Çok şüküüüüüüür, geldin ama mesain hemen bitivercek bak şimdi.zaman cabucak gecivercek.
hoş geldin::::: ne yaptında bu kadr yoruldun.........
hoşbuldum kızlarr..ya yemeğe çıktım oradan pazara geldim eşyaları bıraktım belediyeye gittim oradan odaya derken burdayım..ve bunların hepsini yayan yaptım...rahat 4-5 km yürümüşümdür heee
şimdide kapadım kapımı oje sürüyorum akşam için
Geldim
Kızlar ya moralim bozuk gibi.Annemin göğsünde kitle vardı.Takibe uygundur diyorlardı altı ayda bir gidiyordu son 1 senedir gidemedi.Çapadan randevu alamadık biraz da göz ardı etti tüm ısrarlarıma rağmen gitmedi.Şimdi bugün zorla götürdüm.Doktor biopsi istedi niye bu kadar beklediniz dedii
Bi şey çıkmasın Allahım nolurrrrrr
Geldim
Kızlar ya moralim bozuk gibi.Annemin göğsünde kitle vardı.Takibe uygundur diyorlardı altı ayda bir gidiyordu son 1 senedir gidemedi.Çapadan randevu alamadık biraz da göz ardı etti tüm ısrarlarıma rağmen gitmedi.Şimdi bugün zorla götürdüm.Doktor biopsi istedi niye bu kadar beklediniz dedii
Bi şey çıkmasın Allahım nolurrrrrr
hoşbuldum kızlarr..ya yemeğe çıktım oradan pazara geldim eşyaları bıraktım belediyeye gittim oradan odaya derken burdayım..ve bunların hepsini yayan yaptım...rahat 4-5 km yürümüşümdür heee
şimdide kapadım kapımı oje sürüyorum akşam için
aaaaa öyle karamsarlık yokiyi düşüncez ki iyi çıkacak..kitle demek illa kötü çıkcak demek değil bitanem...ferah tut sen içiniiiiiiiiiii
Bilmiyorum sıvı katı bi şey söylemediler.Zaten biz dokununca anlamıyoruz onlar anladı çok ele gelen bi şey değil.Bi de koltuk altı şişmişti o yüzden de kafam bozuk.İnşallah bişey çıkmazCanım benim annemin iki memesinin ici de birsuru kist dolu ama hepsi de iyi huylu. arada bazıları büyüyor ve gidip şırıngayla o büyüyenleri cektiricveriyo. Bence kotu birsey cikmaz ama tedbirli olmakta fayda var tabi. sen moralini bozma ki annen de dusmesin moralden. bence yoktur bişi. ici sıvı mı katı mı sölediler mi Esra?
aaaaa öyle karamsarlık yokiyi düşüncez ki iyi çıkacak..kitle demek illa kötü çıkcak demek değil bitanem...ferah tut sen içiniiiiiiiiiii
Allah iyliğini versin kızz.o yorgunlukta ojede sürebiliyosun...ben yapamazdım herhalde......
Bilmiyorum sıvı katı bi şey söylemediler.Zaten biz dokununca anlamıyoruz onlar anladı çok ele gelen bi şey değil.Bi de koltuk altı şişmişti o yüzden de kafam bozuk.İnşallah bişey çıkmaz
Tutmaya çalışıyorum inşallah bi şey çıkmayacak canım
Kızlar aksam ütü yapcam nolur bana yardıma gelin:) 1 koca sele ütüm varrr. ve daha bu haftakiler yıkanmadııııı
bana gönder o seleyi çok severim ben ütüyü...
ayyyy sen hangi şehirdeydin kuzuuum? keşke gonderebilsem, gerçi gondercek olsam kayınveldem gonder gonder deyip duruyo da kıyamıyorum ben ona yaaa. sana da kıyamam. en iyisi ben yapayım da bu kadar biriktirmenin cezasi olsun.
iyiyiz kuzum sen nasılsın?hoşgeldinslm canlarim nasilsinizz
canım ben çorumdayım.ama sen hangi şehirdesin söyle yazın orasını seçip taşınırız.evleneli 1 sene 3 ay olacak bu süre zarfında 5.evimdeyim yaza yine yolculuk var ama nereye bilmiyoruz
slm canlarim nasilsinizz
canım ben çorumdayım.ama sen hangi şehirdesin söyle yazın orasını seçip taşınırız.evleneli 1 sene 3 ay olacak bu süre zarfında 5.evimdeyim yaza yine yolculuk var ama nereye bilmiyoruz
slm canlarim nasilsinizz
iyiyiz kuzum sen nasılsın?hoşgeldin
meslek ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?