Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
turlik heaven1+ nazelmas_41 asi_83 kad_er+ sedosumm perwinela civciv89 soulfly_eu+
rekor mu kırıyoruz ne
benimde ayni cnm bildigin gibi hala bekliyorum agrilarim kesildi ama gelen giden hicbirsey yok kafam karisti cnm yaaa
hoş geldin güzelim biz iyiyiz çok şükürr,,,sen??
yaptiricam cnm yarin sabah hastanede randevumuz var esimle gidip halledicez insallah yukseliyordur 2 gundur ikimizinde morali cok bozuk ben sadece su anda yatiyorum neler oluyor anlayamadim sadece yatiyorum her iste kocisime kaldi sagolsunn her ise kosturuyor...ayy canımm tekrar bi kan testi yaptırsan mı acaba,,,kırmızılar gelmedi, değerin artmışmıdır diye...
yaptiricam cnm yarin sabah hastanede randevumuz var esimle gidip halledicez insallah yukseliyordur 2 gundur ikimizinde morali cok bozuk ben sadece su anda yatiyorum neler oluyor anlayamadim sadece yatiyorum her iste kocisime kaldi sagolsunn her ise kosturuyor...
insallah bir an once netlesir cnm yaa hayirlisi artik allahtan...mecbur güzelimm,şu senin durumun netleşsindeee,,,inşlhh hayırlısı olur cnm,bozmayın morallerinizizii,,,
hosgeldin heavencim nasilsin cnmbende iyiyim canımm thankss
evet turlikcim birde ebru olsaydi shi o nerelerde cnm yaaa biz hic denk gelemedik...
yaptiricam cnm yarin sabah hastanede randevumuz var esimle gidip halledicez insallah yukseliyordur 2 gundur ikimizinde morali cok bozuk ben sadece su anda yatiyorum neler oluyor anlayamadim sadece yatiyorum her iste kocisime kaldi sagolsunn her ise kosturuyor...
kadercim tatlım test yaptınmı sen?? az kaldı gününe bekleyecekmisin
hosgeldin heavencim nasilsin cnm
bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm.karnım agrıyooo
Kızlar ben de geldim işlerimi yaptım misafirlere hazırımmmmmmmmmmmmm
yok bebişim yapmadımmm,,,yarın erken uyanabilirsem hastaneye gidicemm,ilaç yazdırmaya,gitmişken kan testi de yaptırayım diyorum ama,,,bilmiyorumm ya negatif çıkarsa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?