- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Ben bu duyguyu 1 yıldır yaşadığım için seni anlıyorum canım,ama napcan bozma moralini ve umudunu kaybetme,İnşallah Allah'ım en kısa zamanda hepimize nasip eder....
firsat buldukca yaparsiniz... yoksa ''sadece'' yumurtlama gününü degerlendirin bence.. hem baska mekanda daha cabuk hamile kalinirmis
senin şu eşinin tarafını bana gönder..özellikle kayınpedrin ve görümcenlerle yakından ilgilenmek istiyorum
ayyy canım yaa koptum valla
napayım canım ya daha evlenelı bır yıl olcak ama okadar cok gelıp gıdıyolarkı alıştım artıkk
sanki 10 yıllık evlıyızzdaha benım annem 2 kere kaldı bende
bende kalmasalr bıle mutlaka geldıklerınde yanlarında oluyorum sabahtan aksama kadar yoksa küsüyolarr zaten cogunlukla bende kalıyolarr
hoşbulduuum:76::76::76:
Ben bu duyguyu 1 yıldır yaşadığım için seni anlıyorum canım,ama napcan bozma moralini ve umudunu kaybetme,İnşallah Allah'ım en kısa zamanda hepimize nasip eder....
Ben de geldimmmmmmmm
hu huuuuuuuuuuuuuuuuu:78:
Deecem hoşgeldinnnnnnnn
hoşgeldin bu arada
hadi ya onu ilk defa duydum adana-g.antep ve ankara hangisinde tutturabiliriz acepgüldürdün cnm beni ya sağolasın
sendemi 1 yildir
bu arada senmiydin o hapi soran??:44:
Ben de geldimmmmmmmm
hu huuuuuuuuuuuuuuuuu:78:
Deecem hoşgeldinnnnnnnn
ya cok ciddiyim... baska yerlerde... baska heyecan
cok kisi bir baskasinin evine gittiginde yatili olarak... orda deniyorlar ve tutturuyorlar
etrafimdakilerdende cok duyuyorum
ya cok ciddiyim... baska yerlerde... baska heyecan
cok kisi bir baskasinin evine gittiginde yatili olarak... orda deniyorlar ve tutturuyorlar
etrafimdakilerdende cok duyuyorum
Evet canım bendim
Ya gözlerim bulanık görüyo on gündür falan bugün had safhaya ulaştııı göz doktoruna gittim bi şey yok dedi.Başka neden olur kibulanık görme
koççççkizlarr burcunuz ne???:44:
Ya gözlerim bulanık görüyo on gündür falan bugün had safhaya ulaştııı göz doktoruna gittim bi şey yok dedi.Başka neden olur kibulanık görme
Ben ces seda heaven koç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?