2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Günaydınnnnnnnnnnnn

Tatlım lazer epilasyonda olabilir tekrar çıkma ama iğneli de çok zor.Çıksa ble eskisi kadar olmaz dedi.İğneli epilasyon çok zor acı verici ama kesin çözüm :124::124:

ay dünürüm de gelmiş...günaydınn doğrudur şekerim benim sordugum lazerdi evet..iğnelisi mi varmış bi de bak yeni öğrendim bikaç ay once yeltendim yaptırmaya öle dediler caydım bi de epey sürcekmiş 7-8 ay...bebiş olabilir o zamana diye erteledim gerçi yaptırsam o zaman yarılanmıştı bile

Bademin iyi olduğunu umuyorum, hareketlerini hissedene kadar böyle olcak heralde içim pır pır bişi olmuşmudur diye. Yarın doktor randevumuz var bakalım görücez bademi nasılmış.
aynı ben...ben de hep pır pır... yarın kalp sesini de duyarsın...işte onun tarifi yok, ben tutamamıştım kendimi,yağmur gibi yaş akmıştı gözümden. dr her seferinde cd veriyor,gümde 1000 kez izliyorum pıtpıtpıt atışını...ne diyeyim,sağ salim gelsinler elimize.
Annemi doktora götürcem bugün kızlar dua edin bizeeeee

rabbim şifa versin. iyi haberlerle dönün inşallah.

Nerene yaptırcan.İnceyse lazer görmez ztaen benim çok incelerdi görür diye kandırdılar.Daha da kalınlaştı.Ayyy o kabus günlerime geri döndümmmm

Hoşgeldin sedam sağollllll.

Sedacim ben kalp atisini duyali cok oldu ya, 5 hafta 3 günlüktü daha karnıdan duymuştum hatırladın mı? ama gercekten harika bir his o, içinde bir kalp daha,

Nerene yaptırcan.İnceyse lazer görmez ztaen benim çok incelerdi görür diye kandırdılar.Daha da kalınlaştı.Ayyy o kabus günlerime geri döndümmmm

yaptırırsam kompileeeeğ yaptırırm ama en çok kukudan rahatsızım..zaten benim az kolumda fln hiç yok...

Sedacim ben kalp atisini duyali cok oldu ya, 5 hafta 3 günlüktü daha karnıdan duymuştum hatırladın mı? ama gercekten harika bir his o, içinde bir kalp daha,

ama bu defa gümbür gümbür olacak, ben 6+2'dekinde değil de 8+3'tekinde çok feci duygulanmıştım...atlılar koşuyor gibiydi...benimkinin 6 haftalık hali 5 haftalıktı zaten,geç döllenme çünkü.

sen nasılsın badem nasıl bakalım?

heaven annem hoşgeldinnnnnn

hoşbulduk canımmm

Annemi doktora götürcem bugün kızlar dua edin bizeeeee

allah şifa versin canım inşallah önemli bişey çıkmaz

nasılsınız kızlar?

iyiyiz tatlım sen nasılsın bende dersteyim deneme sınavı oluyolar burdayım yani 1 saat falan

canlarım ben lazer yaptırdım benimde inceydi tüyler ama çok memnunum bişey kalmadı 2 sene oldu hala bişey yok hemde acımıyor süper bişey yani hamilelkten sonra kalan yerlerede yaptırcam valla ha birde benim yengemde yaptırmıştı üstüne bir hamilelik geçirdi ama tekrarlamadı ben duymadım hiç öyle bişey... sadece yüz bölgesinde işe yaramıyomuş pek diye duymuştum

ama bu defa gümbür gümbür olacak, ben 6+2'dekinde değil de 8+3'tekinde çok feci duygulanmıştım...atlılar koşuyor gibiydi...benimkinin 6 haftalık hali 5 haftalıktı zaten,geç döllenme çünkü.

hıh benim de tam tersi iste, bebek son adet tarihime gore 4 gün önceden gidiyoo yüzden duyabildim zaten gümbür gümbürdü. Ama herseferinde bir hoş olur insan tabi.Ay yarın olsa da gitsemmm.

yaptırırsam kompileeeeğ yaptırırm ama en çok kukudan rahatsızım..zaten benim az kolumda fln hiç yok...

hmm anladım canımmm
kahvaltımı yapıyorum öyle çiğniyorum ki artık tat mat almıyorum zaten önnceden bütün yutan ben çiğnemenin doruklarındayım...

benim kol,baca gayet iyi,neredeyse tüysüzüm....malum bölgede bile çok seyrek,ilk başladığımdan beri hep ağda yaptım o yüzden seyreldi.ama zalım pcos hayın pcos yüzünden çenemde kıl var yatüydü de,ben eşeklik edip cımbızla alarak kıl yaptım onları! hormonlardan kaynaklı olunca epilasyon da işe yaramıyor dediler. şimdi de iki üç haftadan beri göbeğimde çok kıl da denmez ama tüyden biraz hallice şeyler çıktı. hamileyken normalmiş,dokunma,doğum sonrası dökülür dediler. göbek deliğimden düz bir çizgi halinde aşağı iniyor

Tatlım benim ablam pcoslu iğneli epilasyon yaptırdı bir yıldır çıkan bi şey yok.Uzun sürüyo bitmesi ama bitiyor.Bi daha uğraşmıyorsun.Bir de acısı fazla birazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…