gitmesine gidicem tamam da eğer antibiyotik falan verirse ne olucak,,,duphaston kullanıyorum ve adet olduktan 5 gün sonra da düzenleyici ilaca başlıcam...bütün bu ilaçların hepsini aynı anda kullanırsam benim işler yine bozulcak,,,bitkisel bi tedavisi yok mu acaba:26:
bu arada ben de gün içerisinde çok sık çıkıyorum çişe ve bıktım artık valla,,,hele okuldayken bi de tutmak zorunda kalıyorum
o kadar akıntım vardı ki ve hala daha var demek ki bu yüzdenmiş offf offff
Yok kız bugün bi bardak içtim sadece.İnanılmaz saat başı tuvaletteyim ama ben de hep böyle doktora gitmeyi düşünüyorum artık çünkü gece de 2-3 kere kalkıyorumm
kiz zehra sendemi sigara iciyon yoksa:44:
evettt bende duymustum bunu hatta heaven e diycektim ama yanlis anlasilir diye demedim...
benimde bi tanidigim hamile sigara iciyordu... hamile kalinca birakti ama ara sira cani cekiyordu...
doktoru onada ic demis... vücudumu ne iste onikotine aliskin oldugu icin... bebekte istermis ve nikotini almasi gerekirmiymis neydi öle bisi duymustum yanii
aslinda bi doktora sormak lazimm:26:
oohh ben yemek yiyip gelesiye topik kalabalıklaşmışşşş
hoşbulduk taze anaaaaiyiyiz canım çok şükür...sen nasılsın???
hoşgeldinnn canımmmmm
kız yok içiyodum zaten hamile olduğumu öğrenince bıraktım içmiyorum 0 günden beri ama arada canım istiyor
kiz zehra sendemi sigara iciyon yoksa:44:
evettt bende duymustum bunu hatta heaven e diycektim ama yanlis anlasilir diye demedim...
benimde bi tanidigim hamile sigara iciyordu... hamile kalinca birakti ama ara sira cani cekiyordu...
doktoru onada ic demis... vücudumu ne iste onikotine aliskin oldugu icin... bebekte istermis ve nikotini almasi gerekirmiymis neydi öle bisi duymustum yanii
hımmm anladım şimdi. duphaston da hormon sonuçta, prospektüsüne bak bakalım ara kanama,lekelenme yapar mıymış??? bol su iç,çok bol su, tuvalete gittikçe zararlı madeler atılacak,iltihap sökülecek.
Yavrum dur bi sakin!!!Daha neyin ne olduğunu bilmiyoruz benim de çok akıntım var.Ama çişe çok çıkmam dışında bi şikayetim yok yanma vs.Sende de yok sanırım hemen panik yapma bi doktora görün belki bir şey yoktur.
hımm anladım canım ama kuzenin eşi normalde hiç içmezdi yani bizde ne alaka yahu demişti ama onunki demir eksikliğindenmiş sende dikkat et ama canım fazla içme heeeeiyiyiz canım çok şükür...sen nasılsın???
hoşgeldinnn canımmmmm
kız yok içiyodum zaten hamile olduğumu öğrenince bıraktım içmiyorum 0 günden beri ama arada canım istiyor
yok canım ama üniv bazen arkadaşlar nezaketen uzatırdı bende tek tük öyle bağımlı filan değilim canım binde bir arkadaşlar içerse kahveyle bazenkiz zehra sendemi sigara iciyon yoksa:44:
Sedaaammm hoşgeldinizzzzzzzzzzz
Bi şey sorucam sana ben elma bugün iki tane yediim hem de bayağı büyüktü elmalar canım çok tatlı çekiyo napiimmmm
Çok mu oldu iki elma sence?
bazı doktorlar içebilirsiniz diyor günde 1-2 tane bazılarıda bırakacaksınız diyor.. ben hamile kalmadan önce doktora gitmiştim bebek düşünüyoruz diye kontrol için o bırakacaksın dedi bence etkiliyodur yaaa içemem yani içimdeki beni engelliyor normalde olsa dayanamazdım ki denedim bikaç kere bırakmayı olmadı ama bu sefer farklı kıyamıyorum
hosgeldin canikomm
Sedaaammm hoşgeldinizzzzzzzzzzz
Bi şey sorucam sana ben elma bugün iki tane yediim hem de bayağı büyüktü elmalar canım çok tatlı çekiyo napiimmmm
Çok mu oldu iki elma sence?
