yeni liste oluşturulmadıkiiii,,,,eskisindede kimse kalmadı zaten pekkk
ben kaçtım kızlar....
eee madem acele edin canım çalışın biranönce geçe bırakmayın
iyiyim ben de. dershanede herkes hasta eve gelr gelmez c viitamini içtim,gece yatarken de içeceğim. bademcikkkk iyidir herhalde, beni iki gündür çok kusturuyor muzip şeyne yesem hoooppp dışarı!
ben kaçtım kızlar....
hadi yaaaa iyiydi aslında liste takip ediyoduk neyse
yani şubat ayı listesinden bahsediyorum ben canım,henüz oluşturulmadı,ocağın listesi var ama herkes regl oldu,kimse kalmadı,turlikçim yine bi listeyi gncellese iyi olacak sanırımm
yani şubat ayı listesinden bahsediyorum ben canım,henüz oluşturulmadı,ocağın listesi var ama herkes regl oldu,kimse kalmadı,turlikçim yine bi listeyi gncellese iyi olacak sanırımm
hımmmm ben ocak zannettim hadi ya hiççç hamilemiz yokmu yani ne bahtsız topikmişiz yahu
ben kaçtım kızlar....
inşlhh canımm,bakalım bu ay niyette yoktu çalışmak ama,her işte bir hayır vardır,son anda karar verdim,yum günüm gelince dayanamadım...
ahh canım kusmalar başladı mı yanii,,,inşlhh devam etmez yaa,,,iç anacım vitamin mitamin,hasta olma,kendine iyi bak,bulaşıyor yoksa,etraftan ,vucüüt direncin yüksek olsunki,sana gelmesin virüscükler....
o kusmalar bastan beri var da, önceleri dışarda kokoreç,pizza,kömürde sandviç kokusuna falandı.iki gündür gayet normal oturuyorum evde,koku falan yok,her şey normalken...bir de ben normalde kola kusamam,şimdi sesim bile çıkmıyor.iğrencim haaaeşim de dün dikilmiş başıma nasıl utandım,git diye işaret ediyorum, o hala vah garibiiiim diyor acıyarak. o orada dursun da razıyım.en büyük korkum derste yaşamak bunu. bazen sınıfa girince parfüm kokularından bulanıyor içim. gucci rush, içimi kaldırıyor. burberrys weekend zaten oldum olası migrenimi azdırır.yani koku konusunda köpek kadar iyiyim şu an.
o kusmalar bastan beri var da, önceleri dışarda kokoreç,pizza,kömürde sandviç kokusuna falandı.iki gündür gayet normal oturuyorum evde,koku falan yok,her şey normalken...bir de ben normalde kola kusamam,şimdi sesim bile çıkmıyor.iğrencim haaaeşim de dün dikilmiş başıma nasıl utandım,git diye işaret ediyorum, o hala vah garibiiiim diyor acıyarak. o orada dursun da razıyım.en büyük korkum derste yaşamak bunu. bazen sınıfa girince parfüm kokularından bulanıyor içim. gucci rush, içimi kaldırıyor. burberrys weekend zaten oldum olası migrenimi azdırır.yani koku konusunda köpek kadar iyiyim şu an.
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yenikatıldım.bende 2.5 yıllık evliyim ve bebek hasreti çekenlerdenim.hiç korunmaık ama bebeğimiz olmadı.bu ay sonu aşılamam olacak.ikimizdede sorun yok ama sonuçda yok ne olur dualarınızdan unutmayın Rabbim inş hepimize bir an önce tattırır .
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yenikatıldım.bende 2.5 yıllık evliyim ve bebek hasreti çekenlerdenim.hiç korunmaık ama bebeğimiz olmadı.bu ay sonu aşılamam olacak.ikimizdede sorun yok ama sonuçda yok ne olur dualarınızdan unutmayın Rabbim inş hepimize bir an önce tattırır .
ya bugün kurtlar vadisi de var ,nerde bu kızlar yahuu
bugün benim kına gecem kızlar nerdesiniz
amin canım,rabbim isteyen herkese sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsinnn,,,
ya bugün kurtlar vadisi de var ,nerde bu kızlar yahuu
bugün benim kına gecem kızlar nerdesiniz
valla canim liste varda ortaliklarda yokbende su listeyi görmek istiyom ama nedense hiiiicccc göremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?