2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

oy farfara farfara
ateş de düştü şalvara
ağzım dilim kurudu
kız sana yalvara yalvara

ne konuda yalvardığı 2. dizeden belliiii

biliyor musun,oğlum olursa adı umut olacak, hatta levent umut,çünkü levent beni tedavi eden endokrinoloğumun adı,umut da bunca yılın umudu...

ayyy inanmiyorum seda sana yaa bende heppp hatta bekarken bile oglum olursa adini umut koyucam diyordum... halada istiyorum ama esim istemiyo

oy farfara farfara
ateş de düştü şalvara
ağzım dilim kurudu
kız sana yalvara yalvara

Dur ben bunu bi söyliyeyim kocişe şöyle işveli cilveli
nasılsa adet de bitti çalışmalar başlayabilir hem spor da olur kilo veririz

oy farfara farfara
ateş de düştü şalvara
ağzım dilim kurudu
kız sana yalvara yalvara

Kızlarrr ben yine çıkıyorummmmm
Oysa daha özlemimi giderememiştimmmm
İyi geceler hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm

Hadi yaa ben de sana cidden inanır mısın bilmem ama oğlun olursa umut olsun bence diyecektim.Aynı şekilde düşünmüştüm:97:
bu kadar olur! ilki doğsaydı onun adı "deniz"di,kız ya da erkek fark etmeyecekti...bademin adı erkekse hazır:levent umut.kızsa kararsızım...umay olabilir...göktürklerde çocukları ve hamile kadınları koruyan tanrıçanın adı.emin değilim ama...o da "um-" eyleminden türemiş hem...

Nasıl da belli edebiyatçı olduğun.Seda sen bölüm mezunu musun?

Kızlar kociş çok kötü bakıyor.HAdi kaçıyorum ben.Hepinizi bi sürü bi sürü öptüm.Sedayla Bademi de öpcem de gribim bulaşmasın yavrucuğaaa

Kızlarrr ben yine çıkıyorummmmm
Oysa daha özlemimi giderememiştimmmm
İyi geceler hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm

iyi geceler Allah rahatlik versin

eskilerden bir isim eşim de biliyor.Ama ondan dolayı koymak istemiyordum öyle hoşuma gidiyordu.Bu sebepten dolayıdır ki bi bardak soğuk su içtim ismin üstüne.

hmmm... anladim. benim esimde burda sevmedigi bi cocuk var adi ümittt... neymis umut ismi ümite benziyormusta o yüzden

umay da guzel isimmis

Kızlar kociş çok kötü bakıyor.HAdi kaçıyorum ben.Hepinizi bi sürü bi sürü öptüm.Sedayla Bademi de öpcem de gribim bulaşmasın yavrucuğaaa

kocislerden de korkar olduk yahu... bende esim varken rahat rahat giremiyorum ama bugün nasil olduysa sen kk ya girsene diyo.. bende biraz yatayim hem yanliz kalmazsin diyo.. sastim kaldim ayol

ayyy inanmiyorum seda sana yaa bende heppp hatta bekarken bile oglum olursa adini umut koyucam diyordum... halada istiyorum ama esim istemiyo
yavaş yavaş işleeee...umudumuz o bizim deeee
Benim de umut olacaktı ama bazı sebeplerden dolayı olamıyor maleseffff
anladım ben o sebebiii!

Çok güzel isim. Hem kız olursa da Umut koyabilirsin. Lisede Umut isimli çok güzel bir kız arkadaşım vardı.
evet ama,yanına yine de kız olduğunu belli edecek bir ad lazım
Nasıl da belli edebiyatçı olduğun.Seda sen bölüm mezunu musun?

evet canım, yine olsa yine bölüm okurum.okurken anam ağladı gerçi...yine de sözcük kökenlerine falan hayranım. ve arapça ad koymya karşıyım. sırf kuranda geçiyor diye anlamsız isimler koyuyorlar ya.oysa ayet var:çocuklarınıza güzel adlar veriniz diyor. kadın kalkıp aleyna diyor,üzerine demek.ceylin kuranda geçmiyor bile,ispanyolca jaylin=kadın savaşçı demek.kezban yalancı demek,sude yarılmış toprak...off bence çok saçma.iranlılar da müslüman ama çocuklarına farça ad koyuyor,biz müslümanlığpı arapça ad koymak sanıyoruz.haaa levent de farsça,yakışıklı demek,osm.ca deniz subayları için kullanılmış..ama doktorumun adı,yani ne bileyim abdülrezzak olsa yine koyardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…