kuzuuu ya bağlantım var ama sayfa yenilenmiyor,bekleyip duruyorum açılsın diyeyazdım ya anacıımmm,sana da yazdım,dikkat et dedim,ben hastalandım sen olma dedim,yayla kartalı,olimpiyat gülü dedim belki de yazdım sandım...dediğim gibi ya sitee sorun var ya benim bağlantımda
kuzuuu ya bağlantım var ama sayfa yenilenmiyor,bekleyip duruyorum açılsın diyeyazdım ya anacıımmm,sana da yazdım,dikkat et dedim,ben hastalandım sen olma dedim,yayla kartalı,olimpiyat gülü dedim belki de yazdım sandım...dediğim gibi ya sitee sorun var ya benim bağlantımda
ewet canım ya ne kaybedicez ki hem bana da mantıklı geldi adet in 3. günü başlayıp 12 gün boyunca sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı karışımı yiyormuşuz yumurtalıkların çatlamasına yardımcı oluyomuş ve bunun sayesinde bi dolu pko hastası nın yumurtaları hem çatlamış hemde artmış
aaaaaaaaaaa tebrik ederim canım yaa. kgünün geçmişmiydi test yaptırdığında:44::44::44::44:
kızlar benim çıkmam gerekiyorr
hepinizi öpüyorum
hoşçakalınnnnn
dediğim gibi,tarçın mucizesi... pcos ve insülin direnci iç içe,direnci kırınca yumurtlama gerçekleşiyor.kendimden biliyorum. mesela şu an sabah açlık şekerim 109 falan ben bir fincan tarçınçayı içsem 85 civarı çıkar.canım tatlı çekerse şeker fırlamasın diye bol tarçınlı yiyorum.
Teşekkür ederim,canııım..Adetim 4 gün gecikti bugün,sabah yaptırdım ama cumartesi kendim yaptığımda ikinci çizgi daha silikti..
Ben de çıkıyorum,İyi geceler......:79::80::79::79::80:
bende burdayıımmm
Sen ne zamandır bebek düşünüyorsun, SAT neydi?
3. ayım yaa 2 şubat ta son gün
3. ayım yaa 2 şubat ta son gün
2 şubat beklemediğin adet günün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?