2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Ya kızlar benim de öyle beyaz bi akıntım geldi yoğun kıvamlı... Adet olmadan önce size de oluyormu? Çok karnımm ağrıyo yaa bu ay da olmayacak...

Son düzenleme:
çıkıyorum şimdilik görüşem üzere turlik yumurtlamışsın galiba heee sabah yakala arkadaşın dediği gibi...

valla sabah zor yakalarım adamı ben saat 06:50 de evden çıkıyorum o 07:30 da evde oluyo yani görüşemiyoruz...

şimdi deyemek yedi uyuyo pislikkkkkkk

anammmm turliğim şimdide burdaaa,
kız zehir hafiyemm ne zaman gldin buraya
kimse yok diye gittim sohbet topiğine
ama burası da iyi kalabalıklaşmışşş

anammmm turliğim şimdide burdaaa,
kız zehir hafiyemm ne zaman gldin buraya
kimse yok diye gittim sohbet topiğine
ama burası da iyi kalabalıklaşmışşş

burda kimse yokken dedikodu yapma hakkını kurdela da kullanabilirsin ama burası kalabalıkken o dedikoduları burda yapçeeeeeeeeezzzz tamam mı tatlişkom:103::103::103:

burda kimse yokken dedikodu yapma hakkını kurdela da kullanabilirsin ama burası kalabalıkken o dedikoduları burda yapçeeeeeeeeezzzz tamam mı tatlişkom:103::103::103:

Kim ne nerde dedikodu mu ben de ben de

canım sohbet toiğinde kaynanaları çekiştiriyordukkk
anammmm esra erol hamileymişşşşşşşşşşş

Bak esra erol bile hamileeee
Esralar hamile kalıyo bu ay Bi ark vardı bu fprumda o daa hamile hadi kader sende kalırsın ümitlerim yeşercek

Bak esra erol bile hamileeee
Esralar hamile kalıyo bu ay Bi ark vardı bu fprumda o daa hamile hadi kader sende kalırsın ümitlerim yeşercek

ayy nasıl duygulandımmmmm
bende bendeeeeeee
bananeee yaaa
esrant nickli arkadaşımı diyon canım sen

ayy nasıl duygulandımmmmm
bende bendeeeeeee
bananeee yaaa
esrant nickli arkadaşımı diyon canım sen

Evet canım 2. denemede tutturmuş ne güzel.Valla ben de çok duygulandım esraya anammm ne güzel ben bu kadın için düşünürdüm yaa hamile giibi falan erdim ben erdim

canım sohbet toiğinde kaynanaları çekiştiriyordukkk
anammmm esra erol hamileymişşşşşşşşşşş

esra erol bile daha dün evlendi hemen hamile kalmış vayyy canına yaaaaa...
bize de tüyo verse ya

sen de araştırmacı gazeteci ol benim gibi sen de dedikodu yap...
ama burası kalabalıkken orada yakalarsam ısırırım hepinizi :84::84::84:

ya kurdelamla 2008 gelinleri topiğinden arkadaşızzz,,,,o gel diyo benimd topiğime,fırsat buldukça uğruyyorumm işte

Ben hep burdayım gayet sadıkım

maşşşşlhh bebişimmm,,,,,

Evet canım 2. denemede tutturmuş ne güzel.Valla ben de çok duygulandım esraya anammm ne güzel ben bu kadın için düşünürdüm yaa hamile giibi falan erdim ben erdim

ayy düşünüyorlarmış demekkki,,,2. de haa esracım sıra bizde ,ismimizin hakkını verelimmm
sen tahmin mi ediyodun kızzz,,,valla tuttu tahminin,,,
darısı bizlere...

esra erol bile daha dün evlendi hemen hamile kalmış vayyy canına yaaaaa...
bize de tüyo verse ya

he yawww sorma şurda kaç ay oldukii,,,benim 2,5 yıl oldu evleneli,gerçi biz daha yeni istemeye başladık bebişş,,,
sms atalım tüyo içinnnn
ne dersinnn turlikçimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…