2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

geçti canım günüm bugün 3. gün midem bulanıyo 2 gündür şimdi çok daha fazla.. belim ağrıyo birazda.

Mide bulantısı için biraz erken ama bünyeden bünyeye değişebiliyor.Adetlerin şaşmıyorsa büyük ihtimal bebiş vardır.İnşallah da vardır

bnde ocagın 7sınde adet olcam bkalım hyrlısı kasıklarım flan agrıo mıdem kazınıyor test yaptım bgun idrar testi negatif çıktı yıkıldım

bnde ocagın 7sınde adet olcam bkalım hyrlısı kasıklarım flan agrıo mıdem kazınıyor test yaptım bgun idrar testi negatif çıktı yıkıldım

Yıkılma yıkılma.O testlere de güvenmeyin bence.Geçen ay ben de pozitif gösterdi adetim üçç gün önceden geldi Test bozukmuş yani.Bence şüphesi olanlar en iyisi kan testi yaptırsın kesin çözüm

ya bulantım kusucak derecede değil :) her kadında aynı belirtiler yaşanmıyo zaten kimileride günün geçtikten 1 gün sonra belirtileri yaşamaya başlarsın falan yazmış... kan testini de yaptırıcam da erken diye düşünüyorum 2 gün daha bekleyeyim kesin olsun en azından d,yorum canım yaa ne bileyim negatif sonucunu görmek korkutuyo beni sanırım...

Yıkılma yıkılma.O testlere de güvenmeyin bence.Geçen ay ben de pozitif gösterdi adetim üçç gün önceden geldi Test bozukmuş yani.Bence şüphesi olanlar en iyisi kan testi yaptırsın kesin çözüm

bencede kan testi yaptır yada adet gününe kadar bekle,,,bu arada benimde 7 ocakk regl günüm

ay bide geçen ay kımyasal gebelık geçirdim ynı ne bılım hep umıt var içimde ha olacak diye 2 aydır ugraşıyorum işte bkalım Allah boynu bukuk bırakmasın kımseyı ya çok fena bu olay

slm kizlar ben geldim nasilsininz neler yapiyorsunuz gecmisi okumaktan bende gec geciktim selam vermeye ne vr ne yok....

bişi sorucam arkadaşlar acil cevap verirseniz çok memnun olurum. folbiol folikasit kullanan arkadaşlardan ricam yan etki yapan arkadaşlarım şikayetlerini yazabilirlermi. ben ilaçtannmıdır nedir 2 aydır kullanıyorum aşırı bi şişkinlik ve nefes darlığı başladı bende...

slm kizlar ben geldim nasilsininz neler yapiyorsunuz gecmisi okumaktan bende gec geciktim selam vermeye ne vr ne yok....

hoşgeldinn bebişişmmmm,,,,iyiyiz bizz ,seni sormalıı...

valla kilo aldırıyor sadece,başka şikayetim olmadı benimm

cnm kan testi yaptırcam da burdakı doktorlar brz yabanı dur bkalım inş süpriz olur ikimizede

hadi inşlhhhhh canımmm

ay bide geçen ay kımyasal gebelık geçirdim ynı ne bılım hep umıt var içimde ha olacak diye 2 aydır ugraşıyorum işte bkalım Allah boynu bukuk bırakmasın kımseyı ya çok fena bu olay
cnm benim yyaaa ayni suanki benim durumum bana kimyasal gebelik hakkinda biraz bilgi verir misin bende suanda yatiyorum hamileydim testlerde pozitif kandada 48 cikti moralim bozuk biraz bilgilendirirmisin bu kimyasal gebelik neden kaynaklaniyor...

geçen ayda ben test yapmıştım 2. çizgi silik çıktı 2 gün sonra kırmızı kartı görmüştüm çok şaşırmıştım testlerde çok çok güvenilir değil

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

turlik heaven1+ nazelmas_41 asi_83 kad_er+ sedosumm perwinela civciv89 soulfly_eu+

rekor mu kırıyoruz ne

hoşgeldinn bebişişmmmm,,,,iyiyiz bizz ,seni sormalıı...

valla kilo aldırıyor sadece,başka şikayetim olmadı benimm

hadi inşlhhhhh canımmm
benimde ayni cnm bildigin gibi hala bekliyorum agrilarim kesildi ama gelen giden hicbirsey yok kafam karisti cnm yaaa

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

turlik heaven1+ nazelmas_41 asi_83 kad_er+ sedosumm perwinela civciv89 soulfly_eu+

rekor mu kırıyoruz ne
evet turlikcim birde ebru olsaydi shi o nerelerde cnm yaaa biz hic denk gelemedik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…