- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
güle güle canım annenle babanla iyi vakit geçir ah keşke bende annemle babacığımın yanında olsaydım şuan yaaaaaa:84:
evet canım ya biliyorum onu aslında okusakta çok iyi olur...buarada iyi olmana sevindim canım ya aman dikkat et lıyamam sana heeeee
canım biz geçen ay okuduk zaten arkadaşlarlaaaaa
İşte onunla beraber 313 Ayetel Kürsi.
ben de sana kıyamam fındık kurdumm
selammmmmmm
aldım sonuçlarımı bişey çıkmadı çok şükür kansızlık falan yokmuş sadece idrarda biraz iltihap var bol su iç dedi doktor... sonra dönmüş kocama diyoki sapasağlam eş almışsın maşallah diyor
selammmmmmm
aldım sonuçlarımı bişey çıkmadı çok şükür kansızlık falan yokmuş sadece idrarda biraz iltihap var bol su iç dedi doktor... sonra dönmüş kocama diyoki sapasağlam eş almışsın maşallah diyor
1,65, 62 kilo. beyaz tenli, kahverengi saçlı. içime böle doğdu.
ohhhhh şükür :))) dr. seda da aynısınoı demişti deseydin.suuuuuuselammmmmmm
ay fındık kurdun seni veee bademini yesin emiiiiiiii
oh oh çok iyi canım ya gözün hatta gözümüz aydın ozamaneee senin kociş ne cevap verdi pekiiii?
Çok sevindim canım Maşallah sizeeee
ohhhhh şükür :))) dr. seda da aynısınoı demişti deseydin.suuuuuu
teşekkür ederiz kızlar benim kocada güldü doktorla beraber
ama bişey daha var bu akşam yine kahverengi akıntım oldu ve bugünkü diğerlerine göre daha koyuydu
teşekkür ederiz kızlar benim kocada güldü doktorla beraber
ama bişey daha var bu akşam yine kahverengi akıntım oldu ve bugünkü diğerlerine göre daha koyuydu
aaa biz ayetel kürsiyi okumamıştık ama arkasınaneyse yüce mevlam kalbimizden geçeni bizden iyi biliyor niyet çok önemli canım rabbim hepimize hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallahhhhhh
selammmmmmm
kızlar ben şimdilik kaçar çamaşırlar kurudu katlayıp ütüde yapmam lazım osmana bakarak onları halledeyim bari benimki yarın evde ya yaptırmaz bana içi sıkılıyo beyefendininsonra gelirim inşallah hepinizi öptüm mucksssss bebişlerimizide daha çok öptüm
ay canım ya dikkat et sende dinlenmeye çalış
Dinlen bebişim ve korkma Allah koruyor bebişimizi.Sedanın da kahverengi lekelenmeleri oluyordu
Amin canım,İnşaallah...
Çok sevindim canım,maşaallah.....
kızlar ben şimdilik kaçar çamaşırlar kurudu katlayıp ütüde yapmam lazım osmana bakarak onları halledeyim bari benimki yarın evde ya yaptırmaz bana içi sıkılıyo beyefendininsonra gelirim inşallah hepinizi öptüm mucksssss bebişlerimizide daha çok öptüm
korkma,bende de resmen iç çamaşırımın ağı komple batıyordu, ped koymadım ben inatla,eskiden reglimi çağırmak için ped koyardım görsün gelsin diye,totem yaptım:)))o yüzden korkup ped koymadım. dr.un dediği düşecek çocuk kanamasız da gider kalacak çocuk 1 kova kanasan da kalır.ilki iki hafta ölü içimde kaldı,tek damla kan görmedim.bunda keseyi gördük başladı kızıl kahve...peçeteye her seferinde tamamen batıracak kadar geliyordu.dr. dökülsün o kahveler dedi.zaten önceden kanamış,tehlike geçmiş.korkma.su iç suuuteşekkür ederiz kızlar benim kocada güldü doktorla beraber
Sedam benim canım annem GÜZEL annemmmmmm
biz de seni öptükkızlar ben şimdilik kaçar çamaşırlar kurudu katlayıp ütüde yapmam lazım osmana bakarak onları halledeyim bari benimki yarın evde ya yaptırmaz bana içi sıkılıyo beyefendininsonra gelirim inşallah hepinizi öptüm mucksssss bebişlerimizide daha çok öptüm
Kızlarrrrrrr ben geliyorum birazdannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?