2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canım benim ya kıyamam valla ben daha 3. dnememdeyim böyleyim sen kim bilir nasıldın ama iyiki geldi bebişin senin adına inan çokkkk seviniyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah o zaman umut yokken çalıştıysanız bacaklarınıda dikmemişsindir havaya valla ben bu ay dikmiyorum sadece yastık koyuyorum bakalım tutçakmı?

aa ne dokundu ki? ayran iç canım hemen yoğurt iyi gelir.

ya canlarim su bas dönmesi su zamanlarda herkezde oluyormus herhalde yaa...
burda kac kisinin basi dönmüs son zamanlarda e bendede oldu anlamadim yahu :44:

hadi ya geçmiş olsun ne yedinki bu kadar fena oldun canım...

sağolun canlarım,,,ismini söylemeyeyim sedanın midesi bulanabilir,,,çiğ çiğ bulgur pilavı ile yedim....dokundu,şimdi iyiyim çok şükür,,ya benim baş dönmem yemek ile alakalı ebrucum,normalde yok...
bu arada bu gece çalışabilecekmiyiz bu gece bilmiyoum,sedacım dündü yumurtlamam hesaplayıcalara göre,,,bugünde çalışayımmı

hmm.. gecmis olsun cnm.... ben senin yerinde olsam calisirdim

rabbim sizi çok bekletmesin inşallah. ne bacağı ne dikmesi,ilkinde hele pozisyon bile gebeliğe uygun değildiallah nasip ederse bir zerresi yeter.
çalışşşşş,durmak yok! belki dün değil,bugündü???hem dünse de yumurta 2 gün yalşıyor,değerlendir.
kız soğanın adı değil kokusu bulandırıyor midemi

hoşbuldum şekerimm,,nasılsınn,,,??

iyiyim canım sen nasılsın tam yumurtlama dönemimdeyim çalışmalar var bu ara bide şehirdışındayız mekan değiştirdik bakalım inşallah uğur getirir bu arada kızlar ya liste yapmadınızmı kimin ne zaman bakalım BAT

ayyy sedaaa hic gülecegim yoktuu

çalışşşşş,durmak yok! belki dün değil,bugündü???hem dünse de yumurta 2 gün yalşıyor,değerlendir.
kız soğanın adı değil kokusu bulandırıyor midemi

ayy ne bileyimm bacım,belki adını duyunca da midem filan bulanmasın diye şeeetttiydimm,,,,
çalışıcam inşlhh canım,ama bitti sanki yum.günüm,ben yine de çalışayım ne olur ne olmazz,,,
ee sen nasılsın bu arada canımm,,,,badem cik nasıllll

valla canim liste varda ortaliklarda yok bende su listeyi görmek istiyom ama nedense hiiiicccc göremiyom

ayy bebişim inşlhh farklı ortam iyi gelir de tutar bu defa,,,hadi inşşlhh yaaa
bende yum dönemindeyim,,,bugün son günümm,,,çalışma var bu gece,hemde 5 de yolcuyumm ,bakalım nasıl olcakk...

ayy bebişim inşlhh farklı ortam iyi gelir de tutar bu defa,,,hadi inşşlhh yaaa
bende yum dönemindeyim,,,bugün son günümm,,,çalışma var bu gece,hemde 5 de yolcuyumm ,bakalım nasıl olcakk...

eee madem acele edin canım çalışın biranönce geçe bırakmayın

iyiyim ben de. dershanede herkes hasta eve gelr gelmez c viitamini içtim,gece yatarken de içeceğim. bademcikkkk iyidir herhalde, beni iki gündür çok kusturuyor muzip şeyne yesem hoooppp dışarı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…