Sagol canım ben de bakayım bir. Ama beklerim heralde ben 4. ayi, öğrenmek icin cinsiyeti. Sen calismiyomusun bu arada?
Bak bende geldim kısa süreliğinede olsa 2 aydır çalışmıyorum canım sen?
Ben çalışıyorum canım, mimarım özel bir proje ve inşaat şiketinde çalışıyorum. Sen de öğretmendin heralde de mi? dalın ne?
Ne güzel,Biyoloji öğretmeniyim 2ay önce ayrıldım işten kısmet
Olsun biraz da evinin tadını çıkarırsın. Ben evlendigimden beri hep calisiyorum, izinlerim de oyle uzun olmuyo o yuzden 3 senedir evime doyamadim desem yeridir. Bebek dogunca doyucam insallah.
Evet canım inşallah ben zaten yazları da evde olduğum için alışkınım tekrar başvuru yapmadım ayrılınca malum yeni iş yeri olcaktı bebek içn uğraş verirken sık sık hastane izni almamdan onlarda rahatsız olcaktı bende dedim bu yıl bebiş için çalışıyım gerçi bebek olduktan sonrada işe zor dönerim ailemle aynı şehirde değilim bakcak kimse yok
Senin bebeğe bakabilcek yakının varmı varsa bebeğin büyüyünce dönersin.Merakımı mazur gör kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın adın ne tanımak istiyorum
Adımı özelden yazıyorum sana. burda kullanmayı pek sevmiyorum da. Ces dersen yeter burda kızlar öyle diyo. 2008 Nisaninda evlendim. 27 yasindayim. Bebegime bakacak babannesi var ama biz aile büyüklerinin sadece yardım etmesi taraftarıyız. Allah rast getirirse iyi bir bakıcı tutmayı düşünüyorum. Ablamin bakicisi cok iyi mesela. hem yegenime cok iyi bakiyor hem de ütüleri yemegi falan yapiyorç oyle birini bulursam inşallah cok iyi olucak.
Haklısın canım benimde kayınvalidem burda ama bakmasını istemem bencede sadece yardım.İnşallah sende bulursun öyle birini
selam kızlarrrhuhuuuuuu kimse yokmuuuuu
nerdesınız yahuuu
Cescim 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim bende
Allah Allah bizi kimseden saymıyo musun Gülşahcim?
aşkolsunnn annem yaaaaaaolarmı hiçç görünmüyosunn aşağıdaa ondann
nasılsınnn bebişimizzz nasılllll
İyidir bebişimz inşallah Gülşahçım, yarın doktor randevumm var görüces bakalım veledi, napmış netmiş, inşallah güzel haberlerle dönerim.
ayy ne güzell inşallah canımmmcinsiyetinide öğrensek biran önceee :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?