2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

yeşil hiç iyi değil eğer gerçekten yeşilse. bence sen doktora bunu soyle test ister belkii.

günaydınlarrrrrrrrr
günadyınnnnn
anladııııııııııııım.vay anasını aklıma gelmezdi hiç..hemen denicem datlum sağol
günaydınnnnnnnnnnnn
günaydınnnnn hoşgeldin..ne durumda reglin şekerim?

günadyınnnnn

anladııııııııııııım.vay anasını aklıma gelmezdi hiç..hemen denicem datlum sağol

günaydınnnnn hoşgeldin..ne durumda reglin şekerim?

hoşbulduk canımm

bittiiiiiiiiiiiiiii dün akşam çokk şükürrrr
bi an hiç bitmiycek sandım

hoşbulduk canımm

bittiiiiiiiiiiiiiii dün akşam çokk şükürrrr
bi an hiç bitmiycek sandım

hadi gözün aydın...demek ki stresten fln öle uzamalar oluyo...ebrunun da 2 gün sürdü ya bu ay ..gerçi rekor bende 5 gün ilki kafadan 5 de bu sürer..10

yeşil hiç iyi değil eğer gerçekten yeşilse. bence sen doktora bunu soyle test ister belkii.

ya çok az geldi ama yeşil gibiydi işte.. zaten perşembe günü tekrar gidicem başka bir doktora bu gittiğimi beğenmedim değiştirecem hiç ilgilenmedi şunu yapma bunu yapma ayakta durma yorulma diyo ama ne işte çalışıyosun napıyosun hiç sormuyo eşim dedi hergün 60-70 km yol gidiyor eğer sorun olacaksa rapor yazalım diye.. ondan sonra dedi hııı o zaman yazalım diyor uyuz adam

hadi gözün aydın...demek ki stresten fln öle uzamalar oluyo...ebrunun da 2 gün sürdü ya bu ay ..gerçi rekor bende 5 gün ilki kafadan 5 de bu sürer..10

sağol canım
ya aslında ben sebebini buldum galiba :26::26:
geçen aktardan çay almıştımm adetim bitmeden içmeye başladım acaba diyorum ondan mı oldu dün
denemek için hiç içmedim aksama bitti:26::26:

kuzular ben kaçıyorum işlerim var biraz..sonra görüşürüz....öpüldünüz..........:80::80:

tamam canım hoşçakalll

iydir canım...her zamnaki gibi beklemedeyiz işte...bu ayda bi şey olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapılacak bakalım hayırlısı???Sen ne durumdasın nasıl gidiyo hamilelik.........

hayırlısı canım inşallah olur da gerek kalmaz aşılamaya... benimde iyi gidiyo bakalım midem bulanmaya başladı sanki biraz

tamam canım hoşçakalll

hayırlısı canım inşallah olur da gerek kalmaz aşılamaya... benimde iyi gidiyo bakalım midem bulanmaya başladı sanki biraz

inşalllah canım.....doktor 28inde çalışmaya başlayın dedi bi de progestan verdi onu kulllanıcam aynı zamnda....kasıklarımda ağrılar var inşallah gerekli büyüklüğe ulaşır yumurtalar...... canım ya mide bulantısı kötü ama bu amaç uğruna çekilir.....hepimiz öyle düşünüyoruzdur....Allah kucağına almayı nasip etsin...

amin canım...darısı size inşallah

evet canım dr.a bunu söyle mantar ya da enfeksiyon olabilir.

perşembe gitcem bakalım söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…