- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
biz de seni uzaktaaannn öptük bademleKızlar kociş çok kötü bakıyor.HAdi kaçıyorum ben.Hepinizi bi sürü bi sürü öptüm.Sedayla Bademi de öpcem de gribim bulaşmasın yavrucuğaaa
umay da guzel isimmis
yavaş yavaş işleeee...umudumuz o bizim deeee:
evet canım, yine olsa yine bölüm okurum.okurken anam ağladı gerçi...yine de sözcük kökenlerine falan hayranım. ve arapça ad koymya karşıyım. sırf kuranda geçiyor diye anlamsız isimler koyuyorlar ya.oysa ayet var:çocuklarınıza güzel adlar veriniz diyor. kadın kalkıp aleyna diyor,üzerine demek.ceylin kuranda geçmiyor bile,ispanyolca jaylin=kadın savaşçı demek.kezban yalancı demek,sude yarılmış toprak...off bence çok saçma.iranlılar da müslüman ama çocuklarına farça ad koyuyor,biz müslümanlığpı arapça ad koymak sanıyoruz.haaa levent de farsça,yakışıklı demek,osm.ca deniz subayları için kullanılmış..ama doktorumun adı,yani ne bileyim abdülrezzak olsa yine koyardım
kızçeler ben de yatsam iyi olacak...sabah 6'da başlıyor günüm...öpüyorum herkesiiii
kızçeler ben de yatsam iyi olacak...sabah 6'da başlıyor günüm...öpüyorum herkesiiii
biz de seni öptüüükkktamam canim iyi geceler Allah rahatlik versin... öptüm ikinizide:79:
İyi geceler,canıııııım..
Günaydin Sibel, süt iciyorum ister misin sen de
Ayy benim de vardı hatta kabusumdu evlenmeden önce iğneli epilasyonla hallettim hepsini.Şimdi tüptüysüzümKocama da söylemiştim bak bunlar sorun mu falan diye adam bi tarafıyla güldü bana.Ama ben de haklıyım bazı adamlar prüzsüz istiyorr Allahtan öylesi bana denk gelmedi.Gerçi ben de artık pürüzsüz oldummm
Sorun değildir belki ama ben korkardım hamileyken almaya herhalde:18::18:
içeriiiiiiim..nesquikli ama
nesquickim evde kaldı, sade icmeye calisiyorum, iskence gibiii. Sen nasilsin?
içeriiiiiiim..nesquikli ama
dünürüm ben de düşünüyodum bunu da hamilelikten sonra tekrar çıkar dediler yapturamadım kaldı...gerçi benim epey az ammaaaaa yine de hiç olmasın istiyorummmmmm
sen nasılsın badem nasıl bakalım?
heaven annem hoşgeldinnnnnn
Annemi doktora götürcem bugün kızlar dua edin bizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?