kızlar benimki pc istiyo bende bi duş alayım bu arada gelmeye çalışırım yinee
evet, 5. yılda güldü ama şans...o beş yılda çektiğimi de bir allah bilir bir de ben...yine de ilki umudum tükenip evlatlık alma karaı verdiğimiz ay oldu,kafam boştu yani,bebek olmayacaktı.meleğim beni terk etti...
ikinci yumurtlamayı kaçırdım dediğim ay,yani yumurta yok bebek yok dediğimde kafam yine rahatkendi.
aa ne dokundu ki? ayran iç canım hemen yoğurt iyi gelir.
ya canlarim su bas dönmesi su zamanlarda herkezde oluyormus herhalde yaa...
burda kac kisinin basi dönmüs son zamanlarda e bendede oldu anlamadim yahu :44:
hadi ya geçmiş olsun ne yedinki bu kadar fena oldun canım...
sağolun canlarım,,,ismini söylemeyeyim sedanın midesi bulanabilir,,,çiğ çiğ bulgur pilavı ile yedim....dokundu,şimdi iyiyim çok şükür,,ya benim baş dönmem yemek ile alakalı ebrucum,normalde yok...
bu arada bu gece çalışabilecekmiyiz bu gece bilmiyoum,sedacım dündü yumurtlamam hesaplayıcalara göre,,,bugünde çalışayımmı
kaderde gelmiş hoşgeldin şekerimmm
hmm.. gecmis olsun cnm.... ben senin yerinde olsam calisirdim
rabbim sizi çok bekletmesin inşallah. ne bacağı ne dikmesi,ilkindecanım benim ya kıyamam valla ben daha 3. dnememdeyim böyleyim sen kim bilir nasıldın ama iyiki geldi bebişin senin adına inan çokkkk seviniyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah o zaman umut yokken çalıştıysanız bacaklarınıda dikmemişsindir havaya valla ben bu ay dikmiyorum sadece yastık koyuyorum bakalım tutçakmı?
çalışşşşş,durmak yok! belki dün değil,bugündü???hem dünse de yumurta 2 gün yalşıyor,değerlendir.sağolun canlarım,,,ismini söylemeyeyim sedanın midesi bulanabilir,,,çiğ çiğ bulgur pilavı ile yedim....dokundu,şimdi iyiyim çok şükür,,ya benim baş dönmem yemek ile alakalı ebrucum,normalde yok...
bu arada bu gece çalışabilecekmiyiz bu gece bilmiyoum,sedacım dündü yumurtlamam hesaplayıcalara göre,,,bugünde çalışayımmı
hoşbuldum şekerimm,,nasılsınn,,,??
rabbim sizi çok bekletmesin inşallah. ne bacağı ne dikmesi,ilkindehele pozisyon bile gebeliğe uygun değildi allah nasip ederse bir zerresi yeter.
çalışşşşş,durmak yok! belki dün değil,bugündü???hem dünse de yumurta 2 gün yalşıyor,değerlendir.
kız soğanın adı değil kokusu bulandırıyor midemi
çalışşşşş,durmak yok! belki dün değil,bugündü???hem dünse de yumurta 2 gün yalşıyor,değerlendir.
kız soğanın adı değil kokusu bulandırıyor midemi
iyiyim canım sen nasılsın tam yumurtlama dönemimdeyim çalışmalar var bu ara bide şehirdışındayız mekan değiştirdik bakalım inşallah uğur getirir bu arada kızlar ya liste yapmadınızmı kimin ne zaman bakalım BAT
iyiyim canım sen nasılsın tam yumurtlama dönemimdeyim çalışmalar var bu ara bide şehirdışındayız mekan değiştirdik bakalım inşallah uğur getirir bu arada kızlar ya liste yapmadınızmı kimin ne zaman bakalım BAT
valla canim liste varda ortaliklarda yokbende su listeyi görmek istiyom ama nedense hiiiicccc göremiyom
ayy bebişim inşlhh farklı ortam iyi gelir de tutar bu defa,,,hadi inşşlhh yaaa
bende yum dönemindeyim,,,bugün son günümm,,,çalışma var bu gece,hemde 5 de yolcuyumm ,bakalım nasıl olcakk...
ayy ne bileyimm bacım,belki adını duyunca da midem filan bulanmasın diye şeeetttiydimm,,,,
çalışıcam inşlhh canım,ama bitti sanki yum.günüm,ben yine de çalışayım ne olur ne olmazz,,,
ee sen nasılsın bu arada canımm,,,,badem cik nasıllll
yeni liste oluşturulmadıkiiii,,,,eskisindede kimse kalmadı zaten pekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?