2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Nasıl bi akıntı canım o?Yumurtlama akıntısı gibi mi ki tekrar yumurtluyorum sandın?Bilelim ki bizim başımıza da gelirse birgün anlayalım ne olduğunu

canım dur daha hamiş olduğumu bilmiyorum,bi belli olsun söylerim ben sana,,,,
aynı yumurtlamadaki gibi kıvamlı

:84::84::84:
Sivilcelerim beni depresyona soktu resmen
İzzet altınmeşeye döndüm yanağımda koca bi tane varrrrr

Son düzenleme:
canım dur daha hamiş olduğumu bilmiyorum,bi belli olsun söylerim ben sana,,,,
aynı yumurtlamadaki gibi kıvamlı

Olsun ben yine de öğreneyim.Canım benim sen şimdi adet dönemindesin kuru olması gerekiyormuş vajinanın.Benim kimyasalda çok ıslaktı böyle aman aman gelmiyordu ama akıntı vardı.Az olması kimyasal olduğu için herhalde.

Bende de var. sag yanagimda 2 tane. Sabah fontoten sürdüm sadece sivilcelerin uzerine, fondoten koyu renkmis, ofise bir geldim daha beter gorunuyor. Dedim sileyim de bari sivilcelerim gorunsun daha iyi.

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

kadercim ben zıplıyorum ama bak sen sakın zıplama belki de bebişko vardır göbişkoda...
ne zaman test yaptırcaksın canım yarın mı?

hadi yaa,,,yağlı yeme,abur cuburr yeme,dikkat et biraz,,,,stresten olabiliyoo
dokunma hiç kendiliğinden sönerr,,,,
ayy izzet beyinde hakkaten çok kötü yaaa

salsil diye bi merhem var sivilcenin üzerine sürüyosun kurutuyo şekerim..ama evde çözüm arıyosan bebe pudrası sürülebilir kurutuyo o

Bende de var. sag yanagimda 2 tane. Sabah fontoten sürdüm sadece sivilcelerin uzerine, fondoten koyu renkmis, ofise bir geldim daha beter gorunuyor. Dedim sileyim de bari sivilcelerim gorunsun daha iyi.

Valla ynı hatayı ben de dün yaptım sivilceleri daha çok meydana çıkarmaktan başka bir şey yapmıyor

editttt
aynı msj iki kere gitmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…