2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Desteğin için sağol canım

hoşgeldin tatlımmm iyi yapmışsın iyiyiz sen nasılsınnnnn
bende iyiyim çok şükür canım nolsun sana iyi dersler buarada canım dikkat et
zehram hoşgeldinnnnnnnnn napıyosunnn nereyi gezceksiniz bakiim

hoşbulduk canım eşimi evde koyup polis eşi var burda hemde benim akraba ona gideceğim canım bir tane tatlı bir oğlu var veeeee ikinciye hamileeee gideyimde göreyim kızlar yahuuuubuarada sen nasılsın canım?

balıkçıım dheaso4 tahlilin yapılmış mı baksana bir!ya sana da adınla hitap etsek???

oh oh gez benim yerime de gez
ben iyiyim napıyım öğle yemeğine çıkıcam oradan pazara çıkıcam..gelicem belediyeye ve odaya gidicem fln fln bi ton işim var 12 den sonra bikaç saat kayıbım yaniiiii

İyiki üye olmuşum ve sizi tanımışım seda hakıl gerçekten çok iyisiniz çok

herkese merhaba.......ben geldim!!!!!ne habersiniz kıslarrr!!!!

oh oh gez benim yerime de gez
ben iyiyim napıyım öğle yemeğine çıkıcam oradan pazara çıkıcam..gelicem belediyeye ve odaya gidicem fln fln bi ton işim var 12 den sonra bikaç saat kayıbım yaniiiii

sizin yerinizede gezerim tabiki canımkolay gelsin canım sana yorma ama kendini heeeeneyse anacım kocama yemek yapayım ben sonrada çıkarım zaten yavaş yavaş hepinizi öptüm çok kaynatmayın heeeee

herkese merhaba.......ben geldim!!!!!ne habersiniz kıslarrr!!!!
hoşgeldinn
sizin yerinizede gezerim tabiki canımkolay gelsin canım sana yorma ama kendini heeeeneyse anacım kocama yemek yapayım ben sonrada çıkarım zaten yavaş yavaş hepinizi öptüm çok kaynatmayın heeeee

saol tatlım sana da ii eğlenceler öptüüüüüüüm

İnşallah canım sağlıklı olcak herşiey güzel olcak.İnan aynı konuşmayı bizde yaptık ama bir yanımızda istiyo hemde çok.Cinsiyet farkediyormu sizin için

Yok canım yapılmadı adım duygu canım

ben sana eve gidince özelden yazarım istenen tetkikleri. böylece bir fikir olur sana. ve şöyle söyleyeyim,endokrinoloğuma öyle çok güveniyorum ki zehir iç dese içerim.ataması çıkıp izmirden gittiği halde maille tahlillerimi yoluyorum ve değerlendiriyor.devlet hast.de dr.umdu özel falan değil.işini sevip hastasını sahipleniyor ve biraz da radikal biri.yani 3 haftalık gebeye kim şeker yüklemesi yaptırır ki dedi kadın doğumcu,sonuç endokrincimden yanaydı ama...sonuna dek güveniyorsan doktoruna teslim ol...o bana ilk üç fayda bekleme dedi,3.5 ay sonra hamileydim. ilki öldü biliyorsun,ikinciye 3 ay sonra seviniriz dedi,3 ay sonra hamileydim. adam falcı değil sonuçta,hormonlara göre konuşuyordoktoruna güven,onun dediğine uy yeter

İnşallah canım sağlıklı olcak herşiey güzel olcak.İnan aynı konuşmayı bizde yaptık ama bir yanımızda istiyo hemde çok.Cinsiyet farkediyormu sizin için

Yok yok farketmiyo, ikisinin de guzelligi ayri, ben cok akilli esprili duyarli bir oglum olsun da isterim, dünya kibari bir kizim olsun da isterim. Burdakilerin icine erkek doguyo ama Allah ne verirse. Saglikli olsun insallah.

Kızlar belki duymuşsunuzdur itelligender diye bi test var 10 haftalıkken cinsiyet belli oluyor bu testle darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah gerçi bneim için hiiiiç farketmez ama merak ederdim doğrusu

çok pahalı...o parayı ona vereceğime bebişe bir şeyler alırım daha iyi...elimizde kız da yok oğlan da...rabbim bahtı güzelini versin...
Kızlar belki duymuşsunuzdur itelligender diye bi test var 10 haftalıkken cinsiyet belli oluyor bu testle darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah gerçi bneim için hiiiiç farketmez ama merak ederdim doğrusu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…