Günaydin iyiyiz, idrar yollari enfeksiyonumuzu gecirmek icin kusburnu cayimizi iciyoruzzzz. kapiyim mi size de ister misiniz?
iyiym canım anavatan kan ağlıyo hala 3.günnasilsin sekerim... :)
Günaydin herkeseeeeeeeee.
aa ben bilmiyordum yada gözden kacirdim herhalde... gecmis olsun canim insallah hemen atlatirsinn...
bebege zarar vermiyordur umarim???
ben cok severim kusburnu cayini ama sen zahmet etme ben yaparimm
iyiym canım anavatan kan ağlıyo hala 3.günsen nasılsın ??
günaydın ces nasıl oldun ?
iyiym canım anavatan kan ağlıyo hala 3.günsen nasılsın ??
günaydın ces nasıl oldun ?
Ya iste aksam ilac ictim, zaten tek kullanimlik bir ilac o. eritip ictim. sabaha kadar tuvalete gitmeden icimde ytutmam gerekiyodu ilaci ama tutamadim. o kadar cok cisim geliyor ki napiyim. sabah da maydanoz suyu ictim, simdi de kusburnu. icmekten yemekten bir helak oldu yani. sabak 6:30'da kalkip evde kallavi kahvalti hazirladim bundan sonra boyle. ne yersem bebeğe yarar. Gecicek insallah. Su anda bebege zarar vermiyo ama ilerlerse Allah korusun. perşembe tekrar idrar testi yaptircam orda belli olacak ak mı kara mı durumlar.
oy ağzını yirimmmmmmhmm... deecemm ben nedense en cok kaderden ve senden umutluyum... sanki sirada sizler varsinizzz... kader nedense daha önce hamile kalicakmis sonra arkasindan sen giibii hadi insssss
bende iyyim canim... diyetle ugrasiyomm bu aradadaa sigarayi azalttim biraz zor oluyor ama dayanmaya calisiyorum
gunaydın hoşgeldinnnnGünaydın herkese... Hasta var sanırım aramızda geçmiş olsun... Misafire geldim müsade var mı
Ya iste aksam ilac ictim, zaten tek kullanimlik bir ilac o. eritip ictim. sabaha kadar tuvalete gitmeden icimde ytutmam gerekiyodu ilaci ama tutamadim. o kadar cok cisim geliyor ki napiyim. sabah da maydanoz suyu ictim, simdi de kusburnu. icmekten yemekten bir helak oldu yani. sabak 6:30'da kalkip evde kallavi kahvalti hazirladim bundan sonra boyle. ne yersem bebeğe yarar. Gecicek insallah. Su anda bebege zarar vermiyo ama ilerlerse Allah korusun. perşembe tekrar idrar testi yaptircam orda belli olacak ak mı kara mı durumlar.
Günaydın herkese... Hasta var sanırım aramızda geçmiş olsun... Misafire geldim müsade var mı
oy ağzını yirimmmmmminşallah tatlım inşallah peşpeşe kalalım şöyle de ortalık şenlensinnn
gunaydın hoşgeldinnnn
hosgeldin cnm. nasilsin
Günaydın herkese... Hasta var sanırım aramızda geçmiş olsun... Misafire geldim müsade var mı
maydanoz ve suyu düsüge yol acmiyor mu canimm??? aman Allah korusun:26::26::26::26::26::26:
hadi insallah hersey normal cikar... Allah ikinizide korusun
Müsaaade olmaz mı buyrun buyrun.
Ben de öyle duymuştum ama doktorum aşırı faydalı idrar yollları enfeksiyonuna dedi, cok da güvenirim kendisine o yuzden iciyorum.
Amin canım inşallah.
ha tamam ozaman... doktorunda dediyse ok dirbi an korktum ayoll
Hoşbuldukteşekkürler iyiyim , bu foruma girince daha iyi oluyorum..Şu 2-3 günde de ayrı bir mutluyum zaten Şubatta inşallah ben de hamişler kervanına katılırım
oy ağzını yirimmmmmminşallah tatlım inşallah peşpeşe kalalım şöyle de ortalık şenlensinnn
Tabi tabi doktor demeden, öyle kulaktan dolma bilgileri kullanmamak lazım bence de. korkma sen merak etme.
insallah yaa en son heaven hamile kalinca senlenmisti ortalik... simdi yine baya bi zaman gecti artik bundan sonra pes pese gelsin bebiklerde arka arkaya hatta ayni zamanda hamis kalalim insss...
öyle canim hele bide hamileysenn... insan daha dikkatli olmasi gerekiyo...
bu arada sen yumurtlama günündemi hamile kaldin yoksa öncesinde mi??? yada sonrasindami??
evet hepsi yaşıt olcak düşünsene dertleri ,tasaları, sünnetleri ,okulları...
tam yumurtlama günümde kaldım canım. 9 Aralık'ta. ovulasyon testi kullanmıştım o yuzden garantiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?