2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Bence hiçbir belirti beklentisinde olmayın. Benim hiiiç belirtim olmadı, yani öyle erken gebelik berlitilerinden bahsedliyor ya onlardan yaşamadım hiç. Şu an bile 5+3 hamileyim mide bulantisi bile denemez bisi var, sadece ic bulantisi. Goguslerde sisme oluyor tabi ama normal regl tarihi yaklasiminda da oldugu icin onu belirtiden saymiyorum. Baskasinda olur mu bilmem ama benim yumurtlama ve supheli iliskiden tam 3 gun sonra hic yasamadigim garip bir akintim olmustu, beyaz sut kesigi gibi, sanirim hamile kaldigim icindi, cunku daha ınce hic yasamamistim. Ama dedigim gibi benim hala, hamile oldugumu bilmesem, belirtim yok derecede az.

slm kızlarrr,,,nasılsınızzz
benimde bu aralar sanki tekrar yumurtluyormuşum gibi akıntım var,,,acaba 2. kez mi yumurtluyorumm:26:

slm kızlarrr,,,nasılsınızzz
benimde bu aralar sanki tekrar yumurtluyormuşum gibi akıntım var,,,acaba 2. kez mi yumurtluyorumm:26:

hayır işte ikinci kez yumurtlamıyosssuuuun, belki de benim gibi hamilelik belirtisidir o???

hayır işte ikinci kez yumurtlamıyosssuuuun, belki de benim gibi hamilelik belirtisidir o???

ayy bilmiyorumki cesscim inşlhh öyledirr,,,,
dün temizlik yaptım,eğildikçe sağ tarafımda ağrı gibi bişey hissettim,ama uzanınca geçti,devam etmedi,,,hayırlısı olur inşlhh ya,zaten 4 günüm kaldı,sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidicem,kan tahlili yaptırsam çıkar mı?

çıkar ama çoook düşük çıkar, kafana takılır bu sefer de acaba yukselcek mi yukselmicek mi diye. ay olsun 2 gun sonra tekrar yaptırırsın sen de. hadi yaptır Kader yaaa, merak ettim. ama yazdırdıgın ilaclardan iceym deme sakın ha.

şey canım kan artırma ilacıı,,,demir hapı yazdıracam,hamileliktede kullanılıyo bildiğim kadarıylaa,,,
artık yarına kaldı,yarın gitmişken bi baktırayım kanımaa

şey canım kan artırma ilacıı,,,demir hapı yazdıracam,hamileliktede kullanılıyo bildiğim kadarıylaa,,,
artık yarına kaldı,yarın gitmişken bi baktırayım kanımaa

,Evet kullanılıyo hamileyken. ay inşallah hamilesindirrrr.

ayy kızlarr çok heyecanlandım,heyecanım şuan tavan yaptttı,,,inşlhhh hayırlısıyla hepimiz hamiş oluruz yyaa,,,cesscim sende sağlıkla,hayırlısıyla kucişine alısın bebişiniiiiiiiii,,,

Amin canım inşallah. ben de çok heyecanlıyım aslında, bu acaba hamilemiyim diye başlayan heyecan, sebebi değişerek hamile kaldıktan sonra da devam ediyo. keseyi gorundu mu, kalbi attimi, ikili testi, üçlü testi, doğana kadar hatta dogduktan sonra bile gecmiycek bencee.

ayy asıl heyecan o zaman başlıyo bencedeee,,,dr kontrollerini iple çekiyosundur sen şimdi,,,
inşlhh hamileliğin sonuna kadar herşey yolunda gider,,,

ayy asıl heyecan o zaman başlıyo bencedeee,,,dr kontrollerini iple çekiyosundur sen şimdi,,,
inşlhh hamileliğin sonuna kadar herşey yolunda gider,,,

Sorma, C.tesi saat 2'de randevum. ablam tutturdu ben de gelicem diye. ablam eşim ve ben gidicez. inşallah lnımın akıyla çıkarım doktordan. Offfff, çok stresli. Ama doktor hamileyken sana en yasak olan şey STRES dedi. o yuzden , NO STRESS, JUST RELAX

:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

evet bencede no stress ,ama insan merak ediyor işte,olumlu düşün inşlhh güzel olucak herşeyy,,,

Ya kızlar yüzümü sivilce bastı Napsam geçer?.Bende sivilce falan çıkmazdı ama görseniz koca koca

ayy bebişim inşlhh yüzünü kara çıkarmammm
inşlhh geliyordurrr,,,,

Nasıl bi akıntı canım o?Yumurtlama akıntısı gibi mi ki tekrar yumurtluyorum sandın?Bilelim ki bizim başımıza da gelirse birgün anlayalım ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…