Günaydınnnnnnnnnnnn
Tatlım lazer epilasyonda olabilir tekrar çıkma ama iğneli de çok zor.Çıksa ble eskisi kadar olmaz dedi.İğneli epilasyon çok zor acı verici ama kesin çözüm :124::124:
nasılsınız kızlar?
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah önemli bişey yoktur.
Bademin iyi olduğunu umuyorum, hareketlerini hissedene kadar böyle olcak heralde içim pır pır bişi olmuşmudur diye. Yarın doktor randevumuz var bakalım görücez bademi nasılmış.
Annemi doktora götürcem bugün kızlar dua edin bizeeeee
içini ferah tut kuzum dularımız sizinle..bşeycik çıkmaz sen merak etmeAnnemi doktora götürcem bugün kızlar dua edin bizeeeee
ay dünürüm de gelmiş...günaydınndoğrudur şekerim benim sordugum lazerdi evet..iğnelisi mi varmış bi de bak yeni öğrendim bikaç ay once yeltendim yaptırmaya öle dediler caydım bi de epey sürcekmiş 7-8 ay...bebiş olabilir o zamana diye erteledim gerçi yaptırsam o zaman yarılanmıştı bile
İyiyiz annecik sen nasılsın?
aynı ben...ben de hep pır pır... yarın kalp sesini de duyarsın...işte onun tarifi yok, ben tutamamıştım kendimi,yağmur gibi yaş akmıştı gözümden. dr her seferinde cd veriyor,gümde 1000 kez izliyorum pıtpıtpıt atışını...ne diyeyim,sağ salim gelsinler elimize.
rabbim şifa versin. iyi haberlerle dönün inşallah.
aynı ben...ben de hep pır pır... yarın kalp sesini de duyarsın...işte onun tarifi yok, ben tutamamıştım kendimi,yağmur gibi yaş akmıştı gözümden. dr her seferinde cd veriyor,gümde 1000 kez izliyorum pıtpıtpıt atışını...ne diyeyim,sağ salim gelsinler elimize.
rabbim şifa versin. iyi haberlerle dönün inşallah.
iyiyim ben de...badem büyümüştür herhalde artık değil mi deecesiii???içini ferah tut kuzum dularımız sizinle..bşeycik çıkmaz sen merak etme
seda annem iyiyiz seni sormalı bademi sormalıııııııııııııı
bademler mercimekler oh ohhh
Nerene yaptırcan.İnceyse lazer görmez ztaen benim çok incelerdi görür diye kandırdılar.Daha da kalınlaştı.Ayyy o kabus günlerime geri döndümmmm
Sedacim ben kalp atisini duyali cok oldu ya, 5 hafta 3 günlüktü daha karnıdan duymuştum hatırladın mı? ama gercekten harika bir his o, içinde bir kalp daha,
sen nasılsın badem nasıl bakalım?
heaven annem hoşgeldinnnnnn
Annemi doktora götürcem bugün kızlar dua edin bizeeeee
nasılsınız kızlar?
ay dünürüm de gelmiş...günaydınndoğrudur şekerim benim sordugum lazerdi evet..iğnelisi mi varmış bi de bak yeni öğrendim bikaç ay once yeltendim yaptırmaya öle dediler caydım bi de epey sürcekmiş 7-8 ay...bebiş olabilir o zamana diye erteledim gerçi yaptırsam o zaman yarılanmıştı bile
Nerene yaptırcan.İnceyse lazer görmez ztaen benim çok incelerdi görür diye kandırdılar.Daha da kalınlaştı.Ayyy o kabus günlerime geri döndümmmm
ama bu defa gümbür gümbür olacak, ben 6+2'dekinde değil de 8+3'tekinde çok feci duygulanmıştım...atlılar koşuyor gibiydi...benimkinin 6 haftalık hali 5 haftalıktı zaten,geç döllenme çünkü.
yaptırırsam kompileeeeğ yaptırırmama en çok kukudan rahatsızım..zaten benim az kolumda fln hiç yok...
benim kol,baca gayet iyi,neredeyse tüysüzüm....malum bölgede bile çok seyrek,ilk başladığımdan beri hep ağda yaptım o yüzden seyreldi.ama zalım pcos hayın pcos yüzünden çenemde kıl var yayaptırırsam kompileeeeğ yaptırırmama en çok kukudan rahatsızım..zaten benim az kolumda fln hiç yok...
benim kol,baca gayet iyi,neredeyse tüysüzüm....malum bölgede bile çok seyrek,ilk başladığımdan beri hep ağda yaptım o yüzden seyreldi.ama zalım pcos hayın pcos yüzünden çenemde kıl var yatüydü de,ben eşeklik edip cımbızla alarak kıl yaptım onları! hormonlardan kaynaklı olunca epilasyon da işe yaramıyor dediler. şimdi de iki üç haftadan beri göbeğimde çok kıl da denmez ama tüyden biraz hallice şeyler çıktı. hamileyken normalmiş,dokunma,doğum sonrası dökülür dediler. göbek deliğimden düz bir çizgi halinde aşağı iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?