öyle canim ya zaten sen icindeki sesi dinle... icme.. icmemeklede en dogrusunu yapiyorsun...şu kör olasi nefsimize aldanip minicik yavruyu zehirlemeyelim... zaten bi kac hafta böyle zor olur ama sonra alisirsin sende Insallahhhh sigara icmemeye....:))))
canım korkutmayayım ama kardeşim geçen operasyon geçirdi kız yeni evlendi sistiti kronikleşmiş acılar içndeydi şimdi iyi oda çalıştığı için çok tutardı ihmal ettiği için artık ilaçta fayda etmedi yıkadılar mesnesini şimdi iyi seninki dahah ilerlememiştir iyibi üroloğa git idrar testinde çıkar zaten ihmal edersen ağrıdan duramazsın bu durumdaykende hamilelik senin açından zor olur ilaç kullanamadığın için sen git korkma başından önlemeni alırsın... canım geçmiş olsun bide ayaklarını belini sıcak tutu bol su iç...
hoşbulduk taze anaaaasormaaa ah sigaraaaa
dr.ların kimisi günde 3-5 tane iç,çok strese girme diyorlar.bırakırken öyle çok sinir yapıyor ki bebeğe daha zararlı diye...yine de zehirleyemem ben 5 yıl beklediğim masumu. günde kaç çay içerdim haddi hesabı yok...şimdi sabah ve akşam bir bardak,onda da demsiz...kendim için diyet yapmam gerekse yapamazdım,onun için canım feda...günah ya,bir sigara da içsen günah ona...yoksa ben de resmen aş eriyorum sigaraya. bu arada sigara demiri de öldürür, vitamini de...
turliklçim ibarhim saraçoğlunun sitesi kızlar sizde yapın gece çıkanalar özellikle yapsın 2 den fazla çıkmak iyi değilmiş dr. gibi konuştuğuma bakmayım kardeşimle gdr beraber gittik dr.un söylediği bişeydi
SORU :
Selamaleykum hocam ben yıllardır ıdrar yolları enfeksıyonu yasıyorum çok rahatsızım ustelık evlıyım ve cocugumda olmuyor ben bu enfeksıyondan kaynaklandıgını düşünüyorum.. doktorlar sürekli antibiyotik veriyor gönderiyor ilaçlar bitince şikayetlerim tekrar başlıyor inanın artık bu enfeksiyon yüzünden psikolojim bile bozuldu hocam .. lütfen bana iyi gelebilecek veya önerdiğiniz bir kürü tavsiye edin artık doktora gitmek istemiyorum ilaç almaktan bıktım artık hocam.. siz çok değerli bir insansınız Rabbim mucizelerini sizin aracılıgınızla bize bildiriyor haberdar ediyor.. Rabbim sizin akıl ve benden sağlıgınızı daim etsin uzun ömürler versinki insanlığa daha çok faydanız dokunsunki buda size cennette köşk olarak dönsün inşallah çünkü o kadar çok dua alıyorsunuzki inanamazsınız hocam.. hayırlı günler hocam.. Allah a emanet olun..
CEVAP :
Tam kronikleşmiş idrar yolları enfeksiyonu yaşadığınızı anlıyorum. Bitkisel Sağlık Rehberi adlı kitabımdaki Karanabahar kürünü uygulamanızı öneririm. Karnabahar kürü tamamlanır tamamlanmaz hemen arkasından 3 hafta boyunca günde 3 kez melissa çayı (sabah, öğlen ve akşam yemeklerinden 2 saat sonra veya öğünlerden yarım saat önce) içiniz.
Kronik idrar yolları enfeksiyonlarına karşı
250 – 300 gram karnabahar yaklaşık 750 ml kaynamakta olan klorsuz suya ilave edilir. Ağzı kapalı olarak beş-altı dakika kısık ateşte demlenir. Ilıyınca süzülür. Haşlanmış karnabaharın suyunun yarısı sabah, diğer yarısı da akşam (aç veya tok farketmez) içilir. Her gün taze olarak hazırlanır. Bu kürün uygulaması şu şekildedir:
3 x 7U + 3A
7 gün uygulama + 3 gün ara + 7 gün uygulama + 3 gün ara + 7 gün uygulama =
Toplam 21 günlük kür
Bu formülün anlamı şudur: Üç tane yedi gün uygulanıp, her yedinci günün sonunda üç gün ara verilecektir. Toplam yirmibir gün uygulanacak demektir. Her yedinci günün sonunda verilecek olan üçer günlük aralar uygulama süresine dahil değildir.
