ben sana eve gidince özelden yazarım istenen tetkikleri. böylece bir fikir olur sana. ve şöyle söyleyeyim,endokrinoloğuma öyle çok güveniyorum ki zehir iç dese içerim.ataması çıkıp izmirden gittiği halde maille tahlillerimi yoluyorum ve değerlendiriyor.devlet hast.de dr.umdu özel falan değil.işini sevip hastasını sahipleniyor ve biraz da radikal biri.yani 3 haftalık gebeye kim şeker yüklemesi yaptırır ki dedi kadın doğumcu,sonuç endokrincimden yanaydı ama...sonuna dek güveniyorsan doktoruna teslim ol...o bana ilk üç fayda bekleme dedi,3.5 ay sonra hamileydim. ilki öldü biliyorsun,ikinciye 3 ay sonra seviniriz dedi,3 ay sonra hamileydim. adam falcı değil sonuçta,hormonlara göre konuşuyordoktoruna güven,onun dediğine uy yeter
çok pahalı...o parayı ona vereceğime bebişe bir şeyler alırım daha iyi...elimizde kız da yok oğlan da...rabbim bahtı güzelini versin...
çok pahalı...o parayı ona vereceğime bebişe bir şeyler alırım daha iyi...elimizde kız da yok oğlan da...rabbim bahtı güzelini versin...
kuzular ben kaçıyorum yemeğe önce sonra da vs vs vsöpüldünüz görüşrüüzzzz:80::80:
Ne kadar ki fiyatı Seda?
Çok sağol sedacım tamam bende senin mesajına göre takip ederim yaptırmadığını isterim çok iyisin Allah ne muradın varsa versin
canım,allah hepimizin muradını,hayırlısıysa versin. bizi biz anlarız en çok...senin ne hissettiğini de anlıyorum...çok iyi hem de...ama inan bana,durumun hiç kötü değil. ben 9 ay regl olmadığımı da biliyorum,hiç yumurtlamadığımı da...o yüzden gözünüzün önüne beni alın. ben kaldıysam,allah izin verince her şey oluyormuş demek ki...
hoşgeldiiin.iyiyiz sen nasılsın???
kuzular ben kaçıyorum yemeğe önce sonra da vs vs vsöpüldünüz görüşrüüzzzz:80::80:
100 lira. ben kadın doğumcuma ayda 100 veriyorumNe kadar ki fiyatı Seda?
senin de canım...Çok moral oldun bana çooooook herşey gönlünce olsun
iydir canım.ayın 15inde regl oldum..3üncü gün doktoruma gittim muayene etti geçen ay yumurtalardan biri çatlamayıp kistte dönüşmüş.2 doz çatlatıcı iğne vurulduğum halde..bi ilaç verdi kisti temizlemek için...bu ay bu ilaç dışında bi şey kullanmayalım yumurta geliştirici yani..kendiliğinden bi şey olursa olur olmazsa bi dahaki ay aşılama yapalım dedi.böyle işte...
100 canım ben youtube dan bakmıştım uygulanışına
hayırlısı olsun... kasma o zaman hiiiç bu ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?