2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

evet melisanın öyle bir etkisi varmışta ben sadece karnı baharı yapmasını önerdim canım...zaten ilaç içicek bu dönemde içsede zararı olmaz sanırım ...

hayallerimiz aynııııı
aynı şeyi siz de yapacaksınız emin ol.

sedacımmm ben açılışı yapayım

tomurcuk taneleri
çözüver düğmeleri
göreyim sineleri
gel yanıma gel gel gel
gel yanımaaaaa geeellll

bu da karacaoğlandan gelsin o haldee
Bahçende gülün güllenmiş
Şeyda bülbülün dilenmiş
Koynunda memen kirlenmiş
Emilmeyi emilmeyi

Tatlım sağolll zaten birini öğlen yedim birini de biraz önceee.Daha adetim bitmedi ya şekerli şeyleri çok istiyor canım.Artık daha sıkı uygulayacağım diyeti.

kızlar ben kaçar kociş beni geberticek nerdeyse pcyi vermedim diye vereyim bari artıkbende fatmagülün suçuna bakayım hadı hepinizi seviyorum yarın gezmeye gidecem ama akşama gelirim inşallah hayırlı gecelerrrr

hadi canım hemşerim sana iyi gezmelerrrr l love you toooooo god bayy baby..kissssss

Son düzenleme:

iyi geceler tatlim bizim icindgezz:79:

iyi tekrarlat sen tahlilinide aklında kalmasın.. yün çoraplar var soket çorap şeklinde onlardan bulursan al üşütme emi kuşummmmm

bakalım p.tesi ye gidicem geçmezse...sen benim ayağımdakileri bi görsen aykalarımın hala nasıl buz gibi olduğuna şaşırırsın...çorap,polar patik ve koca tüylü terliklerama hala buzzzzz buzzzzz buzzzzz işte

dene bak faydasını görürüsün kardeşim içti yarıda bıraktı iyi oldum diye sonra içmedi ama başladı yine...

bende de istikrar sorunu var...bugüne kadar neye başladıysam 3 günde sıkılıp bıraktım...

turlik icme ozaman sakinnnn

melisa çayı dışında başka bi alternatif bulursam onu içerim canım,,,ileride yavrum da anası gibi kıllı olmasın

[] :80::79::80::79:görüşürüzzz
Tatlım sağolll zaten birini öğlen yedim birini de biraz önceee.Daha adetim bitmedi ya şekerli şeyleri çok istiyor canım.Artık daha sıkı uygulayacağım diyeti.

tamam tatlım,çok kasma şu günlerde. ve de dediğim gibi meyveni süt ürünüyle tüket. muz yersen yarım, gerisi tam...mesela yoğurdun içine armut falan doğrayabilirsin,ben en çok elmayı yiyip lık lık süt içmeyi seviyorum.

Aynı durum bende de var canım ve şikayetlerimiz aynı.Demek üşütmekten kaynaklanıyor bunlar.Doktora gerek kalmadı bak işte

ya kızlar bişiy sorcam size ilişkiden sonra ben 1 saat falan yatıyorum kalkmıyorum sonra tuvalete gidince böüyle upuzun çıkıyo biraz ayyyyy iğrencim resmen sanırım güçsüzler gidiyo yani öyle düşünüyorum sizdede oluyomu böyle ?

melisa çayı dışında başka bi alternatif bulursam onu içerim canım,,,ileride yavrum da anası gibi kıllı olmasın

offf o tüy sorunu bendede var ya uyuz oluyorum güya beyaz tenliyim.. göbişimde bile tüy var biraz hatta ben onları alıyorum acaba hamileyken bi sakıncası oluyomudurr sedaaa sen bilirsin kızz

yanlız değilsin merak etme normal bişeymiş kalan sğlar bizimdir...

Canım annem güzel annem melek annem benim sağolllllllllll
Bi de şu muzdan vazgeçebilsem açıkara en sevdiğim meyve yarımı bırak ilk diyet günümde 2 tane yedim:26::26:Allahtan bugün yemedim.Almıcam eve artık muzzzElmayla süt çok güzel ben de severim aslında aklıma gelmedi.Yarın listeyi tam uygulıcam inşallah.

nasılsa şu an gebe değilsin ve regll olmak için ilaç alıyorsun,regl olana dek iç. bir de maydonoz içiyordu halam, kaynar suya bir tutam atıp bekletiyordu 5 dk içiyordu. adet de söktürürmüş,iltihap da. onu da regl olana dek yapabilirsin.malum maydonoz suyu da düşük yaptırır.

evet canım oluyor merak etme çok normalmiş

ayy evett yaa insallah bende yarin tam uygulicam artik off bi tam basliyamadim

offf o tüy sorunu bendede var ya uyuz oluyorum güya beyaz tenliyim.. göbişimde bile tüy var biraz hatta ben onları alıyorum acaba hamileyken bi sakıncası oluyomudurr sedaaa sen bilirsin kızz

Ayy benim de vardı hatta kabusumdu evlenmeden önce iğneli epilasyonla hallettim hepsini.Şimdi tüptüysüzümKocama da söylemiştim bak bunlar sorun mu falan diye adam bi tarafıyla güldü bana.Ama ben de haklıyım bazı adamlar prüzsüz istiyorrAllahtan öylesi bana denk gelmedi.Gerçi ben de artık pürüzsüz oldummm

Sorun değildir belki ama ben korkardım hamileyken almaya herhalde:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…