2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Ne güzel,Biyoloji öğretmeniyim 2ay önce ayrıldım işten kısmet

Olsun biraz da evinin tadını çıkarırsın. Ben evlendigimden beri hep calisiyorum, izinlerim de oyle uzun olmuyo o yuzden 3 senedir evime doyamadim desem yeridir. Bebek dogunca doyucam insallah.

Olsun biraz da evinin tadını çıkarırsın. Ben evlendigimden beri hep calisiyorum, izinlerim de oyle uzun olmuyo o yuzden 3 senedir evime doyamadim desem yeridir. Bebek dogunca doyucam insallah.

Evet canım inşallah ben zaten yazları da evde olduğum için alışkınım tekrar başvuru yapmadım ayrılınca malum yeni iş yeri olcaktı bebek içn uğraş verirken sık sık hastane izni almamdan onlarda rahatsız olcaktı bende dedim bu yıl bebiş için çalışıyım gerçi bebek olduktan sonrada işe zor dönerim ailemle aynı şehirde değilim bakcak kimse yok

Sen de bebeğinle ilgili herşeyi rayına oturtup öyle dönersin, şmdiden onun tasasına düşme boşver.

Senin bebeğe bakabilcek yakının varmı varsa bebeğin büyüyünce dönersin.Merakımı mazur gör kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın adın ne tanımak istiyorum

Canım senin yakının varmı bebeğe bakabilcek.Merakımı mazur gör kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin adın ne seni tanımak istiyorum

Senin bebeğe bakabilcek yakının varmı varsa bebeğin büyüyünce dönersin.Merakımı mazur gör kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın adın ne tanımak istiyorum

Adımı özelden yazıyorum sana. burda kullanmayı pek sevmiyorum da. Ces dersen yeter burda kızlar öyle diyo. 2008 Nisaninda evlendim. 27 yasindayim. Bebegime bakacak babannesi var ama biz aile büyüklerinin sadece yardım etmesi taraftarıyız. Allah rast getirirse iyi bir bakıcı tutmayı düşünüyorum. Ablamin bakicisi cok iyi mesela. hem yegenime cok iyi bakiyor hem de ütüleri yemegi falan yapiyorç oyle birini bulursam inşallah cok iyi olucak.

Haklısın canım benimde kayınvalidem burda ama bakmasını istemem bencede sadece yardım.İnşallah sende bulursun öyle birini

aşkolsunnn annem yaaaaaa olarmı hiçç görünmüyosunn aşağıdaa ondann
nasılsınnn bebişimizzz nasılllll

İyidir bebişimz inşallah Gülşahçım, yarın doktor randevumm var görüces bakalım veledi, napmış netmiş, inşallah güzel haberlerle dönerim.

İyidir bebişimz inşallah Gülşahçım, yarın doktor randevumm var görüces bakalım veledi, napmış netmiş, inşallah güzel haberlerle dönerim.

ayy ne güzell inşallah canımmm cinsiyetinide öğrensek biran önceee :92:

ayy ne güzell inşallah canımmm cinsiyetinide öğrensek biran önceee :92:

Oyyyh daha cok var o işe. daha gittigim bu yol kadar daha yol gitmem lazım cinsiyet icin. Azaman hic gecmiyor yahu. Yaz gelse artık belki daha iyi olur. gezmek tozmak falan derken daha çabuk geçer belkim de zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…