2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canım korkutmayayım ama kardeşim geçen operasyon geçirdi kız yeni evlendi sistiti kronikleşmiş acılar içndeydi şimdi iyi oda çalıştığı için çok tutardı ihmal ettiği için artık ilaçta fayda etmedi yıkadılar mesnesini şimdi iyi seninki dahah ilerlememiştir iyibi üroloğa git idrar testinde çıkar zaten ihmal edersen ağrıdan duramazsın bu durumdaykende hamilelik senin açından zor olur ilaç kullanamadığın için sen git korkma başından önlemeni alırsın... canım geçmiş olsun bide ayaklarını belini sıcak tutu bol su iç...

Sedaaammm hoşgeldinizzzzzzzzzzz
Bi şey sorucam sana ben elma bugün iki tane yediim hem de bayağı büyüktü elmalar canım çok tatlı çekiyo napiimmmm
Çok mu oldu iki elma sence?

bazı doktorlar içebilirsiniz diyor günde 1-2 tane bazılarıda bırakacaksınız diyor.. ben hamile kalmadan önce doktora gitmiştim bebek düşünüyoruz diye kontrol için o bırakacaksın dedi bence etkiliyodur yaaa içemem yani içimdeki beni engelliyor normalde olsa dayanamazdım ki denedim bikaç kere bırakmayı olmadı ama bu sefer farklı kıyamıyorum

iyiyiz canım çok şükür...sen nasılsın???

hoşgeldinnn canımmmmm

kız yok içiyodum zaten hamile olduğumu öğrenince bıraktım içmiyorum 0 günden beri ama arada canım istiyor
hoşbulduk taze anaaaasormaaa ah sigaraaaa

dr.ların kimisi günde 3-5 tane iç,çok strese girme diyorlar.bırakırken öyle çok sinir yapıyor ki bebeğe daha zararlı diye...yine de zehirleyemem ben 5 yıl beklediğim masumu. günde kaç çay içerdim haddi hesabı yok...şimdi sabah ve akşam bir bardak,onda da demsiz...kendim için diyet yapmam gerekse yapamazdım,onun için canım feda...günah ya,bir sigara da içsen günah ona...yoksa ben de resmen aş eriyorum sigaraya. bu arada sigara demiri de öldürür, vitamini de...

hımmm anladım şimdi. duphaston da hormon sonuçta, prospektüsüne bak bakalım ara kanama,lekelenme yapar mıymış??? bol su iç,çok bol su, tuvalete gittikçe zararlı madeler atılacak,iltihap sökülecek.

canım duphastonu kullanmaya bugün başladım benim kan dün gece vardı hala daha var...su şişesi de yanımda,,,gündüz çok içemiyorum ama gece çok içiyorum...içip içip çişe çıkıyorum durmadan

p.tesi ye kadar geçmezse gidicem doktora bakalım,,,aslında bence akıntı olması iyi bi durum yani akıntıyla beraber bakteriler de gidebilir...ayyy polyanna mı oldum neee

sedacımmm ben açılışı yapayım

tomurcuk taneleri
çözüver düğmeleri
göreyim sineleri
gel yanıma gel gel gel
gel yanımaaaaa geeellll

iyiyiz canım çok şükür...sen nasılsın???

hoşgeldinnn canımmmmm

kız yok içiyodum zaten hamile olduğumu öğrenince bıraktım içmiyorum 0 günden beri ama arada canım istiyor
hımm anladım canım ama kuzenin eşi normalde hiç içmezdi yani bizde ne alaka yahu demişti ama onunki demir eksikliğindenmiş sende dikkat et ama canım fazla içme heeee
yok canım ama üniv bazen arkadaşlar nezaketen uzatırdı bende tek tük öyle bağımlı filan değilim canım binde bir arkadaşlar içerse kahveyle bazen
Bi şey sorucam sana ben elma bugün iki tane yediim hem de bayağı büyüktü elmalar canım çok tatlı çekiyo napiimmmm

kız Allah seni ne yapmasın emı ben anlamam ama fazla değildir yahuu ye yee meyveden zarar gelmez anacım

öyle canim ya zaten sen icindeki sesi dinle... icme.. icmemeklede en dogrusunu yapiyorsun...şu kör olasi nefsimize aldanip minicik yavruyu zehirlemeyelim... zaten bi kac hafta böyle zor olur ama sonra alisirsin sende Insallahhhh sigara icmemeye....:))))

turliklçim ibarhim saraçoğlunun sitesi kızlar sizde yapın gece çıkanalar özellikle yapsın 2 den fazla çıkmak iyi değilmiş dr. gibi konuştuğuma bakmayım kardeşimle gdr beraber gittik dr.un söylediği bişeydi
SORU :
Selamaleykum hocam ben yıllardır ıdrar yolları enfeksıyonu yasıyorum çok rahatsızım ustelık evlıyım ve cocugumda olmuyor ben bu enfeksıyondan kaynaklandıgını düşünüyorum.. doktorlar sürekli antibiyotik veriyor gönderiyor ilaçlar bitince şikayetlerim tekrar başlıyor inanın artık bu enfeksiyon yüzünden psikolojim bile bozuldu hocam .. lütfen bana iyi gelebilecek veya önerdiğiniz bir kürü tavsiye edin artık doktora gitmek istemiyorum ilaç almaktan bıktım artık hocam.. siz çok değerli bir insansınız Rabbim mucizelerini sizin aracılıgınızla bize bildiriyor haberdar ediyor.. Rabbim sizin akıl ve benden sağlıgınızı daim etsin uzun ömürler versinki insanlığa daha çok faydanız dokunsunki buda size cennette köşk olarak dönsün inşallah çünkü o kadar çok dua alıyorsunuzki inanamazsınız hocam.. hayırlı günler hocam.. Allah a emanet olun..

