dur kız duphaston içtim ya 10 gün..dün gece sonuncuyu içtim..10 gün içinde gelmesi gerekooooorr
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
izzet altınmeşe hah hah haaaaa
Olsun ben yine de öğreneyim.Canım benim sen şimdi adet dönemindesin kuru olması gerekiyormuş vajinanın.Benim kimyasalda çok ıslaktı böyle aman aman gelmiyordu ama akıntı vardı.Az olması kimyasal olduğu için herhalde.
kadercim ben zıplıyorum ama bak sen sakın zıplama belki de bebişko vardır göbişkoda...
ne zaman test yaptırcaksın canım yarın mı?
gözümün önüne direkt izzet altınmeşe geliyo
kızlar ben pazara gidiyorum,,,şimdilik hoşçakalın
yatırdım yatırdım çam dibine
yatırdım yatırdım çam dibine
muahh muahh can hatice
gözleri ceylan hatice
mennn sana gurban hatice
aaaaa ne ayıp şarkılar bunlar
sanırım burası hiç bana göre değil
aaaaa ne ayıp şarkılar bunlar
sanırım burası hiç bana göre değil
şekerim burası tam bizlik...seda ebru ve ben havamızda olalım da bak gör sen şamatayı
stresten uzak kalmak için birebir
Makara yapıyorum tatlım
Yoksa ben de epey kuduruğum zaten
Hele bu aralar kudurukluk doruk noktasında:78::98:
Niye tatlım karışık kafan.Şu kendi kendine uydurduğun yumurtalık kisti yüzünden mi?Allah seni ne yapmasın deliiiiii
bende diyorum kendi kendime geçen gün ben bu kıza kuduruk dedim de bayaaaa bi güldük
şimdi ne oldu da böyle dedi...
kafam pek karışık bu günlerde zatennnn
:44::44::44::44:
Niye tatlım karışık kafan.Şu kendi kendine uydurduğun yumurtalık kisti yüzünden mi?
Adetlerin düzenli mi canım?sanırımmm:78::78::78:
bi de başka bişey var aslında...
dün gece wc ye gittiğimde bi bakayım akıntım var mı dedim elime şöööööööööööööyle kocaman şeffaf yumurta akı gibi upuzun ve yoğun bi akıntı geldi...
ne ki şimdi bu?
sabah ateşimi de ölçtüm 35.8:26::26::26:
Adetlerin düzenli mi canım?
Düzenli değilse şimdi yumurtluyo olabilirsin.Yumurtlamadım ben bu ay demiyor muydun sen?
pek düzenli sayılmaz en azından bebek düşünmeye başlayıncaya kadar 30-32 gün falandı ama bu bebek stresi yüzünden 45 gün gelmediği oldu hatta kasımda duphaston içerek adet oldum...
eğer yumurtladıysam bile tren kaçtı...
çünkü benim kociş gececi:78::78::78:
Gündüz yapıverin canım hemen kaçmaz o tren bildiğim kadarıyla
ahanda uykucu uyandı benim...
yemek yedikten sonra gelirim kızlar...
görüşürüz
Allah hayırlı etsin inşallah... umarım bir problem çıkmaz... hayırlı ve mutlu bir şekilde öğrenirsin hamileliğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?