- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
canım sohbet toiğinde kaynanaları çekiştiriyordukkk
anammmm esra erol hamileymişşşşşşşşşşş
Ay tatlım benim kaynanamın çekiştirecek bi yönü yok ki
Arada laf sokardı ama çok iyi kadın valla hakkını yiyemem evlatlarından ayırt etmez hatta bzaen üstün tutar.
elti çekiştirirseniz gelirim ama
ayy düşünüyorlarmış demekkki,,,2. de haa esracım sıra bizde ,ismimizin hakkını verelimmm
sen tahmin mi ediyodun kızzz,,,valla tuttu tahminin,,,
darısı bizlere...
he yawww sorma şurda kaç ay oldukii,,,benim 2,5 yıl oldu evleneli,gerçi biz daha yeni istemeye başladık bebişş,,,
sms atalım tüyo içinnnn
ne dersinnn turlikçimmm
ya kurdelamla 2008 gelinleri topiğinden arkadaşızzz,,,,o gel diyo benimd topiğime,fırsat buldukça uğruyyorumm işte
anam benimkide ilk yılımda iyiydi,geçtiğimiz yaz gittiğimizde hiç memnun kalmadımm davranışlarındannn
eltim yok eşim tek benimm,
görümcem var 2 tane buz gibilerrr,,,aynı ortamda hiç konuşmayızz,,,çok resmmiyizzz
Ya tahmin değil de bi kaç kişi için düşünmüştüm.Yani acaba hamile mi diye düşünmüyordum o kadınve hamilelik düşünceleri ne zaman düşünüyodur ki evlendi kaç yaşına geldi falan diyordumBi kaç kişi için böyle oldu.Bi de hande ataizi hamileymiş aman herkese de söleme daha 7 haftalık düşer müşer dedim ertesi gün baktım bebeğinin kalbi durmuş :26:
Amannn evlerden ırak
Sen de buz gibi ol tatlım
Benim görümcelerim de kaynanam da kayınpederim de süper ama bi eltim var çok kıskanç.
kurdelam benim de arkadaşım ama inan ki o kadar çok topikte o kadar çok kişiyle yazıştım ki hangi topikte tanıştık hatırlamıyorum ama gebelik topiklerinden birinde olduğu kesin
bu arada sen de 2008 de mi evlendin?ben de 2008 geliniyim...
bacım bu sözün üstüne dicek tek kelime yok...
tek fark bende görümce yok ama cadaloz kıskanç suratsız sahtekar uyanık bi elti var
amin canım. umarım gelmiştir meleğin. ne mutlu sana çok bekletmedi seni.
Amannn evlerden ırak
Sen de buz gibi ol tatlım
Benim görümcelerim de kaynanam da kayınpederim de süper ama bi eltim var çok kıskanç.
bacım bu sözün üstüne dicek tek kelime yok...
tek fark bende görümce yok ama cadaloz kıskanç suratsız sahtekar uyanık bi elti var
aaa evet kürtaj oldu o,kalbi durmuş bebişinin,,,,Allahım sen kimseye gösterme çok acıı
biraz da beni düşünsene bebişimmm ,,,acaba hamiş mi diyee ,,,,,
Düşündüm canım hatta bugünden önce hatta çalışmalara sırasında sen söylüyordun yaa o zamanalr ama söylemedim hani bazen ters tepki yapıyo ya o bakımdan
aayy bebişim bak sende 2008 geliniymişsinn,,,ben ekimde evlendimm,senn??[/QUOTE
ben temmuz da evlendim canım...
tam yaz gelini oldum dedim ama bi soğuk oldu hava donmuştum resmen
tşk ederim canım yaa sabırla bekliyorum testimi de aldım fakat bi kaç gün daha bekleyeyimde öyle yapayım testi diyorum ne dersiniz arkadaşlar... çok heyecanlıyım aynı zaamanda bi o kadarda sabırsızlanıyorum sitres oldu iyice yaa... :) :18:
Günün geçti mi canım.Geçmediyse bekle ama geçtiyse yapabilirsin.HAtta ben olsam direkt kan testi yaptırırdım
aayy bebişim bak sende 2008 geliniymişsinn,,,ben ekimde evlendimm,senn??[/QUOTE
ben temmuz da evlendim canım...
tam yaz gelini oldum dedim ama bi soğuk oldu hava donmuştum resmen
aayy bende yaz gelini olmayı çok istedimmm,ama ekimde hava çok iyiydiii
2 yerde oldu benim düğünnn,,,
geçti canım günüm bugün 3. gün midem bulanıyo 2 gündür şimdi çok daha fazla.. belim ağrıyo birazda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?