2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canım sohbet toiğinde kaynanaları çekiştiriyordukkk
anammmm esra erol hamileymişşşşşşşşşşş

Ay tatlım benim kaynanamın çekiştirecek bi yönü yok ki
Arada laf sokardı ama çok iyi kadın valla hakkını yiyemem evlatlarından ayırt etmez hatta bzaen üstün tutar.

elti çekiştirirseniz gelirim ama

anam benimkide ilk yılımda iyiydi,geçtiğimiz yaz gittiğimizde hiç memnun kalmadımm davranışlarındannn
eltim yok eşim tek benimm,
görümcem var 2 tane buz gibilerrr,,,aynı ortamda hiç konuşmayızz,,,çok resmmiyizzz

Ya tahmin değil de bi kaç kişi için düşünmüştüm.Yani acaba hamile mi diye düşünmüyordum o kadınve hamilelik düşünceleri ne zaman düşünüyodur ki evlendi kaç yaşına geldi falan diyordum Bi kaç kişi için böyle oldu.Bi de hande ataizi hamileymiş aman herkese de söleme daha 7 haftalık düşer müşer dedim ertesi gün baktım bebeğinin kalbi durmuş:26:

ya kurdelamla 2008 gelinleri topiğinden arkadaşızzz,,,,o gel diyo benimd topiğime,fırsat buldukça uğruyyorumm işte

kurdelam benim de arkadaşım ama inan ki o kadar çok topikte o kadar çok kişiyle yazıştım ki hangi topikte tanıştık hatırlamıyorum ama gebelik topiklerinden birinde olduğu kesin

bu arada sen de 2008 de mi evlendin?ben de 2008 geliniyim...

Amannn evlerden ırak
Sen de buz gibi ol tatlım

Benim görümcelerim de kaynanam da kayınpederim de süper ama bi eltim var çok kıskanç.

aaa evet kürtaj oldu o,kalbi durmuş bebişinin,,,,Allahım sen kimseye gösterme çok acıı
biraz da beni düşünsene bebişimmm ,,,acaba hamiş mi diyee ,,,,,

Amannn evlerden ırak

Benim görümcelerim de kaynanam da kayınpederim de süper ama bi eltim var çok kıskanç.

bacım bu sözün üstüne dicek tek kelime yok...
tek fark bende görümce yok ama cadaloz kıskanç suratsız sahtekar uyanık bi elti var

aayy bebişim bak sende 2008 geliniymişsinn,,,ben ekimde evlendimm,senn??

tek fark bende görümce yok ama cadaloz kıskanç suratsız sahtekar uyanık bi elti var

Gıcık oluyorum ben.Birebir bi sürtüşmemiz olmadı ama canımı çok sıkıyo.Hep kaynanamların ayırt ettiğini düşünüyo.Herr şeyimi kıskanıyor.Düğünde taktıkları şeylere bile bakmış gramı aynı ama bunun da işçiliği çok diye burun kıvırmış sinir şey.Bana çok güzel bi tv ünitesi yaptırmıştık onu görünce herkesin içinde bi sürü misafir var o ünitenin aynısından bana da ALINACAK o kadar diyo.Ay bak yine sinir oldum.Sanki bi tek hanım için çalışıyo bu adamlar bi o var.Ne güzel evi var beğenmiyo 1. kat diye neymiş ben üst katlarda oturuyormuşum.Yeni ev istiyor.Ya bu ddevirde kendi malın evin var daha ne istiyorsun

amin canım. umarım gelmiştir meleğin. ne mutlu sana çok bekletmedi seni.

tşk ederim canım yaa sabırla bekliyorum testimi de aldım fakat bi kaç gün daha bekleyeyimde öyle yapayım testi diyorum ne dersiniz arkadaşlar... çok heyecanlıyım aynı zaamanda bi o kadarda sabırsızlanıyorum sitres oldu iyice yaa... :) :18:

Amannn evlerden ırak

bende buzz gibi oldum zatenn,,,ben haksızlığa gelemediğim içinn,,,gelin herşeye cvp veriyor diyolarrr...

ayy iyikide eltim yok bide onla uğraşamazdımm...

aaa evet kürtaj oldu o,kalbi durmuş bebişinin,,,,Allahım sen kimseye gösterme çok acıı
biraz da beni düşünsene bebişimmm ,,,acaba hamiş mi diyee ,,,,,

Düşündüm canım hatta bugünden önce hatta çalışmalara sırasında sen söylüyordun yaa o zamanalr ama söylemedim hani bazen ters tepki yapıyo ya o bakımdan

Günün geçti mi canım.Geçmediyse bekle ama geçtiyse yapabilirsin.HAtta ben olsam direkt kan testi yaptırırdım

geçti canım günüm bugün 3. gün midem bulanıyo 2 gündür şimdi çok daha fazla.. belim ağrıyo birazda.

canım benim mide bulantısı 6.haftada falan başlıyomuş...
bende de bulantı vardı ama burda bi arkadaşım bulantının 6.hafta başladığını söyledi...
senin günün geçmiş madem gidip bi kan testi yaptırsana...
bak ben bile heyecanlandım şimciiiiiik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…