canım benim bir fikrim yok ama olabilir çünkü enfeksiyon olduğunda kan gelirmiş onu duymuştum ilerlemeden git bir doktora
bacılar yaaa bişi sorcammm ben size,,,
benim dün geceden beri her wc ye çıkışımda bööööylee kalem ucu büyüklüğünde peçetede kan görüyorum...adet gibi değil,,,zaten olsa o kadar az olmaz ve dün geceden beri bu akşama kadar artardı...idrar yollarımda enfeksiyon falan mı var acaba:26:
daha önce böyle bişey yaşayan oldu mı?
benim başıma ilk kez geldiği için korktum biraz...
iyi akşamlarrrrrr:80::79::79::79::79::79::79::79::79:
bacılar yaaa bişi sorcammm ben size,,,
benim dün geceden beri her wc ye çıkışımda bööööylee kalem ucu büyüklüğünde peçetede kan görüyorum...adet gibi değil,,,zaten olsa o kadar az olmaz ve dün geceden beri bu akşama kadar artardı...idrar yollarımda enfeksiyon falan mı var acaba:26:
iyi akşamlarrrrrr:80::79::79::79::79::79::79::79::79:
Korkma tatlım değildir.Ama kafana takmak istemiyorsan bir görün derim.
Ya bi de bi şey sorcam günde kaç kere çişe çıkıyosunuz ben isyanlardayım artık
canım hoşgeldinnn
nasılsın?
offf ya bi de bu çıktı başıma şimdi...
dün geldim daha doktordan,,,ürolojiye gitmem gerekir dimi?
ya bende arada sırada içerim çok nadir yaa cigara deyip durmayın heeee canım çekiyooooyeşil çaydan vazgeçtim bi kahve yaptım bi de sigarasanırım ben de kötüyüm yaaa offf....
canım normalde içiyormuydun?benim kuzenin eşi normalde içmez ama hamileyken canı felaket sigara çekmişti doktorda demir eksikliğinden günde bir tane iç demişti seninki öyle bişey değildir inşallahevet canım yaaa öyle ama napalım bebek için katlanıcaz
ama siz sigara diyip duruyosunuz yaaa içen var içemeyen varsigaraya aşeriyorum bennnnn:84::84::84::84::84:
canım telaş etme ya adetin gelecektir ilaçlarını kullanmaya başladın mı?enfeksiyon olsa ağrında olurdu ama kafama takılmasın diyosan bir doktora görün derim ben şekerimbacılar yaaa bişi sorcammm ben size,,,
iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın?iyi akşamlarrrrrr:80::79::79::79::79::79::79::79::79:
anladım canım bende aklımızda hep bebiş olunca o konu hakkında sandımyok şekerim eşim bebek yüzünden stres yapmıyo hatta bana moral veriyo hemen olmaz demişlerdi bana takma hayırlısı diyo onun stresi işlerle falan ilgili başka şeylerle ilgili yani
diyet yapicam derken cok mu su ictin yoksa kiz... belki ondandir... ben herzaman cok cikarim cise
yani hamilelik belirtilerinden idrara sik cikmayi ben bende anliyamam bile o yüzden
hoşbulduk taze anne iyisinizi inşallahhh
oohh ben yemek yiyip gelesiye topik kalabalıklaşmışşşş
ya bende arada sırada içerim çok nadir yaa cigara deyip durmayın heeee canım çekiyoooo
canım normalde içiyormuydun?benim kuzenin eşi normalde içmez ama hamileyken canı felaket sigara çekmişti doktorda demir eksikliğinden günde bir tane iç demişti seninki öyle bişey değildir inşallah
kuşum, hayırdır üroloji nereden çıktı, geçmişi okuyamadım ben,şimdi geldim.
ya bende arada sırada içerim çok nadir yaa cigara deyip durmayın heeee canım çekiyoooo
canım normalde içiyormuydun?benim kuzenin eşi normalde içmez ama hamileyken canı felaket sigara çekmişti doktorda demir eksikliğinden günde bir tane iç demişti seninki öyle bişey değildir inşallah
gitmesine gidicem tamam da eğer antibiyotik falan verirse ne olucak,,,duphaston kullanıyorum ve adet olduktan 5 gün sonra da düzenleyici ilaca başlıcam...bütün bu ilaçların hepsini aynı anda kullanırsam benim işler yine bozulcak,,,bitkisel bi tedavisi yok mu acaba:26:
bu arada ben de gün içerisinde çok sık çıkıyorum çişe ve bıktım artık valla,,,hele okuldayken bi de tutmak zorunda kalıyorum
o kadar akıntım vardı ki ve hala daha var demek ki bu yüzdenmiş offf offff
Yavrum dur bi sakin!!!Daha neyin ne olduğunu bilmiyoruz benim de çok akıntım var.Ama çişe çok çıkmam dışında bi şikayetim yok yanma vs.Sende de yok sanırım hemen panik yapma bi doktora görün belki bir şey yoktur.gitmesine gidicem tamam da eğer antibiyotik falan verirse ne olucak,,,duphaston kullanıyorum ve adet olduktan 5 gün sonra da düzenleyici ilaca başlıcam...bütün bu ilaçların hepsini aynı anda kullanırsam benim işler yine bozulcak,,,bitkisel bi tedavisi yok mu acaba:26:
bu arada ben de gün içerisinde çok sık çıkıyorum çişe ve bıktım artık valla,,,hele okuldayken bi de tutmak zorunda kalıyorum
o kadar akıntım vardı ki ve hala daha var demek ki bu yüzdenmiş offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?