2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

iyi geceler canım benimmmm

vayyy yayla kartalı,olimpiyat gülüüüü hoş geldiiinnnn

hoşbuldum yawrummm,burası buz gibi,istanbulu arıyorum,hasta olmamak için kat kat giyiniyorum,perşembe günü başlicak olimpiyatlarr,,,
ee sen nasılsın balımm

Aynı tas aynı hamam bebek takılıp gidiyoruz işteee aynen devam Sen nasılsın ay ne güzel annenin babanın yanındasın süper vallaaaa:97:

ewet canım çok mutluyum,ama bi yandanda kocişi çok özlüyorum,6 sında da o gelicek,10 unda beraber dönecezzzz,,,

sevgili bacılarım ben bu kez gerçekten kaçar,,,kocişim geldi karnı açmış ona yemek hazırlayıp yatıcam...
yarın görüşürüz,,,hepinizi öptüüüüüüüüüüm

aman sıkı sıkı giyin valla,ben grip oldum.gerçi oralarda o soğukta grip virüsü yaşayamyormuş da olsun,soğuk alma,bol bol anne kokusu çek içine,

Sedamm güzel annem verdiğin karışım şifa oldu bana inşallah sen de iyisindir biraz
oh canım ya,çok evindim.azıcık dirildim.tad alma sıfır,nefes de yok,öksürüyorum ama o sinsi baş ağrım geçti şükür ve bugün ders anlatmayınca boğaz ağrım hafifledi.

sevgili bacılarım ben bu kez gerçekten kaçar,,,kocişim geldi karnı açmış ona yemek hazırlayıp yatıcam...

iyi gecelerrrr

İyi geceler kuşummm

İyi ol annem bir an önce inşallah.Benim duam da sana şifa olur inşallah....

Az önce de sordum cevap gelmedi,Erzurum nasıl,sporcular gelmeye başlamış artık,kalabalıklaşmıştır şimdi?

Haberler sen de,yumurtayı tutturmuşsundur İnşaallah canım.Bu arada Erzurum nasıl?Perşembe başlıyor kış olimpiyatları....

inşlhh canım gitmeden 2 kez çalışabildik ama,bakalım,,,,burda kaplıcalar var,şifalı..annemler beni götürdü bugün yumurtalıklara iyi geliyor diyee,,,

hadii yaaa olur inşlh canım,moralini bozmaaa sen sakın,,,,,

iyi geceler canımm,,,iyi uykular....

iyidirrr canım yaa. sen Bat ne zaman dı?

benim bat 2 şubat canım ...senin?

Ben yatıyorum iyi geceler herkese

güle güleeee canım,iyi uykular

Az önce de sordum cevap gelmedi,Erzurum nasıl,sporcular gelmeye başlamış artık,kalabalıklaşmıştır şimdi?

yawrum görmedim,erxurum soğuk ama,çok kar yağmamış ,çarşamba kar bekleniyorr,,,kar olmazsa hiç güzel olmaz yaa,inşlhh yağarda güzel olur yaa,,,evet şehir turisten geçilmiyorr,,her yer turist kaynıyor,konserler de başladı ,herkes çok heyecanlı,burda çok farklı atmosfer var,spiker gibi konuştumm

Kızlar ben dde kaçıyorum hepinize iyi geceler

bakın benim yumurtlama akıntım başladı ama ben çalışmadım bugün içimden gelmedi sırf bebek için de yapmıcam dedim.Bakalım bu ne olecekkk

sen yazınca tekrardan hesapladımda benimkide 2 şubat mış yaaa ben ne güzel 31 ocak diye hesaplamışım hangi psikoloji ile baktıysam artık neyse sağlık olsun yaa bu arada arkadaşlar senden çok umutlular inş öyl olur canım yaa şubat ayının ilk bebişlerinin haberlerini alırıız inşş

Erzurum karla güzel zaten,ama buz oldu mu da eziyet oluyor,yolları hemen temizliyorlar da,kaldırımlarda özellikle kayıp düşenler....

aman sıkı sıkı giyin valla,ben grip oldum.gerçi oralarda o soğukta grip virüsü yaşayamyormuş da olsun,soğuk alma,bol bol anne kokusu çek içine,

valla anacığımı çok özlemişim,,,sen naptın yawrumm ,badem nasılll

Ilıca'ya mı gittiniz?

yok canım pasinler e gittik,ılıca da çok iyyi,,kız sen nerden biliyon ılıcayı geldin mi yoksammm

yok canım pasinler e gittik,ılıca da çok iyyi,,kız sen nerden biliyon ılıcayı geldin mi yoksammm

Ben Erzurum'da 2,5 sene çalıştım,çok seviyordum orayı,insanları çok sıcak ve yardımseverdir.Evlenince eş durumundan geldim geçen sene.Şimdi bahsedince gözümde canlandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…