2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

buda çok tatlııı

izzet altınmeşe hah hah haaaaa

benden çok güldüm ,,,a ha haaaaah

hadi yaa,kimyasal da az mı oluyorkiii acaba:26:

kadercim ben zıplıyorum ama bak sen sakın zıplama belki de bebişko vardır göbişkoda...
ne zaman test yaptırcaksın canım yarın mı?

bilmiyomki turliğimm,,,4 günüm var,,,yarın ilaç yazdırmaya gidince kan testide yaptırayım çıksın aradan diye düşündüm ama,bakalım,yarın olsun daaa

yatırdım yatırdım çam dibine
yatırdım yatırdım çam dibine
muahh muahh can hatice
gözleri ceylan hatice
mennn sana gurban hatice

şekerim burası tam bizlik...seda ebru ve ben havamızda olalım da bak gör sen şamatayı
stresten uzak kalmak için birebir

Makara yapıyorum tatlım
Yoksa ben de epey kuduruğum zaten
Hele bu aralar kudurukluk doruk noktasında :78::98:

Makara yapıyorum tatlım
Yoksa ben de epey kuduruğum zaten
Hele bu aralar kudurukluk doruk noktasında :78::98:

Allah seni ne yapmasın deliiiiii
bende diyorum kendi kendime geçen gün ben bu kıza kuduruk dedim de bayaaaa bi güldük
şimdi ne oldu da böyle dedi...
kafam pek karışık bu günlerde zatennnn

:44::44::44::44:

Allah seni ne yapmasın deliiiiii
bende diyorum kendi kendime geçen gün ben bu kıza kuduruk dedim de bayaaaa bi güldük
şimdi ne oldu da böyle dedi...
kafam pek karışık bu günlerde zatennnn

:44::44::44::44:
Niye tatlım karışık kafan.Şu kendi kendine uydurduğun yumurtalık kisti yüzünden mi?

Niye tatlım karışık kafan.Şu kendi kendine uydurduğun yumurtalık kisti yüzünden mi?

sanırımmm:78::78::78:

bi de başka bişey var aslında...
dün gece wc ye gittiğimde bi bakayım akıntım var mı dedim elime şöööööööööööööyle kocaman şeffaf yumurta akı gibi upuzun ve yoğun bi akıntı geldi...
ne ki şimdi bu?
sabah ateşimi de ölçtüm 35.8:26::26::26:

Adetlerin düzenli mi canım?
Düzenli değilse şimdi yumurtluyo olabilirsin.Yumurtlamadım ben bu ay demiyor muydun sen?

Adetlerin düzenli mi canım?
Düzenli değilse şimdi yumurtluyo olabilirsin.Yumurtlamadım ben bu ay demiyor muydun sen?

pek düzenli sayılmaz en azından bebek düşünmeye başlayıncaya kadar 30-32 gün falandı ama bu bebek stresi yüzünden 45 gün gelmediği oldu hatta kasımda duphaston içerek adet oldum...
eğer yumurtladıysam bile tren kaçtı...
çünkü benim kociş gececi:78::78::78:

Gündüz yapıverin canım hemen kaçmaz o tren bildiğim kadarıyla

ahanda uykucu uyandı benim...
yemek yedikten sonra gelirim kızlar...
görüşürüz

Allah hayırlı etsin inşallah... umarım bir problem çıkmaz... hayırlı ve mutlu bir şekilde öğrenirsin hamileliğini...

allah kucağına almayı nasib etsin hayırlısı olsun :) çok sevindim senin adına . inş. bizimde bebişlerimiz öğreniceğimiz günü bekliyorlasrdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…