CEVAP :
Tam kronikleşmiş idrar yolları enfeksiyonu yaşadığınızı anlıyorum. Bitkisel Sağlık Rehberi adlı kitabımdaki Karanabahar kürünü uygulamanızı öneririm. Karnabahar kürü tamamlanır tamamlanmaz hemen arkasından 3 hafta boyunca günde 3 kez melissa çayı (sabah, öğlen ve akşam yemeklerinden 2 saat sonra veya öğünlerden yarım saat önce) içiniz.

Kronik idrar yolları enfeksiyonlarına karşı
250 – 300 gram karnabahar yaklaşık 750 ml kaynamakta olan klorsuz suya ilave edilir. Ağzı kapalı olarak beş-altı dakika kısık ateşte demlenir. Ilıyınca süzülür. Haşlanmış karnabaharın suyunun yarısı sabah, diğer yarısı da akşam (aç veya tok farketmez) içilir. Her gün taze olarak hazırlanır. Bu kürün uygulaması şu şekildedir:
3 x 7U + 3A
7 gün uygulama + 3 gün ara + 7 gün uygulama + 3 gün ara + 7 gün uygulama =
Toplam 21 günlük kür

Bu formülün anlamı şudur: Üç tane yedi gün uygulanıp, her yedinci günün sonunda üç gün ara verilecektir. Toplam yirmibir gün uygulanacak demektir. Her yedinci günün sonunda verilecek olan üçer günlük aralar uygulama süresine dahil değildir.
Sağlığınız daim olsun.

hosgeldin canikomm
kuzuuummm hoş buldukkk

çok değil, tatlıdan daha masum ama aynı anda yemesen iyi...yani birini öğle yemeğinden 2 saat sonra falan yesen yanında 1 bardak sütle,inan ikinciye gerek kalmayacak. meyve ve süt ürünü hem kalsiyum ve vitamin emilimini artırıyor hem de tokluk hissi sağlıyor. süt yerine yoğurt da olur ya da yarım paket etiform ve 2 bardak ayran.

bende öyle diyodum ama baksana sedaya halaa ahhh sigara diyor amaaan napim yaa ne kaldı şurda 8 ay sonra doğurcam allah kısmet ederse hayırlısıyla inşallah. sonra yakıcam bi sigara ohhhh sonra yine bırakıcam bi 5-6 ay daha emzirirken de iyi değil çünkü direk bebeğe geçermiş...sonraaaaaa kahve sigara çay sigara ohhhhhhh

hayalime bak yaaa ne illet bişeymiş bu bee

canım daha önce sadece akıntım olduğu için üroloğa gitmiştim,,,idrar tahliliye kültür istedi onlardan bişey çıkmadı,,,böbrek filmi usg falan da çektirdim temiz çıktı...
dr. sadece üşütmeden dolayı olabileceğini söyledi ilaç vermedi,,,bol su iç bide ayaklarını sıcak tut dedi...sabahları soğuk oluyo diye 2 çift çorap giyiyodum ama 3-4 gündür 1 çift giydim ve benim ayaklarım hep buz gibidir hep üşür,,,acaba tek çorapla üşüdüm mü ben:26:

ya her doktor ayri bisii diyo kime inanacagimizi sasirdim... ama zaten Allah kendi merhametinden bir damlasini annelere verirmis... ne kadarda dogruymuş... bizler simdi bunu anliyamayiz ama siz anneler daha iyi anlarsiniz... kendinizden daha cok bebegi düsünüyorsunuzz... ne kadar guzel bisey ve cok dogru yapiyorsunuz belki caniniz cok ama cok istiyor ama onun sagligi icin icmiyorsunuz... cok takdir ettim

haaaayyyııırrrrrrr! melissanını diğer adı oğul otu, bizdeki şifalı bitkiler ansiklopedisinde bunun çayını içen kadınların düşük riski artıyor. ve de hamileyken içerse ve bebek düşmezse sakallı,tüylü bebek doğuyor bebeğin hormonlarını etkiliyor.regl olmadan yapacaksan yap,ama sonrasında sakınnnnnn

bilgi için sağol canım,,,karnıbaharı çok severim ama suyunun kokusunu bi düşündüm de offff,,,
ama denemekte fayda var yine de...
çok sağolll

iyi tekrarlat sen tahlilinide aklında kalmasın.. yün çoraplar var soket çorap şeklinde onlardan bulursan al üşütme emi kuşummmmm

turlik icme ozaman sakinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…