2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

slm kızlar hamiş kalanlar varmı bu ay benim daha 7-8 ocak az kaldı sayılır.ama sadece gögüslerim şiş ve kadar şişki anlatamam ve damarlarım belli oluyor uçları yanları dokunamıyorum başka belirti yok arada kasık agrısı okadar önceden kasıklarım karnım şişerdi.buda belirti olabilirmi ve gögüslerim adettim bittikten bir hafta sonra şişti ve hala şiş yaaaaaaa sadece bu belirti olamaz herhalde:26:

ayy canımm tekrar bi kan testi yaptırsan mı acaba,,,kırmızılar gelmedi, değerin artmışmıdır diye...
yaptiricam cnm yarin sabah hastanede randevumuz var esimle gidip halledicez insallah yukseliyordur 2 gundur ikimizinde morali cok bozuk ben sadece su anda yatiyorum neler oluyor anlayamadim sadece yatiyorum her iste kocisime kaldi sagolsunn her ise kosturuyor...

mecbur güzelimm,şu senin durumun netleşsindeee,,,inşlhh hayırlısı olur cnm,bozmayın morallerinizizii,,,

benimde kasıklarım ağrıyor adet ağrısana benzemiyor sanki akıntı geliyormuş gibi oluyor bakıyorum çok az beyaz bişey kendimmi yapıyorum bilmiyorum bu ay sadece yumurtlam günü 2 gün birlikte oldum ama şansım varmı acaba offfffffffff

eve gelir gelmez haber ver bize canım valla merak ettim bende... moralinide yüksek tutmaya çalış sıkma canını herşey olacağına varır

kadercim tatlım test yaptınmı sen?? az kaldı gününe bekleyecekmisin

yok bebişim yapmadımmm,,,yarın erken uyanabilirsem hastaneye gidicemm,ilaç yazdırmaya,gitmişken kan testi de yaptırayım diyorum ama,,,bilmiyorumm ya negatif çıkarsa:26:

bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm.karnım agrıyooo

Kızlar ben de geldim işlerimi yaptım misafirlere hazırımmmmmmmmmmmmm

ohhh maşşlahh canımm,,,ellerine sağlıkk
benimde ya bu hafta yada önümüzdeki hafta komşular gelicek,15 kişi filan olur tahminen
ben ne hazırlasam şimdiden çeşit aramaya başladım,güzel önerisi olan varsa söylesin lütfeennn
ama öyle zor da olmasınn

Ne güzel herkeşler geliyor.

Seda ,sibel, ces ,ebru, zehra siz de olsaydınız keşke ne şamata yapardık

Son düzenleme:
yok bebişim yapmadımmm,,,yarın erken uyanabilirsem hastaneye gidicemm,ilaç yazdırmaya,gitmişken kan testi de yaptırayım diyorum ama,,,bilmiyorumm ya negatif çıkarsa:26:

yaptır yaptır negatif çıkarsa bir sonraki aya inşallah dicez nolcak kız negatif çıkmasından niye korkuyosunuz yaa bugün olmazsa 3 gün sonra öğrenicen zaten en azından varsa bişey erken öğrenmek daha iyi aslında zaten 3-4 günün kaldı varsa bişey kanda çıkar inşallahhhhhhhh böyle olursunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…