allahım en kısa zamanda sanada bütün isteyenlerede nasip etsin canım
bu gözler 115i gördü...utançtan ölecektim,dr az bile almışsın demişti bu değerlere 150 olsan yeridir,boyun var,en çok 90 derdim sana demişti...3 ayda 9 kg gitti.gebe kaldım,8 kg öyle gitti,kürtajdan sonra 2.5 kg gitti streslre...şimdi de 5.5 kg verdim....vücut hamilelikte yolunu buluyor.ihtiyacı olanı alıp fazlasını atıyor.İnşallah yeni umudum endokrin kendime kızıyorum şimdiye kadar keşke deseydim bebek istiyorum diye yuh der diye çekindim hep 107 kiloyum şuan biliyomusun
canım bak sedada diyo benden daha iyi durumdasın diye o hamile kalabildiğine göre sende kalabilirsin üzme kendini birde stres yapma çok gerçekten çok etkiliyomuş yaa tedavin devam ederken strestende uzak durmaya çalış eminim olacaktır tıp çok ilerledi biliyosun sen allaha güven ama stres yapma
bende iyiyim çok şükür canım nolsun sana iyi dersler buarada canım dikkat ethoşgeldin tatlımmm iyi yapmışsın iyiyiz sen nasılsınnnnn
zehram hoşgeldinnnnnnnnn napıyosunnn nereyi gezceksiniz bakiim
bende iyiyim çok şükür canım nolsun sana iyi dersler buarada canım dikkat et
hoşbulduk canım eşimi evde koyup polis eşi var burda hemde benim akraba ona gideceğim canım bir tane tatlı bir oğlu var veeeee ikinciye hamileeee gideyimde göreyim kızlar yahuuuubuarada sen nasılsın canım?
İnan ki burdaki herkes biran önce bebek sahibi olmak istemeni cok iyi anlar, ve dua eder bir an once kavusasin diye, arttirilacak bir ilac yok derse yola bizimle devam edersin olmaz mi? hepimiz ugrastik, ugrasmaya devam ediyoruz edenler de hep olacak. Onemli olan kendini sartandirmadan bu isi cozume kavusturmaya calismak. Tup bebek tedavisi gorenler bile, tedavi bittikten sonra, ben kesin hamile kalamiyorum diye herseyi saldiklari aylarda hamile kaliyolar unutma, biliyorum biran once kavusmak isteyeceksin bu guzel duyguya ama bol bol dua etmekten baska care yok buna, dogru zamani Allah biliyor, dogru zamanda veriyor, insallah biran once gelir bebegin. Sana en cok Seda yardim eder bu konuda zaten edio da baksana doktor gibi olmus. ogretmen doktor Seda hanimciimmmm.
balıkçıım dheaso4 tahlilin yapılmış mı baksana bir!ya sana da adınla hitap etsek???
İyiki üye olmuşum ve sizi tanımışım seda hakıl gerçekten çok iyisiniz çok
oh oh gez benim yerime de gez
ben iyiyim napıyım öğle yemeğine çıkıcam oradan pazara çıkıcam..gelicem belediyeye ve odaya gidicem fln fln bi ton işim var 12 den sonra bikaç saat kayıbım yaniiiii
hoşgeldinnherkese merhaba.......ben geldim!!!!!ne habersiniz kıslarrr!!!!
sizin yerinizede gezerim tabiki canımkolay gelsin canım sana yorma ama kendini heeee neyse anacım kocama yemek yapayım ben sonrada çıkarım zaten yavaş yavaş hepinizi öptüm çok kaynatmayın heeeee
Bahsedeyim Balikcim, benim de nerden baksan 1 seneyi buldu gebelik maceram. Mart2010'da hamile kalmistim, meger kandaki degerim dusukmus, o zamanalr bilmeden heveslenmistim hamileyim diye, ogrendikten 1 hafta falan sonra kimyasal gebelik oldugunu ogrenerek kaybettim bebegimi, sonra benim de tiroidimde kist oldu, zayif oldugum icin boyle bir anda boynumdan pırt diye ciktigini gordum masa tenisi topu kadar birsey. Onun tedavisi, hormonlarimi etkiledi mi etkilemedi mi arastirmalari derken Araligi buldu hamile kalmam. Simdi 8 haftalik hamileyim, Allah isteyen herkese, en hayirli zamanda, saglikli bir bebek versin. Ama ben de gordum ki oyle isteyince hemen oluvermiyomus filmlerdeki gibi, bizim moralimizi en cok o filmler bozdu zateni 1 gecede hamilelik oooh ne guzeldi ama olmuyo iste. Sen de iini ferah tut nolur, olacak de icinden, bir gun mutlaka olacak. Gerci biz esimle sunu da konusmustuk. Biz birbirimizi cok severek evlendik, cocuk sahibi olmak icin de evlenmedik dedik, olursa Allahtan olmazsa da Allahtan, olmazsa kendi basimiza yasayip gidecektik. Ama insallah saglikla dogar simdi diyoru, hersey insanlar icin sonucta de mi ama.
Yok canım yapılmadı adım duygu canım
İnşallah canım sağlıklı olcak herşiey güzel olcak.İnan aynı konuşmayı bizde yaptık ama bir yanımızda istiyo hemde çok.Cinsiyet farkediyormu sizin için
hoşgeldinn
saol tatlım sana da ii eğlenceleröptüüüüüüüm
Yok yok farketmiyo, ikisinin de guzelligi ayri, ben cok akilli esprili duyarli bir oglum olsun da isterim, dünya kibari bir kizim olsun da isterim. Burdakilerin icine erkek doguyo ama Allah ne verirse. Saglikli olsun insallah.
hoş gördük canım....yoktum bikaç gündür...ne habersiniz!!!!!!!!
Kızlar belki duymuşsunuzdur itelligender diye bi test var 10 haftalıkken cinsiyet belli oluyor bu testle darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah gerçi bneim için hiiiiç farketmez ama merak ederdim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?