2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Çok sağol sedacım tamam bende senin mesajına göre takip ederim yaptırmadığını isterim çok iyisin Allah ne muradın varsa versin

Çok sağol sedacım tamam bende senin mesajına göre takip ederim yaptırmadığını isterim çok iyisin Allah ne muradın varsa versin

canım,allah hepimizin muradını,hayırlısıysa versin. bizi biz anlarız en çok...senin ne hissettiğini de anlıyorum...çok iyi hem de...ama inan bana,durumun hiç kötü değil. ben 9 ay regl olmadığımı da biliyorum,hiç yumurtlamadığımı da...o yüzden gözünüzün önüne beni alın. ben kaldıysam,allah izin verince her şey oluyormuş demek ki...

Çok moral oldun bana çooooook herşey gönlünce olsun

kızlar 4 dk sonra ders zilim çalacak.çıkmam lazım...öğle yemeğim yok yanımda o yüzden öğle arasında da dışarı çıkacağım mecbur...kumru -ayran alır gelirim herhalde.hem hafif hem bulantı yapmaz.en kötü olasılıkla akşam görüşürüz.öpüyorum hepiniziiii
duygucuğum,boş anlarda hep burdayız biz,istediğin an gel,akşamları zaten kesin buradayım ben

hoşgeldiiin.iyiyiz sen nasılsın???

iydir canım.ayın 15inde regl oldum..3üncü gün doktoruma gittim muayene etti geçen ay yumurtalardan biri çatlamayıp kistte dönüşmüş.2 doz çatlatıcı iğne vurulduğum halde..bi ilaç verdi kisti temizlemek için...bu ay bu ilaç dışında bi şey kullanmayalım yumurta geliştirici yani..kendiliğinden bi şey olursa olur olmazsa bi dahaki ay aşılama yapalım dedi.böyle işte...

Seda buarada bende senin gibiyim sağlık konusunda çok araştırırım çoğu şeyi bilirim herkes yarı doktorsun der ama seni tanıyınca üstad dedim

hayırlısı olsun... kasma o zaman hiiiç bu ay...

kızlar aranızda aşılama yaptıran var mı?? nasıl bi uygulama acaba zor mu???

Topic'te ilk defa sadece ben varim, Allah hayra cikarsin bu ne tenhalik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…