2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...


bu sonuçlar reglin 3. günü mü? 21. günü mü? adetinin önce 2. ve 5 günleri arasında git endokrine, sonra 21. günü. fsh-lh dengesine göre polikistiğin hafif var gibi.onlar başa baş gider normalde. ama progesteron 10.55 dediğine göre regle yakın yapılmış bu tahlil.ve yumurtlaman var. ben 7'den ötesini görmemiştim,benden çok daha iyisin inan.
 
hayırlı cumalar şeker anneler veee şeker anne adayları yüce mevlam bu mübarek günde hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhgezmeye gitmeden biraz uğrayayım dedim nasılsınız bakalım?

hoşgeldin tatlımmm iyi yapmışsın iyiyiz sen nasılsınnnnn
 

progesteron hariç hepsi 3. gün
 

ULtrason takibi yapıldı geçen ay kendiliğindende çatlıyor kistte yok dedi
 
zaten düzenli adetim 32 günde bir bu ay 28 oldu ama.Benim korkum ne biliyomusun endokrincide zaten tedavin iyi gidyo gebelik için artırılcak bi ilaç yok derse napcam ben ya hergün dua ediyorum

canım bak sedada diyo benden daha iyi durumdasın diye o hamile kalabildiğine göre sende kalabilirsin üzme kendini birde stres yapma çok gerçekten çok etkiliyomuş yaa tedavin devam ederken strestende uzak durmaya çalış eminim olacaktır tıp çok ilerledi biliyosun sen allaha güven ama stres yapma
 
zaten düzenli adetim 32 günde bir bu ay 28 oldu ama.Benim korkum ne biliyomusun endokrincide zaten tedavin iyi gidyo gebelik için artırılcak bi ilaç yok derse napcam ben ya hergün dua ediyorum

İnan ki burdaki herkes biran önce bebek sahibi olmak istemeni cok iyi anlar, ve dua eder bir an once kavusasin diye, arttirilacak bir ilac yok derse yola bizimle devam edersin olmaz mi? hepimiz ugrastik, ugrasmaya devam ediyoruz edenler de hep olacak. Onemli olan kendini sartandirmadan bu isi cozume kavusturmaya calismak. Tup bebek tedavisi gorenler bile, tedavi bittikten sonra, ben kesin hamile kalamiyorum diye herseyi saldiklari aylarda hamile kaliyolar unutma, biliyorum biran once kavusmak isteyeceksin bu guzel duyguya ama bol bol dua etmekten baska care yok buna, dogru zamani Allah biliyor, dogru zamanda veriyor, insallah biran once gelir bebegin. Sana en cok Seda yardim eder bu konuda zaten edio da baksana doktor gibi olmus. ogretmen doktor Seda hanimciimmmm.
 
kızlar benim süre doldu maleseffff sınav bitti ders işleyeceğim şimdi hoşçakalınnnn
 

Yeni evliyken bi kadın bana sende hipotiroidi varsa çocuğu ya hiç olmaz yada özürlü olur demişti bazen diyorumki hayırı şerri Allah bilir acaba ısrarla istemesemmi ama bilimsel yönümde diyorki saçmalama bu durum hipotiroid olduğunu gebe kaldıktan sonra öğrenenler içindir herşey kontrol altında şuan kafam gidip geliyor böyle fikirlere derlerimle senide şişirdim dimi Allah senden razı olsun
 
 

hipotirdio oldugunu bilmiyorsan ve bunun icin ilac icmiyorsan bebegin hasta dogma ya d aolmama ihtimali var, o kadin cok sacmalamis. Sen sonucta tiroidin salgilamasi gereken hormonu zaten dirasdan aliyosun bir fark olmuyor ki.
 
 
hipotirdio oldugunu bilmiyorsan ve bunun icin ilac icmiyorsan bebegin hasta dogma ya d aolmama ihtimali var, o kadin cok sacmalamis. Sen sonucta tiroidin salgilamasi gereken hormonu zaten dirasdan aliyosun bir fark olmuyor ki.

Evet canım bunu bildiğim halde bazen işte insan olumsuz düşünüyo.Sende kendinden bahsedermisin azcık.
 
hipotirdio oldugunu bilmiyorsan ve bunun icin ilac icmiyorsan bebegin hasta dogma ya d aolmama ihtimali var, o kadin cok sacmalamis. Sen sonucta tiroidin salgilamasi gereken hormonu zaten dirasdan aliyosun bir fark olmuyor ki.

Şimdi gördüm cizelgeyi hamilesin sende maşallah maşallah Rabbim tamamına erdirsin
 
endokrincim doç. olup atandı ya,giderken bu odayı sana bırakayım dediben artık "hekimden değil çekenden sor" atasözünün kanıtıyım
kızlar benim süre doldu maleseffff sınav bitti ders işleyeceğim şimdi hoşçakalınnnn
kolay gelsiiinnn

bakma milletin lafına,ha hormonu salgılamışsın ha salgılamayıp dışardan almışsın.hamileyken kullanmazsan sakat!bir şey olmaz.sapasağlam kişilerin özürlü evladı,özürlülerin sapasağlam çocuğu oluyor.allah neyi kısnet ederse o olacak zaten sen sadece biraz gevşe....sana özel mesajda da demiştim,yine diyorum,kızlar bıktı artık!ben ilkine evlatlık almaya karar verince ikinciye de yumurtlamayı kaçırdım sanınca hamile kaldım.yani kafam rahattı.
 
günaydın herkese.nasılsınız???

yaaa bişi sorucam ben girmeyeli baya muhabbet olmuş .bişi sorcam EBRU_32 CİM HAMİŞMİ???
ONUNLA İLGİLİ BİŞİ GÖREMEDİM.ÇOKTA UZUN SAYFALAR OKUYAMADIM HEPSİNİ.FAKAT ÇOK MERAK EDİYORUM.EBRUCUM NE YAPTI DİYE????
BİLEN VARSA BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİCEM ÇOK
İNŞALLAH VARDIR YAA.İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER KIZLAR
 
Evet canım bunu bildiğim halde bazen işte insan olumsuz düşünüyo.Sende kendinden bahsedermisin azcık.

Bahsedeyim Balikcim, benim de nerden baksan 1 seneyi buldu gebelik maceram. Mart2010'da hamile kalmistim, meger kandaki degerim dusukmus, o zamanalr bilmeden heveslenmistim hamileyim diye, ogrendikten 1 hafta falan sonra kimyasal gebelik oldugunu ogrenerek kaybettim bebegimi, sonra benim de tiroidimde kist oldu, zayif oldugum icin boyle bir anda boynumdan pırt diye ciktigini gordum masa tenisi topu kadar birsey. Onun tedavisi, hormonlarimi etkiledi mi etkilemedi mi arastirmalari derken Araligi buldu hamile kalmam. Simdi 8 haftalik hamileyim, Allah isteyen herkese, en hayirli zamanda, saglikli bir bebek versin. Ama ben de gordum ki oyle isteyince hemen oluvermiyomus filmlerdeki gibi, bizim moralimizi en cok o filmler bozdu zateni 1 gecede hamilelik oooh ne guzeldi ama olmuyo iste. Sen de iini ferah tut nolur, olacak de icinden, bir gun mutlaka olacak. Gerci biz esimle sunu da konusmustuk. Biz birbirimizi cok severek evlendik, cocuk sahibi olmak icin de evlenmedik dedik, olursa Allahtan olmazsa da Allahtan, olmazsa kendi basimiza yasayip gidecektik. Ama insallah saglikla dogar simdi diyoru, hersey insanlar icin sonucta de mi ama.
 

şuan değil ama şubatta kalcak inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…