2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

selam kızlar nasılsınızz yeni topik hayırlı olsunnn inşallah ugurlu gelirr

hoşgeldin canım..iyiyiz sen nasılsın bakalım?evet topikimiz hepimize uğur getirsin inşallah

hoşbuldukk:80: iyiyim canım şükür kaç gündür kocişim evde o varken gıremıyorum beyfendı ilgi bekliyo sureklı sizler nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli

Kızlar ne zamandır bebek istiyorsunuz . benim 1 yıl oldu tam anlamıyla başlayalı.korkmaya başladım artık. eşimde varikosel çıktı ilaç kullanıyor (clomen) yeni başladık. umarım rabbim çok bekletmez bizleri.

hoşbuldukk:80: Iyiyim canım şükür kaç gündür kocişim evde o varken gıremıyorum beyfendı ilgi bekliyo sureklı Sizler nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli
ahh erkekler..hep öyleeee....valla benim dolu bi haftasonum oldu...güzeldi..bi değişiklik yokmuş galiba topkitede...

biz 14 aydır evliyiz hemen hemen ama 1 kere denedik onda da yumurtlamamışım Bu ay 2.olcak inşallah çok bekletmez kuzucuk

selam kızlar , 2011 hepimize şans getirmesi dileğiyle..beklenmeyen adet tarihime 9 gün var , siz herhangi bir belirti hissediyormusunuz?

kadercimmm nasılsın tatlım konussana özledim yaa hepinizi

selam kızlar , 2011 hepimize şans getirmesi dileğiyle..beklenmeyen adet tarihime 9 gün var , siz herhangi bir belirti hissediyormusunuz?

ben belirti olayını rafa kaldırdım çünkü farkettim ki psikolojik yuzde 90'ı..biz yaratıyoruz farkında olmadan...o yüzden ne desem yalan olur

ben belirti olayını rafa kaldırdım çünkü farkettim ki psikolojik yuzde 90'ı..biz yaratıyoruz farkında olmadan...o yüzden ne desem yalan olur

evet doğru söylüyorsun ,aklımızda olduğu için belirtilerin benzerleri yaşanabiliyor.artık hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz..

evet doğru söylüyorsun ,aklımızda olduğu için belirtilerin benzerleri yaşanabiliyor.artık hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz..

Bende katılıyorum buna, tüm gebelik belirtilerini yaşadım. ama hüsran dolu oldu sonu. artık hiç birini düşünmüyorum. (en azından ciddiye almıyorum)

Bende katılıyorum buna, tüm gebelik belirtilerini yaşadım. ama hüsran dolu oldu sonu. artık hiç birini düşünmüyorum. (en azından ciddiye almıyorum)

son birkaç gündür bende kendimi çok dinledim ama yapmayacağım , başka şeyler düşünmem lazım

son birkaç gündür bende kendimi çok dinledim ama yapmayacağım , başka şeyler düşünmem lazım

kesinlikle bende belirti yaşıyorum bir sürü ilk aşamada yaşanmayacak belirtiler aşerme gibi hadi uyku hali gebelik olmasada olabilir yorgunluk fln ama aşerme ilk haftalarda olmaz bencede ama bende çok şey istiyor canım bende korkuyorum gebelik yoksa hüsran yaşayabilirim. bende bazen unutuyorum ama hemen aklıma geliyo düşünmeden edemiyorum artuık gelsin geçsin şu adet günüde bebiş varmı yokmu görelim istiyorum.

aynen canım şu gün gelsene biz de rahatlasak.senin kaç günün var daha?

bende her sene bu yıl çalışmasam da sınava mı hazırlansam acaba diyorum ama yine de yarım gün çalışmak cazip geliyo işte.sonuçta öğleden sonraları evdeyim çalışabilrim ama içimden de gelmiyo artık sınava hazırlanmak bebişi yapalım da sonra bırakırım çalışmayı heralde...yaş 26 çocuk yap sınava gir kazanabilirsen atan oooooooooo bi bakmışın 30 oluvermişim

arkadaşlar mrb bende yeni katılıyorumm bugün aranıza. 18 aylık evliyim ve 3. ayımız bebek düşünüyoruz ve sanırım bu ay olumlu. dün kırmızı krtı görmem gerekiyordu fakat olmadı :) ve iki gündür sıksık olmak şartı ile midem bulanıyo ateş basıyor ve kasıklarıma iğneler batıyor kısa süreli. test alıcam fakat daha erken diye düşünüyorum. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

amin canım. umarım gelmiştir meleğin. ne mutlu sana çok bekletmedi seni.

Merhaba arkadaşlar,
Yeni yıl hepimizin isteklerinin olduğu bir yıl olsun. Hepimizin bebeklerine kavuştuğu bir yıl olur inşallah.
Bebek haberini alan arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar :)
Benim 3 günüm kaldı beklenmeyen günüme, heyecanla geçeceğini günü bekliyorum :)))
Hamile kalan arkadaşlardan yaşadıkları belirtlileri öğrenebilir miyiiizzz :))

Allah hayırlı etsin inşallah... umarım bir problem çıkmaz... hayırlı ve mutlu bir şekilde öğrenirsin hamileliğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…