ketçupın cok kalorisi yok Allahtan. makarnanın yanında da bişey yemediysen 1 tabaktan bisey olmaz yahu.
yağsız ve sossuz olsa bşey olmazdı ama ketcap ii olmamış
Kızlar msnden b arkadaşıma sordum doğru hatırlıyomuşum onun diyet listesinnin bir gününde öğle öğünü simit ayranmış.Problem yok dedi
Aslında onun listesini mi alsam 20 kilo verdi gerçi o farklı ben farklı
ha bi de kaçta yedin? en kötü ihtimal 7den sonra yeme kuzum
yağsız ve sossuz olsa bşey olmazdı ama ketcap ii olmamış
Kızlar msnden b arkadaşıma sordum doğru hatırlıyomuşum onun diyet listesinnin bir gününde öğle öğünü simit ayranmış.Problem yok dedi
Aslında onun listesini mi alsam 20 kilo verdi gerçi o farklı ben farklı
Tatlım ben kepekli makarna aldım güzel aslında ondan ye tok tutuyor.Ben bir de hiç yağ koymuyordum.Ama zaten yağ oranı 0,64müş ben de az biraz koymaya karar verdimyok yaninda bisey yemedimde gece gece yedigim icin biraz kötü olduu
hmm... haklisin canim yaa makarnayi cok az yagli yapmistim ama salcaliydi :26:
off yaa napim karnim cok acikmistii:18:
Tatlım ben kepekli makarna aldım güzel aslında ondan ye tok tutuyor.Ben bir de hiç yağ koymuyordum.Ama zaten yağ oranı 0,64müş ben de az biraz koymaya karar verdim
senin o kadar kilon yokkkkksakınnn.. hem bırakma biziiiiiii
ketçapta kalori yok zaten. mayonez gibi degil o . ketçappı diyette vermemelerinin sebebi iştah açması ve daha cok yemeye sebep olması.
ya biliyormusunuz eskilerden ketcap eczanelerde ilac olarak satilirmis
Tatlım ben kepekli makarna aldım güzel aslında ondan ye tok tutuyor.Ben bir de hiç yağ koymuyordum.Ama zaten yağ oranı 0,64müş ben de az biraz koymaya karar verdim
Kokoshoes'in Fotoğrafları - ayakkabılar | Facebook
Kızlar bu ayakkabı nasıl alsam mı
Kokoshoes'in Fotoğrafları - ayakkabılar | Facebook
Kızlar bu ayakkabı nasıl alsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?