2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

evet oda çok iyi geliyor tadıda limon katınca güzel oluyor zayıflamayda faydası var ama bebiş e zararlı dediğin gibi...

ya bende lazere gittim bir kısmını hallettim ama göbişimdekiler kaldı işte onuda yaptırıcaktım ama bebek düşününce kaldı bende eski sistem devam ediyorum işte benim kocamda sorun etmiyor ama ben çok takıyorum kafama aslında çokda yokmuş hatta ablama kalsa delisin sen diyor normal diyor ama sevmiyorum işte napim

offf o tüy sorunu bendede var ya uyuz oluyorum güya beyaz tenliyim.. göbişimde bile tüy var biraz hatta ben onları alıyorum acaba hamileyken bi sakıncası oluyomudurr sedaaa sen bilirsin kızz
sainmıyorum...hamile kalınca da devam ettim ben .kendim evde ağda yaparım,göbek büyüyünce nasıl olacak bilmem...yalnız hamile kaldım kalalı acıya daha duyarlı oldum,canım çok yanıyor.ben pcoslu olmama rağmen çok kıllı tüylü değilim, pcos sadece çene altımda kıllanma yaptı,tuttu en görünecek yerde yaptı yani! ama kollar,bacaklar sarı...kendim buğday tenliyim belki ondan.bir de sanki şimdi şimdi göbekteki o gebelik çizgisi boyunca tüyler çıkmış gibi...

Canlarım kocişim pcyi elimden alıyooooo görüşürüz hepinizi çok öptüm seviyorum sizi

ohhhhhh içim rahatladı valla kızlar acaba diyodum bütün hepsi gidiyo yumurtaya ulaşamadan ondanmı hamile kalamıyom ben diye ama rahatladım şimdi

10 dakikada giden gidiyormuşzaten birde bir belgeselde aldıkları yok dünyadan uzaya kadar bir mesafeymiş ya offf çok şaşırmıştım ah bizim kilerde aya ayak baslardı hayırlısıylaaaaa....:92:

hamileyken tüyler azalıyomuş kızlar benim sircim öyle dedi bana bende hamilelikten sonra lazer yaptırıcam ondan sordum bekle dedi hamilelikte baya azalır öyle yaptırırsın dedi bana inşallah azalır bende beyazım çok ama maaşallah tüyler kopkoyu beyaz oluncada daha çok belli oluyo

aaa evet doğru bende öyle olmuştu tek tük çıkıyordu bacaklarımda da noldu narkozmu döktü diye düşünmüştüm demek bundanmış ama şimdi gürrr ve sağlıklılarrr nazar deysin

offf o tüy sorunu bendede var ya uyuz oluyorum güya beyaz tenliyim.. göbişimde bile tüy var biraz hatta ben onları alıyorum acaba hamileyken bi sakıncası oluyomudurr sedaaa sen bilirsin kızz

aynen canım yaaaa...benimde göbekte var biraz bende sir ağda bantıyla tek seferde cırrrrrrrt diye alıyorum...istiyorum ki tek kıl kafamda çıksın o da saçlarım olsunheee bide kaş kirpik

10 dakikada giden gidiyormuşzaten birde bir belgeselde aldıkları yok dünyadan uzaya kadar bir mesafeymiş ya offf çok şaşırmıştım ah bizim kilerde aya ayak baslardı hayırlısıylaaaaa....:92:

evet bende okumuştum onu spermlerin yumurtaya ulaşması 10 saatmiş ya ammada uzun valla yazık o kadar yol gidince halleri kalmıyo tabi yumurtayı delmek için

ee gidecek tabii,içinde ne kadar saklayabilirsin ki?güçlüler daha boşalma anında yola çıkıp saniyeler içinde yumurtaya sızmaya çalışıyor.yumurta sadece birine, o da beğenirse,izin veriyor. benim eski kadın doğumcum bebek olsun diye strese girerek yatağa girersen stres hormonu salgılarsın ve stres de yumurtanın kabuğunu kalınlaştırır,sperm geöçişine izin vermez demişti. bir damla menide milyonlarca sperm var. zayıflar ,geride kalanlar, atılıyor.
ohhhhhh içim rahatladı valla kızlar acaba diyodum bütün hepsi gidiyo yumurtaya ulaşamadan ondanmı hamile kalamıyom ben diye ama rahatladım şimdi

aaa evet doğru bende öyle olmuştu tek tük çıkıyordu bacaklarımda da noldu narkozmu döktü diye düşünmüştüm demek bundanmış ama şimdi gürrr ve sağlıklılarrr nazar deysin

kız güldürdün beni,,,hepimizin gür kılları nazara kem göze gelsin inşallah

Canlarım kocişim pcyi elimden alıyooooo görüşürüz hepinizi çok öptüm seviyorum sizi

evet de saçlar ,kaşlar,kirpikler gürleşiyor hamilelikte, doğumdan sonra döküleekmiş...yani kendi normalin neyse o olur dedi dr.um. sebebi gebelikte artan progesteronmuşş.

evet sedasecim sen şanslısın valla seninki beğenmiş spermi almış ama stressiz nsl olucak bilmiyorum aklımda yokken yatağa girsem bile o anda geliyoki aklıma nsl gelmesin yok yastık koy altına yok ayaklarını dik ister istemez şarrtlanıyosun bakalım bu sefer mekan değişti inşallah uğurlu gelir burasıda hamiş kalırım

ya ben ağdayla değilde epilatörle çektiriyorum zaten az var

hoşçakal tatlımmm

aynen canım yaaaa...benimde göbekte var biraz bende sir ağda bantıyla tek seferde cırrrrrrrt diye alıyorum...istiyorum ki tek kıl kafamda çıksın o da saçlarım olsunheee bide kaş kirpik

evet bende tek saçımda kaşımda kirpiğimde olsun

kocalar gazozumuza ilaç koysunlar ne stres ne bişey anlamayız iyi olmazmıydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…