2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Çok şüküüüüüüür, geldin ama mesain hemen bitivercek bak şimdi.zaman cabucak gecivercek.

hoş geldin::::: ne yaptında bu kadr yoruldun.........

hoşbuldum kızlarr..ya yemeğe çıktım oradan pazara geldim eşyaları bıraktım belediyeye gittim oradan odaya derken burdayım..ve bunların hepsini yayan yaptım...rahat 4-5 km yürümüşümdür heee

şimdide kapadım kapımı oje sürüyorum akşam için

Geldim
Kızlar ya moralim bozuk gibi.Annemin göğsünde kitle vardı.Takibe uygundur diyorlardı altı ayda bir gidiyordu son 1 senedir gidemedi.Çapadan randevu alamadık biraz da göz ardı etti tüm ısrarlarıma rağmen gitmedi.Şimdi bugün zorla götürdüm.Doktor biopsi istedi niye bu kadar beklediniz dedii
Bi şey çıkmasın Allahım nolurrrrrr

Ben de rahat 4-5 km yürüdüm bugün bitmiş durumdayım hastaneye falan hep yürüyerek gittim geldim

Son düzenleme:

Canım benim annemin iki memesinin ici de birsuru kist dolu ama hepsi de iyi huylu. arada bazıları büyüyor ve gidip şırıngayla o büyüyenleri cektiricveriyo. Bence kotu birsey cikmaz ama tedbirli olmakta fayda var tabi. sen moralini bozma ki annen de dusmesin moralden. bence yoktur bişi. ici sıvı mı katı mı sölediler mi Esra?

aaaaa öyle karamsarlık yok iyi düşüncez ki iyi çıkacak..kitle demek illa kötü çıkcak demek değil bitanem...ferah tut sen içiniiiiiiiiiii

Allah iyliğini versin kızz.o yorgunlukta ojede sürebiliyosun...ben yapamazdım herhalde......

aaaaa öyle karamsarlık yok iyi düşüncez ki iyi çıkacak..kitle demek illa kötü çıkcak demek değil bitanem...ferah tut sen içiniiiiiiiiiii

Tabi canım ben de temmuzda boynumdan nal gibi kist aldırdım ama pek iyi huyluydu kendileri. ama insan korkuyo tabi.

Bilmiyorum sıvı katı bi şey söylemediler.Zaten biz dokununca anlamıyoruz onlar anladı çok ele gelen bi şey değil.Bi de koltuk altı şişmişti o yüzden de kafam bozuk.İnşallah bişey çıkmaz

Tutmaya çalışıyorum inşallah bi şey çıkmayacak canım

Allah iyliğini versin kızz.o yorgunlukta ojede sürebiliyosun...ben yapamazdım herhalde......

akşam parti var ondan

dünürümmmmmmmm ses ver...moral bozmak yasakkkkk..bak gör ennn iyi huylusundan çıkacak..kötü huylu olsa bi ton belirtisi olurdu şekerim sen merak etme

Çıkmıcak tabi.....

Kızlar aksam ütü yapcam nolur bana yardıma gelin:) 1 koca sele ütüm varrr. ve daha bu haftakiler yıkanmadııııı

bana gönder o seleyi çok severim ben ütüyü...

ayyyy sen hangi şehirdeydin kuzuuum? keşke gonderebilsem, gerçi gondercek olsam kayınveldem gonder gonder deyip duruyo da kıyamıyorum ben ona yaaa. sana da kıyamam. en iyisi ben yapayım da bu kadar biriktirmenin cezasi olsun.

ayyyy sen hangi şehirdeydin kuzuuum? keşke gonderebilsem, gerçi gondercek olsam kayınveldem gonder gonder deyip duruyo da kıyamıyorum ben ona yaaa. sana da kıyamam. en iyisi ben yapayım da bu kadar biriktirmenin cezasi olsun.

canım ben çorumdayım.ama sen hangi şehirdesin söyle yazın orasını seçip taşınırız.evleneli 1 sene 3 ay olacak bu süre zarfında 5.evimdeyim yaza yine yolculuk var ama nereye bilmiyoruz

slm canlarim nasilsinizz

Iyiyiz sen de iyi misin?

canım ben çorumdayım.ama sen hangi şehirdesin söyle yazın orasını seçip taşınırız.evleneli 1 sene 3 ay olacak bu süre zarfında 5.evimdeyim yaza yine yolculuk var ama nereye bilmiyoruz

O zaman seni hemen İzmir'e alalım tatlum. bak denizi var, havası ılık, insanı sıcak daha ne olsun,...

iyiyiz kuzum sen nasılsın?hoşgeldin

meslek ne ki

eşim proje mühendisi ben muhasebeciyim...evlenmeden önce şirketlerimiz ortak iş yapıyolardı orda tanıştık.Evlendikten sonra işi bıraktım çok yorulmuştum...tembellikte sarınca işe devam etmedim.eşimin.hem 3 aylığına 5 aylığına kimse iş vermez artık.eşimin şirketinde de hiç bayan çalışmıyo orasını istemiyorum...böyle işte..sen ne iş yapıyosun?hangi şehirdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…