Merhaba arkadaşlar,
Yeni yıl hepimizin isteklerinin olduğu bir yıl olsun. Hepimizin bebeklerine kavuştuğu bir yıl olur inşallah.
Bebek haberini alan arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar :)
Benim 3 günüm kaldı beklenmeyen günüme, heyecanla geçeceğini günü bekliyorum :)))
Hamile kalan arkadaşlardan yaşadıkları belirtlileri öğrenebilir miyiiizzz :))
Merhaba arkadaşlar,
Yeni yıl hepimizin isteklerinin olduğu bir yıl olsun. Hepimizin bebeklerine kavuştuğu bir yıl olur inşallah.
Bebek haberini alan arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar :)
Benim 3 günüm kaldı beklenmeyen günüme, heyecanla geçeceğini günü bekliyorum :)))
Hamile kalan arkadaşlardan yaşadıkları belirtlileri öğrenebilir miyiiizzz :))
slm kızlarrr,,,nasılsınızzz
benimde bu aralar sanki tekrar yumurtluyormuşum gibi akıntım var,,,acaba 2. kez mi yumurtluyorumm:26:
hayır işte ikinci kez yumurtlamıyosssuuuun, belki de benim gibi hamilelik belirtisidir o???
ayy bilmiyorumki cesscim inşlhh öyledirr,,,,
dün temizlik yaptım,eğildikçe sağ tarafımda ağrı gibi bişey hissettim,ama uzanınca geçti,devam etmedi,,,hayırlısı olur inşlhh ya,zaten 4 günüm kaldı,sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidicem,kan tahlili yaptırsam çıkar mı?
slm kızlarrr,,,nasılsınızzz
benimde bu aralar sanki tekrar yumurtluyormuşum gibi akıntım var,,,acaba 2. kez mi yumurtluyorumm:26:
çıkar ama çoook düşük çıkar, kafana takılır bu sefer de acaba yukselcek mi yukselmicek mi diye. ay olsun 2 gun sonra tekrar yaptırırsın sen de. hadi yaptır Kader yaaa, merak ettim. ama yazdırdıgın ilaclardan iceym deme sakın ha.
şey canım kan artırma ilacıı,,,demir hapı yazdıracam,hamileliktede kullanılıyo bildiğim kadarıylaa,,,
artık yarına kaldı,yarın gitmişken bi baktırayım kanımaa
bebiş geliyo olabiler
,Evet kullanılıyo hamileyken. ay inşallah hamilesindirrrr.
ayy kızlarr çok heyecanlandım,heyecanım şuan tavan yaptttı,,,inşlhhh hayırlısıyla hepimiz hamiş oluruz yyaa,,,cesscim sende sağlıkla,hayırlısıyla kucişine alısın bebişiniiiiiiiii,,,
Amin canım inşallah. ben de çok heyecanlıyım aslında, bu acaba hamilemiyim diye başlayan heyecan, sebebi değişerek hamile kaldıktan sonra da devam ediyo. keseyi gorundu mu, kalbi attimi, ikili testi, üçlü testi, doğana kadar hatta dogduktan sonra bile gecmiycek bencee.
ayy asıl heyecan o zaman başlıyo bencedeee,,,dr kontrollerini iple çekiyosundur sen şimdi,,,
inşlhh hamileliğin sonuna kadar herşey yolunda gider,,,
Sorma, C.tesi saat 2'de randevum. ablam tutturdu ben de gelicem diye. ablam eşim ve ben gidicez. inşallah lnımın akıyla çıkarım doktordan. Offfff, çok stresli. Ama doktor hamileyken sana en yasak olan şey STRES dedi. o yuzden , NO STRESS, JUST RELAX
Kader senden çok umutlyum hadi bakalım inşallah bebiş geliyordur
:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:
:118::118::118::118::118::118::118:
ayy bebişim inşlhh yüzünü kara çıkarmammm
inşlhh geliyordurrr,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?