2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

oh oh iyi yapmışsınızz canımm,,,,daha gelmezsiniz ozaman siz buralara,,,

başka bi topikte bu karşım kullananların hepside hamile kalmış yaa :44::44::44: bu ayda olmazsa eğer bi denemeyi düşünüyorum ben

hadi yaaaaaa ,bende denerim ozaman,önümüzdeki ay olmazsa tabii canım,,,,hatta hepimiz deneriz

Oldu canım aynen öyle oluyor.Sen test yapacağın günü söyle ben işe yollamam
Deeece tekrar adet oldu ilacın yan etkisi olarak düşünüyoruz.Gülşahın adeti henüz bitmedi hatta hala parçalı geliyormuş:26:Zehra da başladı çalışmalara
Heaven keseyi gördü ama doktor düşük tehlikesi var diye biraz korkutmuşş
Olan biten bundan ibaret şekerimm:82:

oh oh iyi yapmışsınızz canımm,,,,daha gelmezsiniz ozaman siz buralara,,,

hadi yaaaaaa ,bende denerim ozaman,önümüzdeki ay olmazsa tabii canım,,,,hatta hepimiz deneriz

ewet canım ya ne kaybedicez ki hem bana da mantıklı geldi adet in 3. günü başlayıp 12 gün boyunca sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı karışımı yiyormuşuz yumurtalıkların çatlamasına yardımcı oluyomuş ve bunun sayesinde bi dolu pko hastası nın yumurtaları hem çatlamış hemde artmış

nazlı hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Eveeet kadercim,bugün sağlık ocağına gittim gebelik testi istediğimi söyledim...Yine idrar testi yaptılar ve çift çizgi çıktı...Bu sefer daha belirgindi..Hemşire tebrik etti ve hamile olduğumu söyledi,çok mutlu oldum vallahi...Darısı başınıza,inşallah..

hay ağzına sağlık bebişimm,,,,,,havadisleri verdiğin iyi oldu,sağol canım
deece adet mi olduu ,nasıl yani,o çalışmalrdaydııııı,,,neyse sağlık olsunn ilacın yan etkisidir muhakkakkkk,iyi olur inşlhhh yaa
heavende düşük tehlikesi mi varmışş,,,,amann inşlhh bişey olmaz yaa,,,dinlenmesi lazımm,uzanması lazım,buda ayakta sürekli ders anlatıyorr,,,,

Ben soğan kürü,sonra da incir kürünü duymuştum,soğanı uyguladım da inciri uygulamadım.Yalnız soğan küründen sonraki adetim 10 gün sürdü

ayy süpper bi haber bu,,tebrik ederim canımm,,,Allah analı babalı büyütsün inşlhhh
çok sevindim çokkk............:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
darısı başımıza inşlhhh

ayy süpper bi haber bu,,tebrik ederim canımm,,,Allah analı babalı büyütsün inşlhhh
çok sevindim çokkk............:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
darısı başımıza inşlhhh

Tebrikler,amin canım.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin İnşaallah....

aaaaaaaaaaa tebrik ederim canım yaa. kgünün geçmişmiydi test yaptırdığında:44::44::44::44:

Evet canım araba falan kullanma demiş.Neyse tatlım kociş mızmızlanıyo ben artık kaçayım fırsat buldukça gel yineeee özletme kendini.Çok çok gez eğlen ,bol bol hasret gider şekerim.Öptüm seni çokkkk

kız sedaaaaaaaaa sana 2 kez nasılsın diye sordum,bademimi de sordum,görmedinmi kuşummmmmmmm

kuzuuu ya bağlantım var ama sayfa yenilenmiyor,bekleyip duruyorum açılsın diyeyazdım ya anacıımmm,sana da yazdım,dikkat et dedim,ben hastalandım sen olma dedim,yayla kartalı,olimpiyat gülü dedimbelki de yazdım sandım...dediğim gibi ya sitee sorun var ya benim bağlantımda

tamam bi tanem ,bende çıkıyorummm ,
çok öptüm görüşürüz sonra yine,
gelmeye çalışıcamm,,kızlara slm......
iyi geceler

Teşekkür ederim,canım..Darısı başına,inşallaaah..

amin canım aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…