çift çizgiyi gördüm meleğimiz bizimle sanırım... çok heyecanlıyım ilk bebeğimiz bu bizim inşallah... yarın kan tahlili yaptırcam benim için dua edin
Sağol canım iyiim siz nasılsınızzz
Deecem özledim seniiiiiiiiiiii
Biz de iyiyiiiiz. PAzartesi olmasın diye dua ettik ama oldu. Simdi duayi degistirdim, "pazartesi biran once bitsiin"
tebrikler sağlıkla kavuşursunuz inşallahh
anacım ben de seni özledim valla hızlı bi haftasonunun ardından tekrar sizlerleyimm
ha bu arada kuzenim fal baktı ilkbebiş erkekmiş bi de akrep burcu olcakmış
kızlar günaydın adetim 4 gün geçti gelmedi bugün test aldım çift çizgiyi gördüm meleğimiz bizimle sanırım... çok heyecanlıyım ilk bebeğimiz bu bizim inşallah... Yarın kan tahlili yaptırcam benim için dua edin
Kıyamam...Şu pazartesiler gelince ev hanımı olmaktAN pek bi mutlu oluyorum
bEN PAZARTESİYİ HİÇ SEVMEYENLERDENİM. SABAH ÇOK ZOR KALKTIM. İŞE GELMEK ÇOK ZORDU.
Bence de mutlu olmalısın. tadını çıkar atanmadan...
Kıyamam...Şu pazartesiler gelince ev hanımı olmaktAN pek bi mutlu oluyorum
Ama sadece pazartesileri
İnşallah bu sene atancammmmmmmmm
Sen ne iş yapıyorsun peki?[/QUOTE
Ben Üniversitede çalışıyorum. Bilgisayar İşletmeni olarak.
Sen ne iş yapıyorsun peki?[/QUOTE
Ben Üniversitede çalışıyorum. Bilgisayar İşletmeni olarak.
Güzel alanmış. kolay gelsin.
Güzel alanmış. kolay gelsin.
Teşekkür ederim.
canım sen hangi bölümün atamasını bekliyosun...?
branşın ne?
Edebiyat canım.Ama henüz hazır bi r şekilde sınava giremedim.Bu sene azimliyim ders bile çalışıyorum düşün yani o kadar azimliyim
Allah yardımcımız olsun canım...
ben de 2007 den beri yarım yamalak çalışarak giriyorum sınava ama hala atanamadım...
slam hanımlar,bugun doktora gıttım hem ıdrar hem kan tahlılı verdım kan malesef yarın cıkacakama idrar testim pozitif cıktı çok şükür..bakalım kanda neler cıkacak çok merak edıyorum,dua edin bana işallah bebeğim benımledır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?