2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Kızlar ben dde kaçıyorum hepinize iyi geceler

bakın benim yumurtlama akıntım başladı ama ben çalışmadım bugün içimden gelmedi sırf bebek için de yapmıcam dedim.Bakalım bu ne olecekkk

nereye yaaa gidiyonuz hepinizzzz
iyi gecelker ozaman tatlım,Allha rahatlık versinn,,,kız çalış niye çalışmadınn,,,,azıcık istekli ol,,,,

ahh ne güzel canım beraber bekleriz işte,,,ayy ne bileyim canım geçen ayda çok ümitlendik foss çıktı,,,,hayırlısı yawrum hepimiz için...hep beraber hamiş oluyormuşuz birde bakarsınn....hadi inşlh yaaa

Erzurum karla güzel zaten,ama buz oldu mu da eziyet oluyor,yolları hemen temizliyorlar da,kaldırımlarda özellikle kayıp düşenler....

ewet yaa böyle diken üstünde yürüyorum resmennnnnn

İyi geceler kuşummm

İyi ol annem bir an önce inşallah.Benim duam da sana şifa olur inşallah....
böyle dedin ya,şifa oldu bile,mutluluk hormonum bnim
Kızlar ben dde kaçıyorum hepinize iyi geceler

bakın benim yumurtlama akıntım başladı ama ben çalışmadım bugün içimden gelmedi sırf bebek için de yapmıcam dedim.Bakalım bu ne olecekkk

nereye yaaa gidiyonuz hepinizzzz
iyi gecelker ozaman tatlım,Allha rahatlık versinn,,,kız çalış niye çalışmadınn,,,,azıcık istekli ol,,,,:

Böceem dün bayağı bi çalıştık kociş eve erken geldi zaten kudurukdu adam keçi boynuzu hepten delirtti.Yarına kısmet inşallahh
Öpüyorum seni bebekim

Son düzenleme:
Ben Erzurum'da 2,5 sene çalıştım,çok seviyordum orayı,insanları çok sıcak ve yardımseverdir.Evlenince eş durumundan geldim geçen sene.Şimdi bahsedince gözümde canlandı...

hımm anladım canımmm,,,güzeldir memleketim yaaa,gelme şansın olur inşlh tekrar gezmek içinn filannn

Böceem dün bayağı bi çalıştık kociş eve erken geldi zaten kudurukdu adam keçi boynuzu hepten delirtti.Yarına kısmet inşallahh
Öpüyorum seni bebekim

ooo dün çalıştıysanız iyi bebişim ozaman yaa,,,keöi boynuzu demek işe yaradı haa??bende bu ay olmazsa alırım ondannn,süpermiş yaaa:82:

:13::13::92::92::122::122::122::119::119::118::118:

arkadaşlar bi sorum olacak:26: bu bal+tarçın+çörek otu karışımından haberiniz varmı ya??:44::44::44:

arkadaşlar bi sorum olacak:26: bu bal+tarçın+çörek otu karışımından haberiniz varmı ya??:44::44::44:
bal zaten her derde deva,tabii hakikiyse(ben piyasadakilerden sadece anavarza markayı beğeniyorum.bu yıl köyden getirdik gerçi)
tarçın insülin direncini kırıyor,krom içeriyor.(hatırlayın seda sayan bir ara zayıflamak için elma krom içiyor ve reklam yapıyordu)ve ben insülin direncini kırınca gebe kaldım.
ne varsa eskilerde var,anneannem çörekotunun her derde deva olduğunu söyler.ben evlenirken gelinlişkle evden çıkarken nazar değmesin diye başıma saçmışlardı,arada midem çok yanar ya da ağrırsa yerim ben,acı olur çok ama yenir yanigebelik olsa da zarar verecek bir kür değil bence yapın.

Tamam ditmem bebekimmmmm

oohh beee,,,özlemişim sizleri zatenn,,sedacımda uyuya kaldı galibaa,,,:97:,heaven nasıl bebişini gördümü ,,,
zehra ve gülşah çalışmlaara başladımı,,,
deece ne yaptı yumurtası çatladımı
çok sordum bacım hakkıknı helal et,,,,
senin kociş evde olunca hamiş haberleri geliyormuşş,öyle dedi deece,,,şubatta evden çıkmasın sakın
oldumu bebişimmmmm

hımm anladım canımmm,,,güzeldir memleketim yaaa,gelme şansın olur inşlh tekrar gezmek içinn filannn

Orada hala görüştüğüm arkadaşlarım var.Geçen sene evlendikten sonra geldik gezdik zaten,eşime de bahane oldu,ben oradaki evimi boşaltmamıştım,eşimle bi kaç gün kaldık ondan sonra boşalttım evi,eşyaları apar topar biraz 2.ele biraz arkadaşlara verdim işte...

kız sedaaaaaaaaa sana 2 kez nasılsın diye sordum,bademimi de sordum,görmedinmi kuşummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…