2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canım benim bir fikrim yok ama olabilir çünkü enfeksiyon olduğunda kan gelirmiş onu duymuştum ilerlemeden git bir doktora

offf ya bi de bu çıktı başıma şimdi...
dün geldim daha doktordan,,,ürolojiye gitmem gerekir dimi?

canim benimde adetim geciktiginde öyle bisii oldu bi kere.. sonrada adet oldum..
yani belki ya adet olucaksindir... belki enfeksiyon... belkide yerlesme diycem ama:26::26::26:

sen en iyisi doktoruna sor

Korkma tatlım değildir.Ama kafana takmak istemiyorsan bir görün derim.
Ya bi de bi şey sorcam günde kaç kere çişe çıkıyosunuz ben isyanlardayım artık

diyet yapicam derken cok mu su ictin yoksa kiz... belki ondandir... ben herzaman cok cikarim cise
yani hamilelik belirtilerinden idrara sik cikmayi ben bende anliyamam bile o yüzden

offf ya bi de bu çıktı başıma şimdi...
dün geldim daha doktordan,,,ürolojiye gitmem gerekir dimi?

evet canım ürolojiye gideceksin ama sıkma canını belkide değildir emin değilim sen yinede git ama eğer adet olmazsan tabi yarına falan belkide adet olacaksındır ebrununda dediği gibi

ben hiç söylemiyim kaç kere gittiğimi sayamıyorumkiiiii :84::84::84::84:

yeşil çaydan vazgeçtim bi kahve yaptım bi de sigarasanırım ben de kötüyüm yaaa offf....
ya bende arada sırada içerim çok nadir yaa cigara deyip durmayın heeee canım çekiyoooo
evet canım yaaa öyle ama napalım bebek için katlanıcaz

ama siz sigara diyip duruyosunuz yaaa içen var içemeyen var sigaraya aşeriyorum bennnnn:84::84::84::84::84:
canım normalde içiyormuydun?benim kuzenin eşi normalde içmez ama hamileyken canı felaket sigara çekmişti doktorda demir eksikliğinden günde bir tane iç demişti seninki öyle bişey değildir inşallah
canım telaş etme ya adetin gelecektir ilaçlarını kullanmaya başladın mı?enfeksiyon olsa ağrında olurdu ama kafama takılmasın diyosan bir doktora görün derim ben şekerim
iyi akşamlarrrrrr:80::79::79::79::79::79::79::79::79:
iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın?
yok şekerim eşim bebek yüzünden stres yapmıyo hatta bana moral veriyo hemen olmaz demişlerdi bana takma hayırlısı diyo onun stresi işlerle falan ilgili başka şeylerle ilgili yani
anladım canım bende aklımızda hep bebiş olunca o konu hakkında sandım

canım büyük mü küçük mü dicem ama ayıp olcekküçükse su içiyosun ya ondandır kıs

gitmesine gidicem tamam da eğer antibiyotik falan verirse ne olucak,,,duphaston kullanıyorum ve adet olduktan 5 gün sonra da düzenleyici ilaca başlıcam...bütün bu ilaçların hepsini aynı anda kullanırsam benim işler yine bozulcak,,,bitkisel bi tedavisi yok mu acaba:26:

bu arada ben de gün içerisinde çok sık çıkıyorum çişe ve bıktım artık valla,,,hele okuldayken bi de tutmak zorunda kalıyorum
o kadar akıntım vardı ki ve hala daha var demek ki bu yüzdenmiş offf offff

kuşum, hayırdır üroloji nereden çıktı, geçmişi okuyamadım ben,şimdi geldim.

diyet yapicam derken cok mu su ictin yoksa kiz... belki ondandir... ben herzaman cok cikarim cise
yani hamilelik belirtilerinden idrara sik cikmayi ben bende anliyamam bile o yüzden

Yok kız bugün bi bardak içtim sadece.İnanılmaz saat başı tuvaletteyim ama ben de hep böyle doktora gitmeyi düşünüyorum artık çünkü gece de 2-3 kere kalkıyorumm

hoşbulduk taze anne iyisinizi inşallahhh

iyiyiz canım çok şükür...sen nasılsın???

oohh ben yemek yiyip gelesiye topik kalabalıklaşmışşşş

hoşgeldinnn canımmmmm

kız yok içiyodum zaten hamile olduğumu öğrenince bıraktım içmiyorum 0 günden beri ama arada canım istiyor

kuşum, hayırdır üroloji nereden çıktı, geçmişi okuyamadım ben,şimdi geldim.

canım ya dün geceden beri her wc gidişimde kalem ucu kadar kan geliyo peçeteye,,,anlayabilmek için o kadar çok siliyorum ki benim ki yakında tahriş olup dökülmeye başlıcak
çiş yaparken acı yada yanma yok ama bol miktarda beyaz sulu akıntı var...

kiz zehra sendemi sigara iciyon yoksa:44:

evettt bende duymustum bunu hatta heaven e diycektim ama yanlis anlasilir diye demedim...
benimde bi tanidigim hamile sigara iciyordu... hamile kalinca birakti ama ara sira cani cekiyordu...
doktoru onada ic demis... vücudumu ne iste o nikotine aliskin oldugu icin... bebekte istermis ve nikotini almasi gerekirmiymis neydi öle bisi duymustum yanii
aslinda bi doktora sormak lazimm:26:

hımmm anladım şimdi. duphaston da hormon sonuçta, prospektüsüne bak bakalım ara kanama,lekelenme yapar mıymış??? bol su iç,çok bol su, tuvalete gittikçe zararlı madeler atılacak,iltihap sökülecek.

Yavrum dur bi sakin!!!Daha neyin ne olduğunu bilmiyoruz benim de çok akıntım var.Ama çişe çok çıkmam dışında bi şikayetim yok yanma vs.Sende de yok sanırım hemen panik yapma bi doktora görün belki bir şey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…