2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

valla özenikim zaten..öksürmekten ciğerlerim masaya düşcek az sonra :27::27:

kiyamam ben sana... sabah bende kalktigimda baya bi hapsurdum gözlerimden iki de bi yaslar falan akiyodu....
bi tane limonu sıkıp icine biraz bal kattim sicak suyla ictim hic biseyim kalmadi:27: sende dene istersen ama bi kac gün ic onu benim fazla biseyim yoktu... gecmis olsun

valla özenikim zaten..öksürmekten ciğerlerim masaya düşcek az sonra :27::27:

yaa öksürmenin nasıl bişey olduğunu bilirim bende canım hasta olunca öksürmekten bi hal olurum geceleri uyuyamam inşallah şimdi öyle kötü olmam çok dikkat etmem lazım allah korusun bir öksürmeye başlasam bebeğe bişey olur diye korkarım valla

bal ile zencefil karıştır ye iyi gelir sonra gece yatarkende boğazına viks sür bir tülbentle sar sıcak tut birde göğsüne zeytinyağı ve karabiber sür yine gece yatarken küçük bir havluyla kapat üstünü öyle yat iyi geliyor

kizlaarrr ben cikiyorummm:79::79:

bi kac isim var... evi yenilicemde:27: yatak odasinda bi kac degisiklik yapip yatagi ordan oraya atip en sonunda uygun bi yer bulup geliyorummm hemennn:27::27:

görüsürüz:79::79::79:

aman dikkat et incitme bi yerlerini kocanla yapsaydın ya kızz

kizlaarrr ben cikiyorummm:79::79:

bi kac isim var... evi yenilicemde:27: yatak odasinda bi kac degisiklik yapip yatagi ordan oraya atip en sonunda uygun bi yer bulup geliyorummm hemennn:27::27:

görüsürüz:79::79::79:
gülegüle tatlım kolay gelsin
alamaz msıın rapor ya da izin???
çok zor :14::14::14:
kiyamam ben sana... sabah bende kalktigimda baya bi hapsurdum gözlerimden iki de bi yaslar falan akiyodu....
bi tane limonu sıkıp icine biraz bal kattim sicak suyla ictim hic biseyim kalmadi:27: sende dene istersen ama bi kac gün ic onu benim fazla biseyim yoktu... gecmis olsun
ah canııııııım denicem eve gidince:16::16::16:sağollll
yaa öksürmenin nasıl bişey olduğunu bilirim bende canım hasta olunca öksürmekten bi hal olurum geceleri uyuyamam inşallah şimdi öyle kötü olmam çok dikkat etmem lazım allah korusun bir öksürmeye başlasam bebeğe bişey olur diye korkarım valla

bal ile zencefil karıştır ye iyi gelir sonra gece yatarkende boğazına viks sür bir tülbentle sar sıcak tut birde göğsüne zeytinyağı ve karabiber sür yine gece yatarken küçük bir havluyla kapat üstünü öyle yat iyi geliyor

aman dikkat et incitme bi yerlerini kocanla yapsaydın ya kızz
Allah korusun aman sen öksürme ben öksüre öksüre kan kalmadı sökülecek töbe töbe :27::27::27:

Son düzenleme:
heavenım onu da deniyim bi ya..bi tek çörekotunu kullanmak istemiyorm kanamayı artırıyomuş ..bu ay artırmasın mumkunse hık diyip gidicem zira :27::27:

heavenım onu da deniyim bi ya..bi tek çörekotunu kullanmak istemiyorm kanamayı artırıyomuş ..bu ay artırmasın mumkunse hık diyip gidicem zira :27::27:

aman allah korusun canım yaa sen gece yatarkende yapmaya çalış boğazını ve göğsünü sıcak tut iyi gelecektir

Ya iste aksam ilac ictim, zaten tek kullanimlik bir ilac o. eritip ictim. sabaha kadar tuvalete gitmeden icimde ytutmam gerekiyodu ilaci ama tutamadim. o kadar cok cisim geliyor ki napiyim. sabah da maydanoz suyu ictim, simdi de kusburnu. icmekten yemekten bir helak oldu yani. sabak 6:30'da kalkip evde kallavi kahvalti hazirladim bundan sonra boyle. ne yersem bebeğe yarar. Gecicek insallah. Su anda bebege zarar vermiyo ama ilerlerse Allah korusun. perşembe tekrar idrar testi yaptircam orda belli olacak ak mı kara mı durumlar.
çok içme o maydonozo yine de:16:

hmm... tamam canim... bugün baska bi topicte gördüm, galiba ,,,bende hamileyimm,, bölümündeydii...
adetten 1 hafta sonra veya adete 2 gün kala hamile kalanlarda var:53:
ama genelde yumurtlama gününde hamile kalanlar hep erkek bebek:9: hyrlisi olsun
benim de dr.un hesapladığı yumurtlama tarihinde olmuş tam,bu aralar içimden hep erkek geçiyor.

Bakalım görcez cinsiyetini. galiba ben 2 hafta sonra su idrarla yapılan cinsiyet testinden yapıcam :)
ben almadım,100 lira ona vereceğime bebeğe bir şey alırım dedim.
bende iyyim cnm... :1: kedimle boğuşuyoruzz:27::27::27:
biz de sabahtan kudurduk:27:
Hoşgeldin Sedaciiiiim. NAsılsın?
sağ ol canım benimmm,iyiyim.daha iyiyim hatta.izinliyim.
hoşgeldinnn canımmmm nasılsın bugünn:71::71:
iznimi aldım,azıcık toparlanayım dedim.
amanın da amanın kim gelmişşşşşşşşşşşşşş.ilk göz ağrımız gelmişşşşş:87::87::87:
:69::69::69::69:şımart beni şımarttt:69:sen de mi hasta oldun?kıyamam ya...

ben 10 gündür sürünüyorum şekerim..alıştım bile bu duruma :86:

sanki yenilemiş gibi geldi bana...ukluyken kırdığımızda iki lobdur ya...o iki lobun arasında perde gibi ince,zarımsı bir kabuk vardır.yani cevizi ikiye bölen kabuk.işte o kabuk öksürüğün ilacı...korkunç anlattım ama...ben hönk hönk gidecekken otobüste yanıma oturan bir nine deimişti15-16 yıl önce.ve herkeste işe yarıdı.onların 5-6 tanesini 1 cevizle birlikte kısık ateşe kaynatıp içiyoruz.te bu kaaa:69:
ceviz var ya hani,kab

neden sustunuz hepiniz?
heaven, akıntı rengin beyaza döndü mü kahverengi mi hala?

canım ben anlamadım bu işten yaa dönmedi bugün sabahta hafif yeşilimsi sarımsı gibiydi... birde ilk zamanlar idrarımda beyaz oluyodu yada beyaza yakın şimdi onunda rengi koyulaştı sarı oldu offf midenizi bulandırdım :37::37:

Back
X