kaçarmııbaşladık bilee:78::78::78:
zaten perşembe gunu görümcemler geliyoo ozaman kadar noldu oldu
evlilik yıldönümümüzünde içine edicekler deli oluyorumm:84::84:
mrb canim... ya 1 sene önce almistim kutu nerdeyse bitmek üzere bi ara düzenli kullaniyordum ama son aylar cok aksattim ama yine baslicammm
esimin alacagi hap spermleri kaliteli yapiyormus... ama birazdan gidip alicak aldiginda ismini v.s. söylerim zaten tam olarak bende bilmiyorum cünkü
öyle mi dersin :26: aslinda dogru valla yapsam iyi olur
kaçarmııbaşladık bilee:78::78::78:
zaten perşembe gunu görümcemler geliyoo ozaman kadar noldu oldu
evlilik yıldönümümüzünde içine edicekler deli oluyorumm:84::84:
Kociş evde benimle ilgilenmiyorsun diye mızıldanıyor o yüzden pek yazamıyorum kızlar kusura bakmayınnnnnnn
ah canım fırsat vermeyin ya içine etmelerine...
uzaktan mı geliceklerr kiii görümcenler,kalacaklar mııı
iyi akşamlar kızlar......ya şu ıspanağı yıkama ne zor bi iş ya...kaç gez yıkadım hatırlamıyorum bile.....Pişirincede 2 tabaklık yemek çıkıyo...
ayy sinir olurum öle seylereehadi evlilik yildönümü neysede... 1 ay o günü bekliyosun ama noluyo misafir geliyo... zaten bizim bi kac ayimizda böyle gecti... her seferinde yumurtlama günlerimde yatili misafir gelirdi... yada bayrama denk gelirdi
insallahh tutar canim yaa.... bari sende yap su keciboynuzunuu
15 tatil ya canım istanbul dışındalar aradı sana gelcem dedi 5,6 gün kalıp öbür görümcemide alıp gidicekmiş bi haftada kendı evınde kalıcaklarmışş plana bakkkk
iyi akşamlar canımm.....hoşgeldinnnnnnn
Tamam canım aldığında söylersin.
Sen folik asit olarak ne kullanıyorsun?Ben bayadır folbiol kullanıyordum geçen ay folic plus aldım,arada folbiol arada folic plus kullanıyorum.
valla canım iyi olur canım,hergün 3yada4 adet kaynat içsinnn,,,cidden ben son anada çalışmayaa karar verdiğimden deneyemedim,bu ay olmazsada onu uyglarımm ,,,
hoş bulduk canım...sinir oldum ıspanaklara şu kızlara bi bakıyımde kafam dağılsın dedim....ne habersiniz....
ee yumurtlmaa gününe denk geliyormu bariii,çalışırsınız ama ,evlilik yıldönümünüzü eraber geçirmeniz kötü onlarlaa
ben Folio forte kullaniyorum canim... bilmiyom TRde varmi hic duymadim ama... bana doktorum onu vermisti...
tamam canim.... eger bu ay kim hamile kalamazsa herkez elinden gelen ne varsa yapsinn
hatta diyet listesi gibi bu sefer uygulayacagimiz kürlerin listesini yaparizzz
hayırlı akşamlar kızlar ben geldim gezginçi zehra geldiiiiiiayyyyy geçmiş çok fazla şimdi okuyayım desem sohbet edemem durumlar nasıl gelişme var mııı???
evet ya ne zamandır aklımda yarın cıkıp alaıym bari keçiboynuzu
Kızlar ben keçiboynuzu nektarı yediriyorum kocama pekmez gibi ama daha iyiymiş adam zaten kuduruktu hepten delirdiKeçiboynuzu alacAKTIM ama kırıklar kalmıştı hep ben de bunu aldım.Kendim de yiyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?