Sağlığınız daim olsun.
turliklçim ibarhim saraçoğlunun sitesi kızlar sizde yapın gece çıkanalar özellikle yapsın 2 den fazla çıkmak iyi değilmiş dr. gibi konuştuğuma bakmayım kardeşimle gdr beraber gittik dr.un söylediği bişeydi
SORU :
Selamaleykum hocam ben yıllardır ıdrar yolları enfeksıyonu yasıyorum çok rahatsızım ustelık evlıyım ve cocugumda olmuyor ben bu enfeksıyondan kaynaklandıgını düşünüyorum.. doktorlar sürekli antibiyotik veriyor gönderiyor ilaçlar bitince şikayetlerim tekrar başlıyor inanın artık bu enfeksiyon yüzünden psikolojim bile bozuldu hocam .. lütfen bana iyi gelebilecek veya önerdiğiniz bir kürü tavsiye edin artık doktora gitmek istemiyorum ilaç almaktan bıktım artık hocam.. siz çok değerli bir insansınız Rabbim mucizelerini sizin aracılıgınızla bize bildiriyor haberdar ediyor.. Rabbim sizin akıl ve benden sağlıgınızı daim etsin uzun ömürler versinki insanlığa daha çok faydanız dokunsunki buda size cennette köşk olarak dönsün inşallah çünkü o kadar çok dua alıyorsunuzki inanamazsınız hocam.. hayırlı günler hocam.. Allah a emanet olun..
CEVAP :
Tam kronikleşmiş idrar yolları enfeksiyonu yaşadığınızı anlıyorum. Bitkisel Sağlık Rehberi adlı kitabımdaki Karanabahar kürünü uygulamanızı öneririm. Karnabahar kürü tamamlanır tamamlanmaz hemen arkasından 3 hafta boyunca günde 3 kez melissa çayı (sabah, öğlen ve akşam yemeklerinden 2 saat sonra veya öğünlerden yarım saat önce) içiniz.
Kronik idrar yolları enfeksiyonlarına karşı
250 – 300 gram karnabahar yaklaşık 750 ml kaynamakta olan klorsuz suya ilave edilir. Ağzı kapalı olarak beş-altı dakika kısık ateşte demlenir. Ilıyınca süzülür. Haşlanmış karnabaharın suyunun yarısı sabah, diğer yarısı da akşam (aç veya tok farketmez) içilir. Her gün taze olarak hazırlanır. Bu kürün uygulaması şu şekildedir:
3 x 7U + 3A
7 gün uygulama + 3 gün ara + 7 gün uygulama + 3 gün ara + 7 gün uygulama =
Toplam 21 günlük kür
Bu formülün anlamı şudur: Üç tane yedi gün uygulanıp, her yedinci günün sonunda üç gün ara verilecektir. Toplam yirmibir gün uygulanacak demektir. Her yedinci günün sonunda verilecek olan üçer günlük aralar uygulama süresine dahil değildir.
Sağlığınız daim olsun.
canım daha önce sadece akıntım olduğu için üroloğa gitmiştim,,,idrar tahliliye kültür istedi onlardan bişey çıkmadı,,,böbrek filmi usg falan da çektirdim temiz çıktı...
dr. sadece üşütmeden dolayı olabileceğini söyledi ilaç vermedi,,,bol su iç bide ayaklarını sıcak tut dedi...sabahları soğuk oluyo diye 2 çift çorap giyiyodum ama 3-4 gündür 1 çift giydim ve benim ayaklarım hep buz gibidir hep üşür,,,acaba tek çorapla üşüdüm mü ben:26:
bilgi için sağol canım,,,karnıbaharı çok severim ama suyunun kokusunu bi düşündüm de offff,,,
ama denemekte fayda var yine de...
çok sağolll
haaaayyyııırrrrrrr! melissanını diğer adı oğul otu, bizdeki şifalı bitkiler ansiklopedisinde bunun çayını içen kadınların düşük riski artıyor. ve de hamileyken içerse ve bebek düşmezse sakallı,tüylü bebek doğuyor bebeğin hormonlarını etkiliyor.regl olmadan yapacaksan yap,ama sonrasında sakınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?