Kızlar ben dde kaçıyorum hepinize iyi geceler
bakın benim yumurtlama akıntım başladı ama ben çalışmadım bugün içimden gelmedi sırf bebek için de yapmıcam dedim.Bakalım bu ne olecekkk
sen yazınca tekrardan hesapladımda benimkide 2 şubat mış yaaa ben ne güzel 31 ocak diye hesaplamışım hangi psikoloji ile baktıysam artıkneyse sağlık olsun yaa bu arada arkadaşlar senden çok umutlular inş öyl olur canım yaa şubat ayının ilk bebişlerinin haberlerini alırıız inşş
Erzurum karla güzel zaten,ama buz oldu mu da eziyet oluyor,yolları hemen temizliyorlar da,kaldırımlarda özellikle kayıp düşenler....
böyle dedin ya,şifa oldu bile,mutluluk hormonum bnimİyi geceler kuşummm
İyi ol annem bir an önce inşallah.Benim duam da sana şifa olur inşallah....
Kızlar ben dde kaçıyorum hepinize iyi geceler
bakın benim yumurtlama akıntım başladı ama ben çalışmadım bugün içimden gelmedi sırf bebek için de yapmıcam dedim.Bakalım bu ne olecekkk
nereye yaaa gidiyonuz hepinizzzz
iyi gecelker ozaman tatlım,Allha rahatlık versinn,,,kız çalış niye çalışmadınn,,,,azıcık istekli ol,,,,:
Ben Erzurum'da 2,5 sene çalıştım,çok seviyordum orayı,insanları çok sıcak ve yardımseverdir.Evlenince eş durumundan geldim geçen sene.Şimdi bahsedince gözümde canlandı...
Böceem dün bayağı bi çalıştık kociş eve erken geldi zaten kudurukdu adam keçi boynuzu hepten delirtti.Yarına kısmet inşallahh
Öpüyorum seni bebekim
nereye yaaa gidiyonuz hepinizzzz
iyi gecelker ozaman tatlım,Allha rahatlık versinn,,,kız çalış niye çalışmadınn,,,,azıcık istekli ol,,,,
ahh ne güzel canım beraber bekleriz işte,,,ayy ne bileyim canım geçen ayda çok ümitlendik foss çıktı,,,,hayırlısı yawrum hepimiz için...hep beraber hamiş oluyormuşuz birde bakarsınn....hadi inşlh yaaa
ewet yaa böyle diken üstünde yürüyorum resmennnnnn
hımm anladım canımmm,,,güzeldir memleketim yaaa,gelme şansın olur inşlh tekrar gezmek içinn filannn
ooo dün çalıştıysanız iyi bebişim ozaman yaa,,,keöi boynuzu demek işe yaradı haa??bende bu ay olmazsa alırım ondannn,süpermiş yaaa:82:
arkadaşlar bi sorum olacak:26: bu bal+tarçın+çörek otu karışımından haberiniz varmı ya??:44::44::44:
Ayyy gidemiyorum kovun beni
ya ditmeeeeeeeeeeeeee lütfennnnnnnnnnnnnnnnn
bal zaten her derde deva,tabii hakikiyse(ben piyasadakilerden sadece anavarza markayı beğeniyorum.bu yıl köyden getirdik gerçi)arkadaşlar bi sorum olacak:26: bu bal+tarçın+çörek otu karışımından haberiniz varmı ya??:44::44::44:
Tamam ditmem bebekimmmmm
hımm anladım canımmm,,,güzeldir memleketim yaaa,gelme şansın olur inşlh tekrar gezmek içinn filannn
benim bilgim yok canım hiçç,,,daha karışımlara geçemedimm ben,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?