iyi geceler canım benimmmm
vayyy yayla kartalı,olimpiyat gülüüüü hoş geldiiinnnn
Aynı tas aynı hamam bebek takılıp gidiyoruz işteee aynen devamSen nasılsın ay ne güzel annenin babanın yanındasın süper vallaaaa:97:
iyi geceler canım benimmmm
vayyy yayla kartalı,olimpiyat gülüüüü hoş geldiiinnnn
hoşbuldum şekerim,nbrrr:82:
sevgili bacılarım ben bu kez gerçekten kaçar,,,kocişim geldi karnı açmış ona yemek hazırlayıp yatıcam...
yarın görüşürüz,,,hepinizi öptüüüüüüüüüüm
sevgili bacılarım ben bu kez gerçekten kaçar,,,kocişim geldi karnı açmış ona yemek hazırlayıp yatıcam...
Ben yatıyorum iyi geceler herkese
aman sıkı sıkı giyin valla,ben grip oldum.gerçi oralarda o soğukta grip virüsü yaşayamyormuş da olsun,soğuk alma,bol bol anne kokusu çek içine,hoşbuldum yawrummm,burası buz gibi,istanbulu arıyorum,hasta olmamak için kat kat giyiniyorum,perşembe günü başlicak olimpiyatlarr,,,
ee sen nasılsın balımm
ewet canım çok mutluyum,ama bi yandanda kocişi çok özlüyorum,6 sında da o gelicek,10 unda beraber dönecezzzz,,,
oh canım ya,çok evindim.azıcık dirildim.tad alma sıfır,nefes de yok,öksürüyorum ama o sinsi baş ağrım geçti şükür ve bugün ders anlatmayınca boğaz ağrım hafifledi.Sedamm güzel annem verdiğin karışım şifa oldu bana inşallah sen de iyisindir biraz
İyi geceler kuşummmsevgili bacılarım ben bu kez gerçekten kaçar,,,kocişim geldi karnı açmış ona yemek hazırlayıp yatıcam...
aman sıkı sıkı giyin valla,ben grip oldum.gerçi oralarda o soğukta grip virüsü yaşayamyormuş da olsun,soğuk alma,bol bol anne kokusu çek içine,
oh canım ya,çok evindim.azıcık dirildim.tad alma sıfır,nefes de yok,öksürüyorum ama o sinsi baş ağrım geçti şükür ve bugün ders anlatmayınca boğaz ağrım hafifledi.
iyi gecelerrrr
Haberler sen de,yumurtayı tutturmuşsundur İnşaallah canım.Bu arada Erzurum nasıl?Perşembe başlıyor kış olimpiyatları....
:86::86::86::86:
ehhheeee kızımın kaynanasııııı,,,yirrrrrim seniiiiiiii
yok be canım hapın 5.günü bugün,,,daha 5 tane var...bitmeden de gelebilir bakalım ben bekleme moduna geçtim bile...
iyidirrr canım yaa. sen Bat ne zaman dı?
inşlhh canım gitmeden 2 kez çalışabildik ama,bakalım,,,,burda kaplıcalar var,şifalı..annemler beni götürdü bugün yumurtalıklara iyi geliyor diyee,,,
Az önce de sordum cevap gelmedi,Erzurum nasıl,sporcular gelmeye başlamış artık,kalabalıklaşmıştır şimdi?
sen yazınca tekrardan hesapladımda benimkide 2 şubat mış yaaa ben ne güzel 31 ocak diye hesaplamışım hangi psikoloji ile baktıysam artıkinşlhh canım gitmeden 2 kez çalışabildik ama,bakalım,,,,burda kaplıcalar var,şifalı..annemler beni götürdü bugün yumurtalıklara iyi geliyor diyee,,,
hadii yaaa olur inşlh canım,moralini bozmaaa sen sakın,,,,,
iyi geceler canımm,,,iyi uykular....
benim bat 2 şubat canım ...senin?
güle güleeee canım,iyi uykular
yawrum görmedim,erxurum soğuk ama,çok kar yağmamış ,çarşamba kar bekleniyorr,,,kar olmazsa hiç güzel olmaz yaa,inşlhh yağarda güzel olur yaa,,,evet şehir turisten geçilmiyorr,,her yer turist kaynıyor,konserler de başladı ,herkes çok heyecanlı,burda çok farklı atmosfer var,spiker gibi konuştumm
aman sıkı sıkı giyin valla,ben grip oldum.gerçi oralarda o soğukta grip virüsü yaşayamyormuş da olsun,soğuk alma,bol bol anne kokusu çek içine,
Ilıca'ya mı gittiniz?
yok canım pasinler e gittik,ılıca da çok iyyi,,kız sen nerden biliyon ılıcayı geldin mi yoksammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?