iyiyiz kuzum sen nasılsın?hoşgeldin
Iyiyiz sen de iyi misin?QUOTE]
hoşgeldin ebrummm
hosbulduk canlarim bende iyyim...bayaa bi kaynatmissiniz herhalde
eşim proje mühendisi ben muhasebeciyim...evlenmeden önce şirketlerimiz ortak iş yapıyolardı orda tanıştık.Evlendikten sonra işi bıraktım çok yorulmuştum...tembellikte sarınca işe devam etmedim.eşimin.hem 3 aylığına 5 aylığına kimse iş vermez artık.eşimin şirketinde de hiç bayan çalışmıyo orasını istemiyorum...böyle işte..sen ne iş yapıyosun?hangi şehirdesin
Iyiyiz sen de iyi misin?
O zaman seni hemen İzmir'e alalım tatlum. bak denizi var, havası ılık, insanı sıcak daha ne olsun,...
kızlar bi sorum gibi olcak..kasıklarımdan kukuya doğru iç tarafa dogru diyim bıçak saplanıyo gibi oluyo..ne olucu ki bu şimdi?
kızlar bi sorum gibi olcak..kasıklarımdan kukuya doğru iç tarafa dogru diyim bıçak saplanıyo gibi oluyo..ne olucu ki bu şimdi?
anam bi inşaat mühendisi karısı dahagerçi senink şantiyeci değilmiş ama olsun zordur bacım bilirim ben jeoloji müh,eşim inşaat müh..27 yaşındayım..eskişehirden sevgiler
spor yapayim derken mi agrittin yoksa:26:
anam bi inşaat mühendisi karısı dahagerçi senink şantiyeci değilmiş ama olsun zordur bacım bilirim ben jeoloji müh,eşim inşaat müh..27 yaşındayım..eskişehirden sevgiler
sanmıyorumm şekerimm onun ağrısı daha farklı..
cescim hamile olamam yani henuz yumurtladıgımı bile düşünmüyorum zira bi belirti yokreglime de var..hani dedim yumurtlıcam ondan mı?oluyo mu öle bşi..özellikle sağ tarafım..
ablamda eskişehirde oturuyo.arada gidiyorum güzel bir şehir...2 hafta önce ordaydım....sürekli taşınmak,evini değiştirmek,yeni insanlar tanı alış zor ama ne yapalım işte....
e yumurtlama belirtisi de olabilir tabe.
benim böyle sanci saplanmisti reglimden 2 gun once, icerden asagi dogru de mi. e ben hamileyim yoksalam sen sen sen de mi hamilesiiin.
Apekmimekcim, Benim ki de inşaat muhendisi. hem projesi hem de santiyeci, kendi isi olldugu icin herseyi yapiyo. benimki celik uzerine uzman ammma.siz gelin burda size is coook.
sanmıyorumm şekerimm onun ağrısı daha farklı..
cescim hamile olamam yani henuz yumurtladıgımı bile düşünmüyorum zira bi belirti yokreglime de var..hani dedim yumurtlıcam ondan mı?oluyo mu öle bşi..özellikle sağ tarafım..
Bebeğim tam benim ağrım yumurtlama döneminde sızı gibi oluyo benim pıtışıma vuruyo kasıktan başlayıp.Çalışmaya ara verme sakın.Ben bu öğle yemeğini simit ayran yaptım sonra da2-3 km yürüdüm.Simit ayran bazı diyetlerde vardı çok mu fazla acaba deecem
tamam dünürümmm :78::78:Bebeğim tam benim ağrım yumurtlama döneminde sızı gibi oluyo benim pıtışıma vuruyo kasıktan başlayıp.Çalışmaya ara verme sakın.Ben bu öğle yemeğini simit ayran yaptım sonra da2-3 km yürüdüm.Simit ayran bazı diyetlerde vardı çok mu fazla acaba deecem
bence simit olmaz yakışmadı diyetinize, çünkü o susamlardaki enerji acayip bişey. cok kalorili.
tamam dünürümmm :78::78:
yok yok şekerim öğlen yediğin ve ardından yürüdğün için bence kabul edilebilir sınırlar içerisindeakşamları yemedikten sonra öğlen biraz kaçırabiliriz kantarın topuzunu..seda annem demişti
bana biri öyle dese ben kantarda topuz bırakmam vallaeveyi deveyi yerim gitsin nasılsa öğlen derim:):)
kizlar dün gece bende dayanamadim bi tabak makarna yedim hemde ketcapli:26::26::26:
kizlar dün gece bende dayanamadim bi tabak makarna yedim hemde ketcapli:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?