- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
demi ama... biz icimizden geleni yazalim sende gitarinla bize çığıriverirsin
biliyor musun,oğlum olursa adı umut olacak, hatta levent umut,çünkü levent beni tedavi eden endokrinoloğumun adı,umut da bunca yılın umudu...
ayyy inanmiyorum seda sana yaabende heppp hatta bekarken bile oglum olursa adini umut koyucam diyordum... halada istiyorum ama esim istemiyo
oy farfara farfara
ateş de düştü şalvara
ağzım dilim kurudu
kız sana yalvara yalvara
ne konuda yalvardığı 2. dizeden belliiii
sesime dayanacak biri henüz doğmadıBen besteleyeyim siz çığırın olma mı?
oy farfara farfara
ateş de düştü şalvara
ağzım dilim kurudu
kız sana yalvara yalvara
oy farfara farfara
ateş de düştü şalvara
ağzım dilim kurudu
kız sana yalvara yalvara
oy farfara farfara
ateş de düştü şalvara
ağzım dilim kurudu
kız sana yalvara yalvara
Benim de umut olacaktı ama bazı sebeplerden dolayı olamıyor maleseffff
Hadi yaa ben de sana cidden inanır mısın bilmem ama oğlun olursa umut olsun bence diyecektim.Aynı şekilde düşünmüştüm:97:
neymis o sebepler cok merak ettim kizz:44:
bu kadar olur! ilki doğsaydı onun adı "deniz"di,kız ya da erkek fark etmeyecekti...bademin adı erkekse hazır:levent umut.kızsa kararsızım...umay olabilir...göktürklerde çocukları ve hamile kadınları koruyan tanrıçanın adı.emin değilim ama...o da "um-" eyleminden türemiş hem...
Kızlarrr ben yine çıkıyorummmmm
Oysa daha özlemimi giderememiştimmmm
İyi geceler hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm
eskilerden bir isim eşim de biliyor.Ama ondan dolayı koymak istemiyordum öyle hoşuma gidiyordu.Bu sebepten dolayıdır ki bi bardak soğuk su içtim ismin üstüne.
Kızlar kociş çok kötü bakıyor.HAdi kaçıyorum ben.Hepinizi bi sürü bi sürü öptüm.Sedayla Bademi de öpcem de gribim bulaşmasın yavrucuğaaa
bu kadar olur! ilki doğsaydı onun adı "deniz"di,kız ya da erkek fark etmeyecekti...bademin adı erkekse hazır:levent umut.kızsa kararsızım...umay olabilir...göktürklerde çocukları ve hamile kadınları koruyan tanrıçanın adı.emin değilim ama...o da "um-" eyleminden türemiş hem...
Kızlar kociş çok kötü bakıyor.HAdi kaçıyorum ben.Hepinizi bi sürü bi sürü öptüm.Sedayla Bademi de öpcem de gribim bulaşmasın yavrucuğaaa
yavaş yavaş işleeee...umudumuz o bizim deeeeayyy inanmiyorum seda sana yaabende heppp hatta bekarken bile oglum olursa adini umut koyucam diyordum... halada istiyorum ama esim istemiyo
Benim de umut olacaktı ama bazı sebeplerden dolayı olamıyor maleseffff
Dur ben bunu bi söyliyeyim kocişe şöyle işveli cilveli
nasılsa adet de bitti çalışmalar başlayabilir hem spor da olur kilo veririz
evet ama,yanına yine de kız olduğunu belli edecek bir ad lazımÇok güzel isim. Hem kız olursa da Umut koyabilirsin. Lisede Umut isimli çok güzel bir kız arkadaşım vardı.
Nasıl da belli edebiyatçı olduğun.Seda sen bölüm mezunu musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?