2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

hoşgeldin dilaracım Allah inşallah en kısa sürede hepimize bebiş verir

aha listemmm gelmiss saol turlik kusuu

kıyamam ya çok zordur valla bende kesin öyle olurum bünyem çok hassas benimde ama az kaldı 4. ayda bıçak gibi kesiliyomuş

ayy bıçak gibi kesilmesin,o zaman da yine bir şey mi oldu korkusu sarar beni. ilkinde bir günde tüm gebelik belirtilerim geçmişti, tam bebeğin öldüğü gün.mide bulantım,sık acıkmam,memelerdeki doluluk...allah korusun ya...rabbim yeniden yaşatmasın kimseyi böyle dertle sınamasın.ben ara ara kusayım razıyım.evdeyken olursa daha iyi olur. anneee ben burdayım mesajı olur bana

hoşgeldin dilaracım Allah inşallah en kısa sürede hepimize bebiş verir

inş çok büyük bir nimetmiş evlendikden sonra anladım hergün ne olur allahım ne olur bize evlt ver diyorum inş en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı verir birbirimize dua eelim inş bende bu ay sonunda aşılamam var inş ilk aşılamam inş ilkinde tutar

aha listemmm gelmiss saol turlik kusuu

o kadar çok bahsetmişsiniz ki listeden son 15 dk dır düzenlemeye çalışıyorum...

bi de listeyi soran ilk arkadaş adını hatırlamıyorum şu an,,,o bu listede yok ki...
motive olsun diye mi liste sordu acaba...

turlikçim şubat listesini yapsan artık benide eklesen sanırım BAT 2 şubat

listeyi soran senmiydin canım?
şubat listesi şubat topiği açılınca yaparız bence,,,ama ben şubat topiğini başka bi arkadaş açsın diyorum...çünkü bazen gözden falan kaçırıyorum arkadaşlar alınganlık yapabiliyo,,,sonra bende çok üzülüyorum...

bak şimdi ya arkadaş mı olduk siteye girmiyoruz diye ben aralık topiğindeydim sonra aklımdan bebişi atayım diye girmedim topiğe arada uğradım şubat listesine benide ekleyin belki yine çok uğramam topiğe ama siz yinede ekleyin beni bakarsınız gelirim hergün

ama ben şubat hamilesi olmucamki olursam ocak olmuş olucam çünkü 2 şubatta eğer varsa 4 haftalık olmuş oluyo ondan dedim listeyi yapalım diye şübatı ben açayım dicem ammaaaa çok kontrol edememki ben çokkk konuşuluyo insan takip edemiyo

bak şekerim tam da bunu demek istiyorum aslında...ben unutuyorum yada bazen gözden kaçırıyorum ve bu yüzden üzülüyosunuz sonra bende üzülüyorum...

şubat topiğini kim açarsa ona bizzat ben dicem celine i de ekleyin diye,,,sözzz

aminn canim...

canikommm yinemi alindin sennn listeyi bi göresimizz geldiydi sadecee ne zamandir görememistik ondan ama sana bisi dedigimiz yok bebisimm

yok şekerim ben sadece şaka yaptım alındığım falan yok espri

canikommm yinemi alindin sennn listeyi bi göresimizz geldiydi sadecee ne zamandir görememistik ondan ama sana bisi dedigimiz yok bebisimm

alınmadım kızlisteyi eklemek kolay da düzenlemesi zorrr...
bak ne diyorum şubat topiğini sen aç,,,hem kaderimin dediği gibi bizim tayfadan biri olsun hem de sen sürekli giriyosun gözden kaçırmazsın...

alınmadım kızlisteyi eklemek kolay da düzenlemesi zorrr...
bak ne diyorum şubat topiğini sen aç,,,hem kaderimin dediği gibi bizim tayfadan biri olsun hem de sen sürekli giriyosun gözden kaçırmazsın...

anammm yok canim yaa ben istemiyomm

bizim tayfadan olsun diyoruz da;
kim yapıcak pekiiii...ben yaparım diyorum ama şubat tatilinde 15 gün yokum hem takip edemem hem deeeee,,,,yok yok bence sen aç topiği ben sana yardım edicem sözzzz

tamam subat tatilinde sen yokken ben yaparim ozaman... ama yoksa yapmak istemem... ama dur bakalim belki biri cikar... sibel, esra, zehra, gülsah falanda var belki onlar yapmak ister ama yok yapmazlarsa sen yaparsin subattada ben yaparim

kader sen ne dersin sen yapmak istermisin?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…