2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

firsat buldukca yaparsiniz... yoksa ''sadece'' yumurtlama gününü degerlendirin bence.. hem baska mekanda daha cabuk hamile kalinirmis

hadi ya onu ilk defa duydum adana-g.antep ve ankara hangisinde tutturabiliriz acep güldürdün cnm beni ya sağolasın

hoşgeldin bu arada

bugünlerde çakralarımız mı tıkalı yıldızlar mı ters açı yapıyor ne?sabah ben de kötüydüm.bu arada sabah rezzan kirazı izledim ondan böyle yazıyorum

hadi ya onu ilk defa duydum adana-g.antep ve ankara hangisinde tutturabiliriz acep güldürdün cnm beni ya sağolasın

ya cok ciddiyim... baska yerlerde... baska heyecan
cok kisi bir baskasinin evine gittiginde yatili olarak... orda deniyorlar ve tutturuyorlar
etrafimdakilerdende cok duyuyorum

ya cok ciddiyim... baska yerlerde... baska heyecan
cok kisi bir baskasinin evine gittiginde yatili olarak... orda deniyorlar ve tutturuyorlar
etrafimdakilerdende cok duyuyorum

yaaa babamın evde olmadığı zamanları kollamalıyım :87::87::87: evlendik barklandık hala babadan kaçıoruz ya

Ya gözlerim bulanık görüyo on gündür falan bugün had safhaya ulaştııı göz doktoruna gittim bi şey yok dedi.Başka neden olur ki bulanık görme

Ya gözlerim bulanık görüyo on gündür falan bugün had safhaya ulaştııı göz doktoruna gittim bi şey yok dedi.Başka neden olur ki bulanık görme

benim ilaç etkileşiminden olmuştu dünürüm..dogum kontrol hapıyla antibiyotigim depreşti bi kalktım sabah çift görüyorum..nörolojiye bile sevk ettiler de sonunda haptan çıktı

kizlarr burcunuz ne???:44:
koçççç

uykusuzluk,tansiyon???yarın eczanede klasik yöntemle tansiyon ölçtür.b irkaç gün tekrarlat bakalım.kaç gündür streslisin,telaşlısın oradan oraya...düşüyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…