nasılsa şu an gebe değilsin ve regll olmak için ilaç alıyorsun,regl olana dek iç. bir de maydonoz içiyordu halam, kaynar suya bir tutam atıp bekletiyordu 5 dk içiyordu. adet de söktürürmüş,iltihap da. onu da regl olana dek yapabilirsin.malum maydonoz suyu da düşük yaptırır.
yanlız değilsin merak etmenormal bişeymiş kalan sğlar bizimdir...
evet canım oluyor merak etme çok normalmiş
Ayy benim de vardı hatta kabusumdu evlenmeden önce iğneli epilasyonla hallettim hepsini.Şimdi tüptüysüzümKocama da söylemiştim bak bunlar sorun mu falan diye adam bi tarafıyla güldü bana.Ama ben de haklıyım bazı adamlar prüzsüz istiyorr Allahtan öylesi bana denk gelmedi.Gerçi ben de artık pürüzsüz oldummm
Sorun değildir belki ama ben korkardım hamileyken almaya herhalde:18::18:
sainmıyorum...hamile kalınca da devam ettim ben .kendim evde ağda yaparım,göbek büyüyünce nasıl olacak bilmem...yalnız hamile kaldım kalalı acıya daha duyarlı oldum,canım çok yanıyor.ben pcoslu olmama rağmen çok kıllı tüylü değilim, pcos sadece çene altımda kıllanma yaptı,tuttu en görünecek yerde yaptı yani! ama kollar,bacaklar sarı...kendim buğday tenliyim belki ondan.bir de sanki şimdi şimdi göbekteki o gebelik çizgisi boyunca tüyler çıkmış gibi...offf o tüy sorunu bendede var ya uyuz oluyorum güya beyaz tenliyim.. göbişimde bile tüy var biraz hatta ben onları alıyorum acaba hamileyken bi sakıncası oluyomudurr sedaaa sen bilirsin kızz
ohhhhhh içim rahatladı valla kızlar acaba diyodum bütün hepsi gidiyo yumurtaya ulaşamadan ondanmı hamile kalamıyom ben diye ama rahatladım şimdi
Canlarım kocişim pcyi elimden alıyooooo görüşürüz hepinizi çok öptüm seviyorum sizi
hamileyken tüyler azalıyomuş kızlar benim sircim öyle dedi bana bende hamilelikten sonra lazer yaptırıcam ondan sordum bekle dedi hamilelikte baya azalır öyle yaptırırsın dedi bana inşallah azalır bende beyazım çok ama maaşallah tüyler kopkoyu beyaz oluncada daha çok belli oluyo
offf o tüy sorunu bendede var ya uyuz oluyorum güya beyaz tenliyim.. göbişimde bile tüy var biraz hatta ben onları alıyorum acaba hamileyken bi sakıncası oluyomudurr sedaaa sen bilirsin kızz
10 dakikada giden gidiyormuşzaten birde bir belgeselde aldıkları yok dünyadan uzaya kadar bir mesafeymiş ya offf çok şaşırmıştım ah bizim kilerde aya ayak baslardı hayırlısıylaaaaa....:92:
ohhhhhh içim rahatladı valla kızlar acaba diyodum bütün hepsi gidiyo yumurtaya ulaşamadan ondanmı hamile kalamıyom ben diye ama rahatladım şimdi
aaa evet doğru bende öyle olmuştu tek tük çıkıyordu bacaklarımda da noldu narkozmu döktü diye düşünmüştüm demek bundanmış ama şimdi gürrr ve sağlıklılarrr nazar deysin
yazık zavallıcıklara ama güçlü olan kaznır işteevet bende okumuştum onu spermlerin yumurtaya ulaşması 10 saatmiş ya ammada uzun valla yazık o kadar yol gidince halleri kalmıyo tabi yumurtayı delmek için
Canlarım kocişim pcyi elimden alıyooooo görüşürüz hepinizi çok öptüm seviyorum sizi
hamileyken tüyler azalıyomuş kızlar benim sircim öyle dedi bana bende hamilelikten sonra lazer yaptırıcam ondan sordum bekle dedi hamilelikte baya azalır öyle yaptırırsın dedi bana inşallah azalır bende beyazım çok ama maaşallah tüyler kopkoyu beyaz oluncada daha çok belli oluyo
ee gidecek tabii,içinde ne kadar saklayabilirsin ki?güçlüler daha boşalma anında yola çıkıp saniyeler içinde yumurtaya sızmaya çalışıyor.yumurta sadece birine, o da beğenirse,izin veriyor. benim eski kadın doğumcum bebek olsun diye strese girerek yatağa girersen stres hormonu salgılarsın ve stres de yumurtanın kabuğunu kalınlaştırır,sperm geöçişine izin vermez demişti. bir damla menide milyonlarca sperm var. zayıflar ,geride kalanlar, atılıyor.
kız güldürdün beni,,,hepimizin gür kılları nazara kem göze gelsin inşallah
sainmıyorum...hamile kalınca da devam ettim ben .kendim evde ağda yaparım,göbek büyüyünce nasıl olacak bilmem...yalnız hamile kaldım kalalı acıya daha duyarlı oldum,canım çok yanıyor.ben pcoslu olmama rağmen çok kıllı tüylü değilim, pcos sadece çene altımda kıllanma yaptı,tuttu en görünecek yerde yaptı yani! ama kollar,bacaklar sarı...kendim buğday tenliyim belki ondan.bir de sanki şimdi şimdi göbekteki o gebelik çizgisi boyunca tüyler çıkmış gibi...
aynen canım yaaaa...benimde göbekte var biraz bende sir ağda bantıyla tek seferde cırrrrrrrt diye alıyorum...istiyorum ki tek kıl kafamda çıksın o da saçlarım olsunheee bide kaş kirpik
evet sedasecim sen şanslısın valla seninki beğenmiş spermi almış ama stressiz nsl olucak bilmiyorum aklımda yokken yatağa girsem bile o anda geliyoki aklıma nsl gelmesin yok yastık koy altına yok ayaklarını dik ister istemez şarrtlanıyosun bakalım bu sefer mekan değişti inşallah uğurlu gelir burasıda hamiş kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?