- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
Beni en çok sebep bulunamaması mahvetti ya hep bi hormon bozuktur ilaç verir hamile kalırım diye umut ettim ama sonuçlar şöle fsh 7.69 lh 4.04 e2 24 prlktn 11.43 prgstrn 10.55 doktora gitmeden pco vardır herhalde diyodum sonuçları alınca kendim anladım zaten olmadığını
hayırlı cumalar şeker anneler veee şeker anne adayları yüce mevlam bu mübarek günde hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhgezmeye gitmeden biraz uğrayayım dedim nasılsınız bakalım?
kızlar misafirim vardı yazışamadım pardon
balıkcım hoşgeldinn şekerim
bu sonuçlar reglin 3. günü mü? 21. günü mü? adetinin önce 2. ve 5 günleri arasında git endokrine, sonra 21. günü. fsh-lh dengesine göre polikistiğin hafif var gibi.onlar başa baş gider normalde. ama progesteron 10.55 dediğine göre regle yakın yapılmış bu tahlil.ve yumurtlaman var. ben 7'den ötesini görmemiştim,benden çok daha iyisin inan.
bu sonuçlar reglin 3. günü mü? 21. günü mü? adetinin önce 2. ve 5 günleri arasında git endokrine, sonra 21. günü. fsh-lh dengesine göre polikistiğin hafif var gibi.onlar başa baş gider normalde. ama progesteron 10.55 dediğine göre regle yakın yapılmış bu tahlil.ve yumurtlaman var. ben 7'den ötesini görmemiştim,benden çok daha iyisin inan.
zaten düzenli adetim 32 günde bir bu ay 28 oldu ama.Benim korkum ne biliyomusun endokrincide zaten tedavin iyi gidyo gebelik için artırılcak bi ilaç yok derse napcam ben ya hergün dua ediyorum
zaten düzenli adetim 32 günde bir bu ay 28 oldu ama.Benim korkum ne biliyomusun endokrincide zaten tedavin iyi gidyo gebelik için artırılcak bi ilaç yok derse napcam ben ya hergün dua ediyorum
inşallah canım, darısı hepinize olsun...bu kşiloyla mı hamile kaldın diye bana kadın dr.demişti,ulen kalmışım artık neyin peşindesin.bir de diyet yazdı,yarım dilim yağsız peynir falan...endokrinciye gidip ağlamıştım kadın doğumcum bu kiloyla doğuramazsın dedi diye,içinde mi kalacakmış???dedi.köylerdeki kadınların hepsi ebru şallı mıydı,doğurursun dedi ve diyet listesini yırtıp attı,gebe kadına bu mu verilir diye! şimdi ben bu defa 5.5 kg verdim.gebeliğin başından beri.
Sedacım maşallah sana ya hamileliğin sonuna kadar hep böyle sorunsuz gitsin inşallah
aminnnnnnnnnnn.hayırlı cumalar şeker anneler veee şeker anne adayları yüce mevlam bu mübarek günde hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhgezmeye gitmeden biraz uğrayayım dedim nasılsınız bakalım?
yok canım,bebek deyincei istedikleri tetkikler değişiyor,kortizolden 3 aylık şeker tahliline,b vit.den kemik yaşına....inan 1 endokrinci 10 kadın doğumcuya bedel.ben bir de dheaso4 tahlilinin yapılıp yapılmadığını merak ettim, . bende 31-41 yaş aralığında görünenin 3 katıydı,o yükseldikçe progesteron düşermiş. cal d vita içip her gün onu düşürdük.ve 3 kadın doğumcu gezip 4.de karar kıldım,4'ü de bunu bilmiyormuş,şok oldular.dheaso4 yüksekliği pcos teşhisinde önemli.zaten düzenli adetim 32 günde bir bu ay 28 oldu ama.Benim korkum ne biliyomusun endokrincide zaten tedavin iyi gidyo gebelik için artırılcak bi ilaç yok derse napcam ben ya hergün dua ediyorum
kızlar benim süre doldu maleseffff sınav bitti ders işleyeceğim şimdi hoşçakalınnnn
Yeni evliyken bi kadın bana sende hipotiroidi varsa çocuğu ya hiç olmaz yada özürlü olur demişti bazen diyorumki hayırı şerri Allah bilir acaba ısrarla istemesemmi ama bilimsel yönümde diyorki saçmalama bu durum hipotiroid olduğunu gebe kaldıktan sonra öğrenenler içindir herşey kontrol altında şuan kafam gidip geliyor böyle fikirlere derlerimle senide şişirdim dimi Allah senden razı olsun
inşallah canım, darısı hepinize olsun...
