2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

yavaş yavaş işleeee...umudumuz o bizim deeee:

aynen dedigini yapicam daaa öncesinde bi hamile kalmak lazimm

aynenn katiliyorum.. isim koyarken anlamina bakmak gerekiyo.. sirf kuranda yaziyor diye koymak yanlis... anlami guzelse koyabilirizzz

kızçeler ben de yatsam iyi olacak...sabah 6'da başlıyor günüm...öpüyorum herkesiiii

Günaydin Sibel, süt iciyorum ister misin sen de

içeriiiiiiim..nesquikli ama

dünürüm ben de düşünüyodum bunu da hamilelikten sonra tekrar çıkar dediler yapturamadım kaldı...gerçi benim epey az ammaaaaa yine de hiç olmasın istiyorummmmmm

Son düzenleme:
nesquickim evde kaldı, sade icmeye calisiyorum, iskence gibiii. Sen nasilsin?

ben de sade sevmem pek ama canım sıcak bşiler istedi valla
ben iyi sayılırım..öksürüğe devam..
dün gece giremedim annemlerdeydik anca okudum geçmişi...gelince kocama kızdım bi sebepten yattım hemen

Günaydınnnnnnnnnnnn

içeriiiiiiim..nesquikli ama

dünürüm ben de düşünüyodum bunu da hamilelikten sonra tekrar çıkar dediler yapturamadım kaldı...gerçi benim epey az ammaaaaa yine de hiç olmasın istiyorummmmmm

Tatlım lazer epilasyonda olabilir tekrar çıkma ama iğneli de çok zor.Çıksa ble eskisi kadar olmaz dedi.İğneli epilasyon çok zor acı verici ama kesin çözüm :124::124:

sen nasılsın badem nasıl bakalım?

heaven annem hoşgeldinnnnnn

Bademin iyi olduğunu umuyorum, hareketlerini hissedene kadar böyle olcak heralde içim pır pır bişi olmuşmudur diye. Yarın doktor randevumuz var bakalım görücez bademi nasılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…