haaaayyyııırrrrrrr! melissanını diğer adı oğul otu, bizdeki şifalı bitkiler ansiklopedisinde bunun çayını içen kadınların düşük riski artıyor. ve de hamileyken içerse ve bebek düşmezse sakallı,tüylü bebek doğuyor bebeğin hormonlarını etkiliyor.regl olmadan yapacaksan yap,ama sonrasında sakınnnnnn
hayallerimiz aynıııııbende öyle diyodum ama baksana sedaya halaa ahhh sigara diyoramaaan napim yaa ne kaldı şurda 8 ay sonra doğurcam allah kısmet ederse hayırlısıyla inşallah. sonra yakıcam bi sigara ohhhh sonra yine bırakıcam bi 5-6 ay daha emzirirken de iyi değil çünkü direk bebeğe geçermiş...sonraaaaaa kahve sigara çay sigara ohhhhhhh
hayalime bak yaaane illet bişeymiş bu bee
aynı şeyi siz de yapacaksınız emin ol.ya her doktor ayri bisii diyo kime inanacagimizi sasirdim... ama zaten Allah kendi merhametinden bir damlasini annelere verirmis... ne kadarda dogruymuş... bizler simdi bunu anliyamayiz ama siz anneler daha iyi anlarsiniz... kendinizden daha cok bebegi düsünüyorsunuzz... ne kadar guzel bisey ve cok dogru yapiyorsunuz belki caniniz cok ama cok istiyor ama onun sagligi icin icmiyorsunuz... cok takdir ettim
sedacımmm ben açılışı yapayım
tomurcuk taneleri
çözüver düğmeleri
göreyim sineleri
gel yanıma gel gel gel
gel yanımaaaaa geeellll
Tatlım sağolll zaten birini öğlen yedim birini de biraz önceee.Daha adetim bitmedi ya şekerli şeyleri çok istiyor canım.Artık daha sıkı uygulayacağım diyeti.kuzuuummm hoş buldukkk
çok değil, tatlıdan daha masum ama aynı anda yemesen iyi...yani birini öğle yemeğinden 2 saat sonra falan yesen yanında 1 bardak sütle,inan ikinciye gerek kalmayacak. meyve ve süt ürünü hem kalsiyum ve vitamin emilimini artırıyor hem de tokluk hissi sağlıyor. süt yerine yoğurt da olur ya da yarım paket etiform ve 2 bardak ayran.
kızlar ben kaçar kociş beni geberticek nerdeyse pcyi vermedim diye vereyim bari artıkbende fatmagülün suçuna bakayım hadı hepinizi seviyorum yarın gezmeye gidecem ama akşama gelirim inşallah hayırlı gecelerrrr
kızlar ben kaçar kociş beni geberticek nerdeyse pcyi vermedim diye vereyim bari artıkbende fatmagülün suçuna bakayım hadı hepinizi seviyorum yarın gezmeye gidecem ama akşama gelirim inşallah hayırlı gecelerrrr
iyi tekrarlat sen tahlilinide aklında kalmasın.. yün çoraplar var soket çorap şeklinde onlardan bulursan al üşütme emi kuşummmmm
dene bak faydasını görürüsün kardeşim içti yarıda bıraktı iyi oldum diye sonra içmedi ama başladı yine...
turlik icme ozaman sakinnnn
:80::79::80::79:görüşürüzzzkızlar ben kaçar kociş beni geberticek nerdeyse pcyi vermedim diye vereyim bari artıkbende fatmagülün suçuna bakayım hadı hepinizi seviyorum yarın gezmeye gidecem ama akşama gelirim inşallah hayırlı gecelerrrr
Tatlım sağolll zaten birini öğlen yedim birini de biraz önceee.Daha adetim bitmedi ya şekerli şeyleri çok istiyor canım.Artık daha sıkı uygulayacağım diyeti.
bakalım p.tesi ye gidicem geçmezse...sen benim ayağımdakileri bi görsen aykalarımın hala nasıl buz gibi olduğuna şaşırırsın...çorap,polar patik ve koca tüylü terliklerama hala buzzzzz buzzzzz buzzzzz işte
bende de istikrar sorunu var...bugüne kadar neye başladıysam 3 günde sıkılıp bıraktım...
melisa çayı dışında başka bi alternatif bulursam onu içerim canım,,,ileride yavrum da anası gibi kıllı olmasın
Aynı durum bende de var canım ve şikayetlerimiz aynı.Demek üşütmekten kaynaklanıyor bunlar.Doktora gerek kalmadı bak işte
melisa çayı dışında başka bi alternatif bulursam onu içerim canım,,,ileride yavrum da anası gibi kıllı olmasın
ya kızlar bişiy sorcam size ilişkiden sonra ben 1 saat falan yatıyorum kalkmıyorum sonra tuvalete gidince böüyle upuzun çıkıyo biraz ayyyyy iğrencim resmen sanırım güçsüzler gidiyo yani öyle düşünüyorum sizdede oluyomu böyle ?
[]
:80::79::80::79:görüşürüzzz
tamam tatlım,çok kasma şu günlerde. ve de dediğim gibi meyveni süt ürünüyle tüket. muz yersen yarım, gerisi tam...mesela yoğurdun içine armut falan doğrayabilirsin,ben en çok elmayı yiyip lık lık süt içmeyi seviyorum.
nasılsa şu an gebe değilsin ve regll olmak için ilaç alıyorsun,regl olana dek iç. bir de maydonoz içiyordu halam, kaynar suya bir tutam atıp bekletiyordu 5 dk içiyordu. adet de söktürürmüş,iltihap da. onu da regl olana dek yapabilirsin.malum maydonoz suyu da düşük yaptırır.bakalım p.tesi ye gidicem geçmezse...sen benim ayağımdakileri bi görsen aykalarımın hala nasıl buz gibi olduğuna şaşırırsın...çorap,polar patik ve koca tüylü terliklerama hala buzzzzz buzzzzz buzzzzz işte
bende de istikrar sorunu var...bugüne kadar neye başladıysam 3 günde sıkılıp bıraktım...
ya kızlar bişiy sorcam size ilişkiden sonra ben 1 saat falan yatıyorum kalkmıyorum sonra tuvalete gidince böüyle upuzun çıkıyo biraz ayyyyy iğrencim resmen sanırım güçsüzler gidiyo yani öyle düşünüyorum sizdede oluyomu böyle ?
Canım annem güzel annem melek annem benim sağolllllllllll
Bi de şu muzdan vazgeçebilsem açıkara en sevdiğim meyve yarımı bırak ilk diyet günümde 2 tane yedim:26::26:Allahtan bugün yemedim.Almıcam eve artık muzzzElmayla süt çok güzel ben de severim aslında aklıma gelmedi.Yarın listeyi tam uygulıcam inşallah.
offf o tüy sorunu bendede var ya uyuz oluyorum güya beyaz tenliyim.. göbişimde bile tüy var biraz hatta ben onları alıyorum acaba hamileyken bi sakıncası oluyomudurr sedaaa sen bilirsin kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?