aminnnnnnnnnnn.
yok canım,bebek deyincei istedikleri tetkikler değişiyor,kortizolden 3 aylık şeker tahliline,b vit.den kemik yaşına....inan 1 endokrinci 10 kadın doğumcuya bedel.ben bir de dheaso4 tahlilinin yapılıp yapılmadığını merak ettim, . bende 31-41 yaş aralığında görünenin 3 katıydı,o yükseldikçe progesteron düşermiş. cal d vita içip her gün onu düşürdük.ve 3 kadın doğumcu gezip 4.de karar kıldım,4'ü de bunu bilmiyormuş,şok oldular.dheaso4 yüksekliği pcos teşhisinde önemli.
İnşallah yeni umudum endokrin kendime kızıyorum şimdiye kadar keşke deseydim bebek istiyorum diye yuh der diye çekindim hep 107 kiloyum şuan biliyomusun
hipotirdio oldugunu bilmiyorsan ve bunun icin ilac icmiyorsan bebegin hasta dogma ya d aolmama ihtimali var, o kadin cok sacmalamis. Sen sonucta tiroidin salgilamasi gereken hormonu zaten dirasdan aliyosun bir fark olmuyor ki.
hipotirdio oldugunu bilmiyorsan ve bunun icin ilac icmiyorsan bebegin hasta dogma ya d aolmama ihtimali var, o kadin cok sacmalamis. Sen sonucta tiroidin salgilamasi gereken hormonu zaten dirasdan aliyosun bir fark olmuyor ki.
İnan ki burdaki herkes biran önce bebek sahibi olmak istemeni cok iyi anlar, ve dua eder bir an once kavusasin diye, arttirilacak bir ilac yok derse yola bizimle devam edersin olmaz mi? hepimiz ugrastik, ugrasmaya devam ediyoruz edenler de hep olacak. Onemli olan kendini sartandirmadan bu isi cozume kavusturmaya calismak. Tup bebek tedavisi gorenler bile, tedavi bittikten sonra, ben kesin hamile kalamiyorum diye herseyi saldiklari aylarda hamile kaliyolar unutma, biliyorum biran once kavusmak isteyeceksin bu guzel duyguya ama bol bol dua etmekten baska care yok buna, dogru zamani Allah biliyor, dogru zamanda veriyor, insallah biran once gelir bebegin. Sana en cok Seda yardim eder bu konuda zaten edio da baksana doktor gibi olmus. ogretmen doktor Seda hanimciimmmm.
kızlar benim süre doldu maleseffff sınav bitti ders işleyeceğim şimdi hoşçakalınnnn
Yeni evliyken bi kadın bana sende hipotiroidi varsa çocuğu ya hiç olmaz yada özürlü olur demişti bazen diyorumki hayırı şerri Allah bilir acaba ısrarla istemesemmi ama bilimsel yönümde diyorki saçmalama bu durum hipotiroid olduğunu gebe kaldıktan sonra öğrenenler içindir herşey kontrol altında şuan kafam gidip geliyor böyle fikirlere derlerimle senide şişirdim dimi Allah senden razı olsun
Evet canım bunu bildiğim halde bazen işte insan olumsuz düşünüyo.Sende kendinden bahsedermisin azcık.
günaydın herkese.nasılsınız???
yaaa bişi sorucam ben girmeyeli baya muhabbet olmuş .bişi sorcam EBRU_32 CİM HAMİŞMİ???
ONUNLA İLGİLİ BİŞİ GÖREMEDİM.ÇOKTA UZUN SAYFALAR OKUYAMADIM HEPSİNİ.FAKAT ÇOK MERAK EDİYORUM.EBRUCUM NE YAPTI DİYE????
BİLEN VARSA BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİCEM ÇOK
İNŞALLAHVARDIR YAA.İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?