2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ben de sana kıyamam fındık kurdumm

İşte onunla beraber 313 Ayetel Kürsi.

aaa biz ayetel kürsiyi okumamıştık ama arkasınaneyse yüce mevlam kalbimizden geçeni bizden iyi biliyor niyet çok önemli canım rabbim hepimize hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallahhhhhh

selammmmmmm
aldım sonuçlarımı bişey çıkmadı çok şükür kansızlık falan yokmuş sadece idrarda biraz iltihap var bol su iç dedi doktor... sonra dönmüş kocama diyoki sapasağlam eş almışsın maşallah diyor

oh oh çok iyi canım ya gözün hatta gözümüz aydın ozamaneee senin kociş ne cevap verdi pekiiii?

Çok sevindim canım Maşallah sizeeee

Son düzenleme:
ohhhhh şükür :))) dr. seda da aynısınoı demişti deseydin.suuuuuu
ay fındık kurdun seni veee bademini yesin emiiiiiiii

teşekkür ederiz kızlar benim kocada güldü doktorla beraber
ama bişey daha var bu akşam yine kahverengi akıntım oldu ve bugünkü diğerlerine göre daha koyuydu

Dinlen bebişim ve korkma Allah koruyor bebişimizi.Sedanın da kahverengi lekelenmeleri oluyordu

aaa biz ayetel kürsiyi okumamıştık ama arkasınaneyse yüce mevlam kalbimizden geçeni bizden iyi biliyor niyet çok önemli canım rabbim hepimize hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallahhhhhh

Amin canım,İnşaallah...

Çok sevindim canım,maşaallah.....

kızlar ben şimdilik kaçar çamaşırlar kurudu katlayıp ütüde yapmam lazım osmana bakarak onları halledeyim bari benimki yarın evde ya yaptırmaz bana içi sıkılıyo beyefendininsonra gelirim inşallah hepinizi öptüm mucksssssbebişlerimizide daha çok öptüm

Öptüm bebişim kendine iyi bak

ay canım ya dikkat et sende dinlenmeye çalış

Dinlen bebişim ve korkma Allah koruyor bebişimizi.Sedanın da kahverengi lekelenmeleri oluyordu

inşallah bişey olmaz dinleniyorum bakalım...

Amin canım,İnşaallah...

Çok sevindim canım,maşaallah.....

teşekkür ederiizzz

hoşçakal canım kolay gelsin sana bizde seni öpüyoruzzzzzzz

teşekkür ederiz kızlar benim kocada güldü doktorla beraber
ama bişey daha var bu akşam yine kahverengi akıntım oldu ve bugünkü diğerlerine göre daha koyuydu
korkma,bende de resmen iç çamaşırımın ağı komple batıyordu, ped koymadım ben inatla,eskiden reglimi çağırmak için ped koyardım görsün gelsin diye,totem yaptım:)))o yüzden korkup ped koymadım. dr.un dediği düşecek çocuk kanamasız da gider kalacak çocuk 1 kova kanasan da kalır.ilki iki hafta ölü içimde kaldı,tek damla kan görmedim.bunda keseyi gördük başladı kızıl kahve...peçeteye her seferinde tamamen batıracak kadar geliyordu.dr. dökülsün o kahveler dedi.zaten önceden kanamış,tehlike geçmiş.korkma.su iç suuu
Sedam benim canım annem GÜZEL annemmmmmm

biz de seni öptük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…