Orada hala görüştüğüm arkadaşlarım var.Geçen sene evlendikten sonra geldik gezdik zaten,eşime de bahane oldu,ben oradaki evimi boşaltmamıştım,eşimle bi kaç gün kaldık ondan sonra boşalttım evi,eşyaları apar topar biraz 2.ele biraz arkadaşlara verdim işte...
başka bi topikte bu karşım kullananların hepside hamile kalmış yaa:44::44::44: bu ayda olmazsa eğer bi denemeyi düşünüyorum ben
oohh beee,,,özlemişim sizleri zatenn,,sedacımda uyuya kaldı galibaa,,,:97:,heaven nasıl bebişini gördümü ,,,
zehra ve gülşah çalışmlaara başladımı,,,
deece ne yaptı yumurtası çatladımı
çok sordum bacım hakkıknı helal et,,,,
senin kociş evde olunca hamiş haberleri geliyormuşş,öyle dedi deece,,,şubatta evden çıkmasın sakın
oldumu bebişimmmmm
oh oh iyi yapmışsınızz canımm,,,,daha gelmezsiniz ozaman siz buralara,,,
hadi yaaaaaa ,bende denerim ozaman,önümüzdeki ay olmazsa tabii canım,,,,hatta hepimiz deneriz
oh oh iyi yapmışsınızz canımm,,,,daha gelmezsiniz ozaman siz buralara,,,
kız sedaaaaaaaaa sana 2 kez nasılsın diye sordum,bademimi de sordum,görmedinmi kuşummmmmmmm
nazlı hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Oldu canım aynen öyle oluyor.Sen test yapacağın günü söyle ben işe yollamam
Deeece tekrar adet oldu ilacın yan etkisi olarak düşünüyoruz.Gülşahın adeti henüz bitmedi hatta hala parçalı geliyormuş:26:Zehra da başladı çalışmalara
Heaven keseyi gördü ama doktor düşük tehlikesi var diye biraz korkutmuşş
Olan biten bundan ibaret şekerimm:82:
ewet canım ya ne kaybedicez ki hem bana da mantıklı geldi adet in 3. günü başlayıp 12 gün boyunca sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı karışımı yiyormuşuz yumurtalıkların çatlamasına yardımcı oluyomuş ve bunun sayesinde bi dolu pko hastası nın yumurtaları hem çatlamış hemde artmış
Eveeet kadercim,bugün sağlık ocağına gittim gebelik testi istediğimi söyledim...Yine idrar testi yaptılar ve çift çizgi çıktı...Bu sefer daha belirgindi..Hemşire tebrik etti ve hamile olduğumu söyledi,çok mutlu oldum vallahi...Darısı başınıza,inşallah..
Eveeet kadercim,bugün sağlık ocağına gittim gebelik testi istediğimi söyledim...Yine idrar testi yaptılar ve çift çizgi çıktı...Bu sefer daha belirgindi..Hemşire tebrik etti ve hamile olduğumu söyledi,çok mutlu oldum vallahi...Darısı başınıza,inşallah..
ayy süpper bi haber bu,,tebrik ederim canımm,,,Allah analı babalı büyütsün inşlhhh
çok sevindim çokkk............:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
darısı başımıza inşlhhh
hay ağzına sağlık bebişimm,,,,,,havadisleri verdiğin iyi oldu,sağol canım
deece adet mi olduu ,nasıl yani,o çalışmalrdaydııııı,,,neyse sağlık olsunn ilacın yan etkisidir muhakkakkkk,iyi olur inşlhhh yaa
heavende düşük tehlikesi mi varmışş,,,,amann inşlhh bişey olmaz yaa,,,dinlenmesi lazımm,uzanması lazım,buda ayakta sürekli ders anlatıyorr,,,,
ayy süpper bi haber bu,,tebrik ederim canımm,,,Allah analı babalı büyütsün inşlhhh
çok sevindim çokkk............:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
darısı başımıza inşlhhh
kız sedaaaaaaaaa sana 2 kez nasılsın diye sordum,bademimi de sordum,görmedinmi kuşummmmmmmm
Tebrikler,amin canım.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin İnşaallah....
Evet canım araba falan kullanma demiş.Neyse tatlım kociş mızmızlanıyo ben artık kaçayım fırsat buldukça gel yineeee özletme kendini.Çok çok gez eğlen ,bol bol hasret gider şekerim.Öptüm seni çokkkk
Teşekkür ederim,canım..Darısı başına,inşallaaah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?