kepekli makarna mı?ilk kez duyuyorum benaman yapsam da kocam yemez ki..tam türk böyle kıymalı yogurtlu fln sevr o en kötü salçalı....ama merak ettim ya..alayım kendime yapayım..vay anasını daha neler çıkıcak yaw
kepekli makarna mı?ilk kez duyuyorum benaman yapsam da kocam yemez ki..tam türk böyle kıymalı yogurtlu fln sevr o en kötü salçalı....ama merak ettim ya..alayım kendime yapayım..vay anasını daha neler çıkıcak yaw
DİYET GRUBUMUZ (BAŞLANGIÇ:18 OCAK)
İSİM........................BOYU...............KİL OSU..................VERDİĞİ KİLO.........VERECEĞİ KİLO
deece.....................1.74 ...................63 .................................................. .....8...........
soulfly_eu................1.76.................... 71............................1................... ..... 9........
ebru_32...................1.68...................7 0............................1.................... ......9........
turlik.......................?? ...................??............................. ...??........................??.........
bebişim...................???..................... ??.............................??................. .......??.........
sabah: 2 dilim ekmek
1 yumurta ya da 1 dilim peynir(ya da yarım yarım ikisinden ye)
5 zeytin
istediğin kadar marul,roka,maydonoz,salatalık,domates
haftada 2 kez 1 tatlı kaşığı reçel ya da bal yiyebilirsin(böylece açgözlülüğün önünü kesiyorsun.çok katı yaparsan bir süre sonra diyeti bozup saldırıyorsun)
çay kahve şekersiz
öğle : 4 dilim ekmek( 1 dilim ekmek=2 kaşık pilav,ma karna) yani mesela 4 kaşık pilav yersen 2 dilim ekmek
8 kaşık sebze(az yağlı pişsin)
bol limonlu 1 tatlı kaşığı yağlı salata(yağ olmazsa vitamin kullanılmıyormuş)
haa bu arada 1 kase çorba da 1 dilim ekmek yerine geçiyor,isterseniz çorba içip 1 dilim ekmeği çıkarın
akşam: 1 dilim ekmek
1 kase çorba
haşlanmış ya da ızgara et,tavuk,köfte,balık(avcunuzun ortası kadar 2 parca hakkınız var.yaklaşık 4 köfte büyüklüğü falan)
4 kaşık sebze
bol salata öğlenki gibi
ben salatamın üstüne haşlanmış tavuk falan koyup yiyorum.iyi oluyor.
isterseniz bu öğün öğleyle değişebilir ama ekmek sayıları değiştirilemez.
süt ve süt ürünleri ara öğünlerde çünkü kalsiyum demiri öldürüyor. o yüzden et ve baklagille beraber tüketilmeyecekler. haa baklagil yeme hakkınız 4 kaşık.sebzeyi çıkart,4 kaşık kuru fasulyeni ye.inanın hiç az değil.lokanta tabaklarında o kadar dahi olmuyor.
ilk hafta için ;her sabah ve her akşam 25x2 set 50 sabah 50 akşam toplam 100 mekik
her gün imkanlar dahilinde yürüyüş
ayakkabi gzelmis renginede bayildim ama cok topuklu degil mi yahuu
Çooooooooook güzel, tam benim rengim bayıldım hemen al bence. ben giyemiyorum boyle topuklu cok özeniyorum. giysem kesin 2 metre olurum zebellah gibi.
hihaaaahoyyyytttt listede ben de varımmmm,,,
diyete dün başladım...
kilom 75
boyum 1.68
versem versem ancak 10 kg verebilirim...
yaaaa listeyi görünce çok motive oldum bennnnnnn
çok hoşmuş şekerim giyebiliyosan al..ben gyemiyorum çok topukluKokoshoes'in Fotoğrafları - ayakkabılar | Facebook
Kızlar bu ayakkabı nasıl alsam mı
Numarası yokmuş yaaa
evet çok topuklu ama ben severim böyle topuklu kokoş tam benim tarzımBir de zayırlayınca giyiceksin bunu offf süper.o zwaman 1.80den fazla olurum herhalde cess yetişirim sana.
Kokoshoes'in Fotoğrafları - Az topuklu olanlar | Facebookçok hoşmuş şekerim giyebiliyosan al..ben gyemiyorum çok topuklu
bu arada selam kızlar,,,nasılsınız?
ben de diyetin 2. günü akşam yemeğini biraz fazla kaçırmış olucam ki malak gibi yattım kaldım...
yemekten sonra azıcık hoplayıp zıplıcaktım güyaaa
canikom hosgeldinnhadi ozaman hep beraber verelim su kilolariii
ay bu da harikaaaa, benim cizmelerime beenziyo. ben de boyle terlik taban alıyorum, kağıt gibi:)
evt işte tam benlik benim giydiğim topuk maksimum 2 parmak ...günlük hayatta onu bile tercih etmem hep dümdüzzzrahat oluyo napiiiiim
hoşbuldum şekerim
verelim kiloları verelim de ben yemeği fazla kaçırmışım yaaaa
normal ekmeği bıraktım,,,tam buğday ekmeği yiyorum ama yemeğin yanında ekmek yedikten sonra tam 5 kaşık pilav yedim
vicdanım sızladı offf offf...
bu liste olayı da süper olmuş valla yaaa,,,insan kim ne kadar kilo vermiş gün içinde ne yenilmiş ne içilmiş görünce çok motive oluyo
kuzularımmmm bana musade..eve gidicem kuaföre gidicem soora da partiyegece gelince giremem malum riskli günler:78::78::78:
hepinizi öptüm.mercimekleri bademleri fln
.diyet grubumun gülleriiii durmak yok diyete devam ona göre
hoşçakalınnnn
Selam canım
Ya benim için en zevklisi o.Yemekten sonra çıkıyom topun üstüne bi oyana bi buyana eşimin moral vermeleri de cabası
Benim de çizmelerim hep böyle zaten çizmede topuk sevmem topuklu sadece o gösterdiğim tarzda ayakkabılarda giyerim o da nadir yani yürünmüyo zatenBakalım numarası varsa sipariş edicem vardır inşallah.Bendeki ayak değil palet olduğu için zor buluyorum :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?