2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kızlar bi sorum gibi olcak..kasıklarımdan kukuya doğru iç tarafa dogru diyim bıçak saplanıyo gibi oluyo..ne olucu ki bu şimdi?

anam bi inşaat mühendisi karısı daha gerçi senink şantiyeci değilmiş ama olsun zordur bacım bilirim ben jeoloji müh,eşim inşaat müh..27 yaşındayım..eskişehirden sevgiler

kızlar bi sorum gibi olcak..kasıklarımdan kukuya doğru iç tarafa dogru diyim bıçak saplanıyo gibi oluyo..ne olucu ki bu şimdi?

benim böyle sanci saplanmisti reglimden 2 gun once, icerden asagi dogru de mi. e ben hamileyim yoksalam sen sen sen de mi hamilesiiin.

anam bi inşaat mühendisi karısı daha gerçi senink şantiyeci değilmiş ama olsun zordur bacım bilirim ben jeoloji müh,eşim inşaat müh..27 yaşındayım..eskişehirden sevgiler

Apekmimekcim, Benim ki de inşaat muhendisi. hem projesi hem de santiyeci, kendi isi olldugu icin herseyi yapiyo. benimki celik uzerine uzman ammma.siz gelin burda size is coook.

Son düzenleme:
spor yapayim derken mi agrittin yoksa:26:

sanmıyorumm şekerimm onun ağrısı daha farklı..
cescim hamile olamam yani henuz yumurtladıgımı bile düşünmüyorum zira bi belirti yok reglime de var..hani dedim yumurtlıcam ondan mı?oluyo mu öle bşi..özellikle sağ tarafım..

ablamda eskişehirde oturuyo.arada gidiyorum güzel bir şehir...2 hafta önce ordaydım....sürekli taşınmak,evini değiştirmek,yeni insanlar tanı alış zor ama ne yapalım işte....

e yumurtlama belirtisi de olabilir tabe.

ablamda eskişehirde oturuyo.arada gidiyorum güzel bir şehir...2 hafta önce ordaydım....sürekli taşınmak,evini değiştirmek,yeni insanlar tanı alış zor ama ne yapalım işte....

Ben neden taşındığınızı anlamadım ama...tayin falan da yok hayırdır?

aynen canım 2 3 iş birden yapıyo...muhasebesine bile bakıyo...bulmuşlar böyle adamı bırakmıyolar kaç kere ayrılmak istedi bırakmadılar..bende muhasebeciyim bazen eve getiriyo muhasebe işlerini ben yapıyorum kendisi çok yoruluyo...şirket inşaat üzerine baraj yol köprü tünel v.s işte...

Bebeğim tam benim ağrım yumurtlama döneminde sızı gibi oluyo benim pıtışıma vuruyo kasıktan başlayıp.Çalışmaya ara verme sakın.Ben bu öğle yemeğini simit ayran yaptım sonra da2-3 km yürüdüm.Simit ayran bazı diyetlerde vardı çok mu fazla acaba deecem

bence simit olmaz yakışmadı diyetinize, çünkü o susamlardaki enerji acayip bişey. cok kalorili.

tamam dünürümmm :78::78:
bence simit olmaz yakışmadı diyetinize, çünkü o susamlardaki enerji acayip bişey. cok kalorili.

yok yok şekerim öğlen yediğin ve ardından yürüdğün için bence kabul edilebilir sınırlar içerisinde akşamları yemedikten sonra öğlen biraz kaçırabiliriz kantarın topuzunu..seda annem demişti

bana biri öyle dese ben kantarda topuz bırakmam vallaeveyi deveyi yerim gitsin nasılsa öğlen derim:):)

bana biri öyle dese ben kantarda topuz bırakmam vallaeveyi deveyi yerim gitsin nasılsa öğlen derim:):)

ben de misal bu öğlen pilav vardı 2 kaşık yemedim 4-5 kaşık yedim..ha ekmek yemedim oradan telafi ettim..sen mekik de çekersin şimdi misss gibi olur...o yürüdüğün yolla simiti erittin..bugun yürümemişsin gibi oldu..öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…